Slik henger du opp de perfekte bildene!

RABATTKODE : Martejohannessen35

Tips : Når man henger opp bilder bør man ” bygge ” en komposisjon som både harmonerer og som er i balanse. Den vanligste feilen mange gjør er å henge bildene for høyt opp, og det er ingen som ønsker å måtte bøye hodet ( for å se på bildene. ) Bildene bør heller ikke henges for spredt ( fordi resultatet vil da se rotete ut. )

Kort fortalt : Skal bildene henge i øyehøyde! Mellom hvert bilde bør det være en avstand fra 2 – 10 cm, og jo mindre bildene er jo tettere kan de stå sammen. Hvis man skal henge opp flere bilder ved siden av hverandre ( eller over hverandre ) er det viktig at bildene passer sammen. Enten det er farger – motiv eller selve bilde typen så er det kjempe viktig at man vet hva man gjør.

Detaljer er en av mine sterkeste sider, og vi kunne ikke vært mere fornøyd. Nå kan dere få 35 % rabatt på alt ( bortsett fra selection og rammer ) ved å bruke koden : Martejohannessen35

Nettsiden finner du HER. 

Julaften 2020

Det er så viktig at vi alle er mer tilstede, og at vi legger vekk tlf – for å nyte tiden med sine kjære. Ofte har jeg vært veldig opptatt av å dokumentere, men i år tok jeg bare noen få bilder ( fra selve julekvelden. ) Julen 2020 : Har virkelig vært som en drøm!

Ta godt vare på hverandre, og nyt hvert eneste øyeblikk!

Hvem tenker du på i julen?

God kveld. Jeg håper dere har hatt en skikkelig fin julaften! Vi var hos mamma og pappa ( sammen med min bror og familien ) og det var virkelig en suksess. Jeg tror aldri jeg har kost meg så mye som det jeg gjorde igår, selvom det kanskje har vært en ” annerledes ” jul ” for de fleste av oss. Jeg håper snart vi kan ” bevege oss ” i riktig retning – der vi alle kan få tilbake det normale livet vårt. Som kanskje flere av oss har tatt litt for gitt tidligere.

Dette året har bydd på ekstremt mange utfordringer, men også masse glede.

Jeg vil sende en tanke til : Alle dem som har forlatt oss, og til alle som har mistet noen av sine kjære. Jeg vil også sende en tanke til dem som ikke får sett sine nærmeste ( i løpet av julen. ) Jeg vil også sende en tanke til dem som føler seg ensom og alene, og ikke minst til dem som sliter med spiseforstyrrelse ( eller som kanskje har det litt tøft psykisk. )

Måtte denne tiden bli fylt med masse glede og masse kjærlighet – God jul alle sammen!

Julemorgen!

Nå sitter jeg i sofaen, og skal snart begynne å sminke meg. Jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen bilder av det nydelige juletreet vårt, og ikke minst må dere se : Det søte lille treet ( som vi har stående på bordet. )

Nå er gavene klare til å leveres, men før det skal vi kjøpe frokost på bakeriet. Egg ( eggerøre ) er noe av det beste vi vet så idag skal vi unne oss det – for det er jo tross alt jul.

I år skal vi feire jul hos foreldrene mine, men før det skal vi se på : Askepott + reisen til julestjernen, også skal vi levere noen gaver – både til svigers, og til søsknene mine.

Jeg håper dere får en skikkelig fin jul! 

Julebesøk!

Idag har vi hatt besøk av tre av mine super flotte tantebarn! 

Meg : Hva er det dere gleder dere mest til – i forhold til imorgen? Adrian, Niklas og Mille : Vi gleder oss til maten, og vi gleder oss til å være sammen med familien! Det er virkelig en av de beste egenskapene de har, for de tenker alltid på dem de har rundt seg. Dere aner ikke hvor stolt jeg er, og ikke minst hvor heldig jeg er ( som er tante til denne herlige gjengen. )

Imorgen skal vi feire jul sammen, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg håper dere får en nydelig julekveld imorgen, så snakkes vi garantert i løpet av julen.

2 ulike jule – stylinger

HER SERE DERE TO ULIKE STYLINGER!

Jeg er ikke særlig fan av den røde julepynten, men litt rødt må vi ha når det er jul! Vi har vært så heldige å fått julekort – av tre av søsknene mine. Jeg synes det er fint når stylingen blir skikkelig personlig – slik som dere ser på bildene!

Atle er veldig glad i rødt ( spesielt nå som det er jul ) og derfor har vi gått for rødt på både kjøkkenet og ved peisen.

2019 VS 2020

Jeg hater bilde til venstre, også elsker jeg bilde til høyre! Dette året har jeg vært lidenskapelig opptatt av interiør – kanskje mer enn noen gang tidligere! Jeg har utviklet meg ekstremt mye – rett og slett fordi dette er noe jeg brenner for!

Her er noen tips : På høyre bilde kan dere se vår fargepalett ( som hovedsakelig ” består ” av få farger som : sort – grått og hvitt. ) Rommene bør ikke være overfylte, og derfor vil jeg anbefale at man fokuser på det som man virkelig ønsker å få frem. Kort fortalt : Fortjener de vakre interiør gjenstandene ” plassen sin “.

Vindus – karmene bør ikke være ” stappet ” med masse dill. Jeg vil anbefale at man holder seg til få ting – slik at resultatet blir ryddig og fint. Når man skal ” finne ” sin egen stil er det viktig at man tørr å ta noen personlige valg. Man skal stole på det man gjør, og man skal innrede slik at man vil trives. Man skal ELSKE hver enkelt interiør – gjenstand, og ikke minst skal man elske det personlige man skaper.

Liker dere slike innlegg? Gjerne kom med litt flere tilbakemeldinger!

New in : Babor produkter!

HER SER DERE TO AV MINE FAVORITT PRODUKTER FRA BABOR!

SPA SHAPING ( body lotion ) : Er en body lotion som er perfekt for daglig pleie av huden. Jeg bruker den hver dag etter jeg har dusjet, og den lukter virkelig kjempe godt. Kort fortalt : Er dette en anti – aging body lotion som gjør at huden føles fastere og mere elastisk.

SPA SHAPING ( Daily hand cream. ) : Er en håndkrem som beskytter hendene mot tidlig aldring, og ikke minst vil hendene holde seg gode å myke! Disse produktene har nok veldig mange kjennskap til. Men for dere som ikke har prøvd dem så anbefaler jeg dem virkelig på det sterkeste.

Har du enda ikke kjøpt julegaver så vet du hva du burde kjøpe! Produktene kan man få kjøpt flere steder ( som f.eks hos Sølvi ) men du må gjerne lese litt mer om produktene HER. 

( Reklame. )