Anbefaling : Serie 2020

Nå har vi nettopp sett en sesong av en kjempe spennende serie, og derfor vil jeg komme med en anbefaling! 

THE GOOD DOCTOR : Shaun Murphy er en ung kirurg ( med autisme og savant – syndrom. ) Som barn blir han ikke sett av sine egne foreldre, men Shaun og hans egen bror – har et ekstremt godt forhold. En dag dør dessverre broren hans, og han knekker totalt sammen ( fordi han klarte ikke å redde han. ) Etterhvert slutter han seg til en kirurgisk avdeling. Han må jobbe hardere enn noen gang ( for å bevise for sine kollegaer ) at hans ” talenter ” vil kunne redde mange liv.

Problemstillingen er om en person uten evne ( til å relatere til andre mennesker ) kan redde liv.

Serien kan du se på TV 2 SUMO ( ikke reklame ) og jeg kan GARANTERE at dere vil elske den.

Terningkast 6! 

New in : Produkter!

PRODUKTENE ER SPONSET AV BABOR

BABOR MOISTURE GLOW SERUM : Er et serum som gir mye fukt og ikke minst glød. Som flere kanskje vet er fuktighet utrolig viktig ( spesielt på denne årstiden ) der man fort kan se litt ” tørr ut “. Dette produktet er utrolig effektivt, og det er også med på å redusere linjene ( slik at man ser ung og fin ut. )

ULTIMATE STYLE AND VOLUM MASCARA : Er en mascara som inneholder et serum som øker veksten av vippene – samtidig som den styrker hår – strukturen. Børsten er ganske kraftig, og har man korte vipper ( fra naturens side ) kan dette være den perfekte løsningen.

HAND HYGIENE DUO : Er en en fuktighetskrem som er kjempe fin å bruke til hendene. Alle trenger en god hånd – krem ( spesielt nå som man bruker en del ANTIBAC. ) BABOR sine produkter kan jeg virkelig stå god for, og jeg vet jo allerede at flere av dere bruker disse produktene!

Produktene kan du lese mer om HER. 

Filmen for deg og familien 2020

Er det noe jeg er skikkelig flink til så er det å finne de beste filmene, og ikke minst seriene! 

Flukten over grenser : Er en familie film som er sinnsykt spennende! Filmen handler om andre verdenskrig – der to jødiske barn flykter fra nazistene i Norge ( for å komme til Sverige. )

Filmen så vi igår, og jeg må virkelig si at jeg ELSKER den!

Filmen kan man se på tv 2 sumo ( hvis noen lurer på det ) Terningkast 6! 

Gårsdagens filmtips!

Gårsdagens filmtips er : Taken ( 1 )

Flere av dere har helt sikkert sett Taken ( filmene ) men har du ikke sett dem må du love meg å se dem! Han som spiller hovedrollen ( Liam Neeson ) er en av mine favoritt skuespillere, og jeg elsker han på alle mulige måter!

Handling : Bryan Mills ( Liam ) har sluttet å jobbe i CIA for å være nær datteren Kim. Hun bor i California sammen med moren hennes Lenore og stefaren hennes Stuart. Kim og hennes venninne ( Amanda ) vil reise på tur til Paris, men faren er skeptisk til hele reisen. Etterhvert viser det seg at menneskehandel ( av amerikanske tenåringsjenter ) foregår i Europa, og i løpet av kort tid blir Kim og Amanda kidnappet. Bryan får 96 timer på å finne Kim – for hvis ikke vil hun mest sannsynlig forsvinne for godt, og derfor setter han kursen til Paris.

( Jeg ser nå at det er 1 uke siden jeg har blogget, og det må jeg virkelig beklage, men jeg har hatt sinnsykt mye å gjøre. )

Endelig ferdig!

I både helgen og i forrige uke sto vi skikkelig hardt på! Nå er det så deilig å være ferdig ( enn så lenge. ) Jeg hadde egentlig planer om å vise dere noen bilder ( av alt vi har gjort ) men før det – vil vi vente på noen lamper. Jeg gleder meg veldig til å vise resultatet, og jeg håper dere kan være litt tålmodige ( for det er nemlig ikke jeg. )

Det som vi har gjort til nå : Er at vi har malt både kjøkkenet og kontoret i verdens fineste gråfarge. Vi har også malt litt i stuen, men pga selskap og diverse måtte vi ha en liten pause. På kjøkkenet har vi fått nytt kjøleskap, og i tillegg har vi tatt vekk alle overskapene. Vi har også ” laget ” et kontor på barnerommet ( siden Atle ønsket å ha kontor der ) og derfor er det ” gamle kontoret ” blitt gjort om til et lite kjøkken. Så nå har vi på en måte to kjøkken da! På det minste kjøkkenet har vi skrudd opp noen nydelige skap ( som jeg gleder meg veldig til å vise dere. ) Bortsett fra det har vi forandret litt på kjøkkenet underveis, og derfor har vi byttet ut platene ( med noen nydelige marmor fliser. )

Bursdagsfeiring

Igår feiret vi bursdagen til Leah, og det var veldig koselig. Idag har jeg egentlig ikke så mange planer – bortsett fra at jeg skal rydde – blogge – ta litt bilder og få litt orden her hjemme. Senere skal vi se på en serie ( som er sinnsykt bra ) og den heter :  Yellowstone.

Topp 3 serie tips : Yellowstone

Fy søren – jeg elsker denne serien!

Yellowstone : Er en serie som handler om en familie som kjemper en stor kamp – for å beholde ranchen ( og sitt område i denne moderne western serien. ) Kevin Costner ( John Dutton ) eier en gård – sammen med sine 3 barn. Han prøver å bevare gården ( slik som den alltid har vært ) men det er mange som ønsker å ta del i det store området de eier. Kevin Costner er en av mine favoritt skuespillere, og i serien ” får man se både ” drama, intriger, action, politikk og kjærlighet.

Denne serien er nok på topp 3 av de beste seriene jeg noengang har sett, og serien kan du se på TV2 SUMO.