Når man elsker å pusse opp!

Jeg kom nettopp på at jeg har glemt å vise dere kjøkkenet, så her kan du se en liten smakebit av det!

Vel – dette innlegget skulle egentlig ikke handle om kjøkken, men om stuen! Jeg og Atle har nemlig brukt dagen vår på å male stuen, og dere kan tro det har blitt fint. Her ser dere et bilde av hvordan stuen vår så ut før.

Flere tenker nok helt sikkert : Herregud så ofte de maler!

Kort fortalt : Har jeg ikke vært 100 % fornøyd med fargen vi har hatt i stuen. En farge kan f.eks ” oppleves ” litt mørkere i en ” kontekst ” og lysere i en helt annen ( avhengig av hvilke farger som f.eks står ved siden av. ) Nå er vi endelig ferdige, og fargen er nydelig ( både i dagslys og kveldslys ) og det var nettopp det som var målet! 

Jeg gleder meg til å vise dere når alt er ferdig. God helg!

Jeg er heldig

Jeg må virkelig si at jeg koser meg her hjemme, men samtidig savner jeg sommeren!

For ca en uke siden inngikk jeg et samarbeid ( med en nettside ) så idag skal jeg bruke dagen min på : Styling og bilder. 

Styling og bilder er noe av det gøyeste jeg vet, og jeg er evig takknemlig : for de mulighetene jeg får!

New in : Stol

God kveld! Nå var det virkelig på tide å vise dere vår nye ” teddy stol “.

Jeg elsker : Formen, fargen – stoffet og de ulike målene ( i forhold til både bredden – dybden og høyden. ) Jeg synes stolen er helt perfekt, og den passer så fint til de andre møblene våre!

Svart ” lakkerte ” ben er alltid et stort must – tenk alltid på det når du skal kjøpe en ny stol eller f.eks en sofa!

Ukens serietips 2021

NÅR MAN SKAL FORTELLE SIN EGEN FAR AV MAN HAR DREPT NOEN VED ET UHELL!

Adams far som jobber som dommer, og det er sikkert flere av dere som husker han fra : Breaking Bad!

Adam klarer dessverre å kjøre Volvoen sin – rett inn i en motorsykkel. Tenåringsgutten Rocco er sønnen av en Mafia boss, og er helt i sjokk ( over at noen har kjørt på han. ) Adam rømmer på åstedet – han kjører hjem og ” sletter alle spor ”

Ukens serietips er : Your Honor! Denne serien må dere love meg å se – det er en av de beste seriene jeg noengang har sett!

Den perfekte planten!

Man trenger ikke å ha ” grønne fingre ” for å pynte opp hjemmet sitt med planter! 

Løsningen er : Kunstige planter, og her ser dere min favoritt. Jeg har også vist dere et bilde ( av den samme planten ) på kjøkkenet. Jeg elsker at den er så enkel, og ikke minst er den perfekt i forhold til bilder.

Planer og ulike mål!

SER PÅ BILDER AV MEG SELV, OG DE FINE MODELLENE MINE! 

Dette er nesten litt flaut å si, men det tok vel ca 1 år – før jeg åpnet denne boken. Jeg får ofte spørsmål om jeg har sluttet å blogge, og det har jeg ikke. Denne mnd har jeg nok vært litt ” stille ” men det er fordi jeg har vasket ned hele leiligheten, også har jeg laget en plan!

Tid – jobb – utdannelse – økonomi ( eller hva enn det måtte være ) kan det være fint å ha en plan for! Mitt råd er å starte med det viktigste, også kan man tilpasse resten etter det. Jeg vil anbefale at man passer på at planene ikke blir et eneste ” egotripp ” der alt dreier seg om en selv. Det er viktig at man setter av tid til både familien – kjæresten og til de som betyr mest for oss!

Tips : Kombiner gammelt og nytt

DET SKAL IKKE MER TIL ENN : ET VAKKERT MALERI ELLER ET PERSONLIG BILDE! 

For en stund tilbake siden fant Atle frem noen nydelige bilder. Meg : Disse må jeg henge opp umiddelbart! Tips : Glem ikke å dekorer veggene dine! Det som er så fint er at man kan kombinere gammelt og nytt, og jeg synes dette ble veldig personlig. Det er ikke så mye som skal til, og de enkle detaljene gjør virkelig ALT! ( På disse bildene kan du se : Moren og morfaren til Atle <3 )

New in : Bilder og planter!

NEW IN : KUNSTIG PLANTE!

For å kunne skape en fin stemning ( i hjemmet ) er planter det man absolutt burde ” investere ” i. Personlig liker jeg best : Det som er enkelt, og jeg må virkelig si at jeg elsker denne planten!

Jeg har også hengt opp et bilde ( som er ganske nytt ) og det kan man få kjøpt hos Poster Store.

NEW IN : STOL

GJETT OM JEG FORGUDER DEN NYE STOLEN VÅR!

Nå er jeg ferdig med alt som skal gjøres, og kan ENDELIG blogge som ” normalt ” igjen. Jeg trengte en liten ” ferie ” ( for å bygge opp motivasjonen ) for en kald og lang vinter. Til tross for det kjipe været – vet jeg ALLTID hvordan jeg skal kose meg. Interiør er kanskje min største lidenskap, og jeg håper jeg kan gi dere masse inspirasjon!