NEW IN : STOL

GJETT OM JEG FORGUDER DEN NYE STOLEN VÅR!

Nå er jeg ferdig med alt som skal gjøres, og kan ENDELIG blogge som ” normalt ” igjen. Jeg trengte en liten ” ferie ” ( for å bygge opp motivasjonen ) for en kald og lang vinter. Til tross for det kjipe været – vet jeg ALLTID hvordan jeg skal kose meg. Interiør er kanskje min største lidenskap, og jeg håper jeg kan gi dere masse inspirasjon!

Slik unngår man stress!

En god start på 2021 er : Når julen er ryddet vekk, og man har fått vasket alle rom!

Flere vet at jeg er opptatt av orden og rutiner, og idag har jeg hatt en skikkelig opprydning ( i både mailen og på tlf min. ) Tips : Jeg vil anbefale at man regelmessig går igjennom mailen, og at man kvitter seg med det man ikke trenger, og det samme gjelder tlf. Jeg vil også anbefale at man lagrer bildene sine ( på en trygg plass ) som f.eks på en hardisk. For å unngå mye stress kan det lønne seg å være flink til å ” rydde opp i det digitale livet ” – bare et lite tips! 

Her ser dere noen bilder, og en collage som Leah har vært så flink å laget ( fra nyttårsaften. )

Godt nyttår!

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! 

Dere kan tro vi koste oss igår – med både familie, venner og gode naboer. Nyttårsaften er ( i mine øyner ) en av de vakreste dagene i året! Det fins ikke noe mere magisk enn fyrverkeri, og de fleste er nok enige i det!

Jeg håper dere får et kjempe fint år!

( Noen bilder som jeg tok igår. )