Den perfekte farge kombinasjonen!

I år har vi valgt å gå for to juletrær! Det ene har vi på kjøkkenet, mens det andre har vi i stuen. Denne gangen valgte jeg å gå for rosa julepynt ( fordi jeg synes rosa er nydelig til det grønne treet ) og ikke minst er det kjempe fint til de fine ” gull stjernene “. Dette er den perfekte fargekombinasjonen – spør du meg! 2020 er jo et spesielt år for alle, og da kan det være fint å kjøre på med litt farger! Hvis dere ” studerer ” bilde så ser dere det andre juletreet helt bakerst i speilet til venstre.

Det nydelige juletreet finner du HER. 

Det perfekte juletreet!

Jeg har pyntet til jul, og derfor vil jeg vise dere en liten smakebit av det ene juletreet vårt! 

Jeg er veldig glad i den lyse julepynten! Fordelen er at det er fint, og i tillegg matcher det både veggene og det fine interiøret vårt.

Juletreet kan du kjøpe HER.

Trysil ( kunstig ) juletre : Er et nydelig juletre som ser veldig ekte ut. På treet henger det på 200 LED lys ( som man får med når man kjøper treet ) og i tillegg kan lysene justeres i 4 forskjellige styrker. Det følger også med en kjempe fin juletre fot, så her får man utrolig mye for pengene!

Jeg håper dere likte både treet og den nydelige stylingen!

Rabattkode og nye extenions!

Bruk rabattkode : BLACKFRI for å få 25 % rabatt på alle extenions! 

For en stund tilbake siden fikk jeg nye extensions ( clips ) og derfor vil jeg vise dere et bilde. Håret ser litt ” rosa ut ” enkelte steder, men det er kun pga lyset. Vel – Luxushair har et stort utvalg når det kommer til extensions, og det er absolutt den beste kvaliteten! Nettsiden finner du HER. 

Reklame / Sponset hår

Black Friday og rabattkode til dere!

I år ønsker vi å gjøre noe stort på Black Friday, og derfor vil jeg tilby dere 45 % rabatt ( på plakater fra Poster Store. ) Nå har dere muligheten til å gjøre noen skikkelig gode kupp!

Bruk koden : martejohanness45

Koden er gyldig fra 27 – 30 november, og dette gjelder plakater ( det gjelder ikke rammer eller selection. ) Disse to bildene skal Mari få i julegave – disse er perfekte til et barnerom!

Og dette bilde skal jeg gi til Mille ( + en mascara og en liten sminke veske. )

Spør du meg er dette de perfekte julegavene! Det kommer litt flere plakater etterhvert ( i løpet av dagen. )

Nettsiden finner du HER.

Si hei til verdens vakreste lampe!

Altså : WOW! Denne lampen er bare så vakker, og du finner den HER. 

Marmor er en luksuriøs dekorasjons – detalj som man virkelig vil legge fort merke til. De runde formene kombinert med den ” harde marmor steinen danner en vanvittig fin kontrast!

Jeg anbefaler at man kjøper en opal – hvit pære ( rett og slett fordi det er finest ) men også fordi man vil unngå å få skygger i glasset ( på selve lampen. ) Dere vet jo at jeg elsker marmor, og det gjelder spesielt den hvite ( den lyseste marmoren. )

Anbefaling : Serie 2020

Nå har vi nettopp sett en sesong av en kjempe spennende serie, og derfor vil jeg komme med en anbefaling! 

THE GOOD DOCTOR : Shaun Murphy er en ung kirurg ( med autisme og savant – syndrom. ) Som barn blir han ikke sett av sine egne foreldre, men Shaun og hans egen bror – har et ekstremt godt forhold. En dag dør dessverre broren hans, og han knekker totalt sammen ( fordi han klarte ikke å redde han. ) Etterhvert slutter han seg til en kirurgisk avdeling. Han må jobbe hardere enn noen gang ( for å bevise for sine kollegaer ) at hans ” talenter ” vil kunne redde mange liv.

Problemstillingen er om en person uten evne ( til å relatere til andre mennesker ) kan redde liv.

Serien kan du se på TV 2 SUMO ( ikke reklame ) og jeg kan GARANTERE at dere vil elske den.

Terningkast 6! 

New in : Produkter!

PRODUKTENE ER SPONSET AV BABOR

BABOR MOISTURE GLOW SERUM : Er et serum som gir mye fukt og ikke minst glød. Som flere kanskje vet er fuktighet utrolig viktig ( spesielt på denne årstiden ) der man fort kan se litt ” tørr ut “. Dette produktet er utrolig effektivt, og det er også med på å redusere linjene ( slik at man ser ung og fin ut. )

ULTIMATE STYLE AND VOLUM MASCARA : Er en mascara som inneholder et serum som øker veksten av vippene – samtidig som den styrker hår – strukturen. Børsten er ganske kraftig, og har man korte vipper ( fra naturens side ) kan dette være den perfekte løsningen.

HAND HYGIENE DUO : Er en en fuktighetskrem som er kjempe fin å bruke til hendene. Alle trenger en god hånd – krem ( spesielt nå som man bruker en del ANTIBAC. ) BABOR sine produkter kan jeg virkelig stå god for, og jeg vet jo allerede at flere av dere bruker disse produktene!

Produktene kan du lese mer om HER. 

Filmen for deg og familien 2020

Er det noe jeg er skikkelig flink til så er det å finne de beste filmene, og ikke minst seriene! 

Flukten over grenser : Er en familie film som er sinnsykt spennende! Filmen handler om andre verdenskrig – der to jødiske barn flykter fra nazistene i Norge ( for å komme til Sverige. )

Filmen så vi igår, og jeg må virkelig si at jeg ELSKER den!

Filmen kan man se på tv 2 sumo ( hvis noen lurer på det ) Terningkast 6!