Maling / Farger før og etter!

Her er et bilde som jeg la ut på Instagram ( på storyen. )

Som dere ser på bilde har vi malt veggene litt lysere, og jeg elsker virkelig fargen. Kontaktene skal males i den samme fargen som veggen ( for at kontaktene skal bli litt mindre synlige. )

Tips : Har man vegger i en annen farge ( enn kontaktene ) vil jeg anbefale at man maler dem, og i tillegg vil man få en mye finere ” flyt “. Så hva synes dere om den nye vegg – fargen?

Ny lampe til kontoret!

Lampen vi skal ha på kontoret finner du HER. 

Nå har jeg nettopp plukket ut en lampe til kontoret! Lampen har jeg valgt i den største størrelsen ( for å få mere lys ) og fargen ser du til høyre. Fargen er nesten ” identisk ” til vår nye vegg – farge, og derfor vil resultatet bli perfekt. Nå skal vi på IKEA, og derfor må jeg oppdatere dere senere. Stor klem fra meg.

Forandring fryder!

Slik så stuen ut før, og i neste innlegg skal dere få se hvordan den ser ut nå! 

Idag har jeg : Plukket ut noen lamper til kjøkkenet og kontoret! Lampene får jeg i løpet av noen dager, og derfor må jeg vente med å vise dere kjøkkenet ( siden jeg likevel må ta bilder av lampene.) Idag har Atle vært skikkelig flink til å stå på! Han har malt ca1 / 3 del av stuen vår, og igår ble vi ferdige med å male kjøkkenet. Fargen er skikkelig fin, og jeg gleder meg veldig til å vise dere den PERFEKTE gråfargen! Malingen ( farge koden ) kommer på bloggen, men denne gangen har jeg brukt et annet merke (  og dette kommer jeg tilbake til. ) Nå skal vi få litt orden, også skal vi se på en serie som heter : Yellow Stone. Serien er helt rå, og dere må love meg å ta en liten titt på den!

For deg som liker fine ting!

Lampen fra venstre finner du HER. Lampen i midten finner du HER. Og lampen til høyre kan du finne HER. 

Nå har jeg sittet å kikket litt på tak – lamper, og derfor vil jeg vise dere hva slags lamper jeg synes er fine! Målet er at lampene skal passe fint sammen ( med lampene som vi har fra før ) og det kommer de absolutt til å gjøre.

HUDSON VALLEY : Er den perfekte taklampen! Jeg elsker formen – fargen – messingen – glasset + alle de nydelige detaljene.

Torano : Er også en stor favoritt, og som dere vet har jeg ” denne lampen ” i en bord lampe. Den finnes i flere størrelser! Globen Lighting og HUDSON VALLEY er to merker som jeg virkelig ELSKER!

New in : Gulvteppe og lampe

Gulvteppet finner du HER.

Ett teppe er en utrolig viktig ” interiør detalj ” som gjør hjemmet MYE finere. Jeg anbefaler at man finner et teppe som passer fint til deg, og ikke minst til hjemmet ditt. Tenk gjerne på mål – form og plassering ( slik at resultatet blir så perfekt som overhodet mulig. ) Vi har lyse tepper overalt i hele leiligheten – for på den måten får man en fin helhet, og som dere vet er vi veldig glad i hvitt.

Tips : Har man en 2 – seter eller 3 seters sofa – kan det være fint med et teppe som måler ca : 200 X 290 – eller f.eks : 250 X 350. Mitt beste tips er at man alltid burde tenke på at sofagruppen skal være skikkelig ” innrammet “.

Over til den nydelig lampen : Jeg synes lampen ble så fin – når jeg plasserte den på gulvet. Vel – det gjelder egentlig bare å være litt kreativ så finner man fort ut hvordan man ønsker å ha det. Flere bilder av lampen kan du se i mitt forrige innlegg.

Den perfekte lampen!

Lampen finner du HER. 

Har dere sett noe så vakkert? Denne lampen er inspirert av naturen og de vakre skjellene ved kysten! På denne årstiden synes jeg lampen er helt nydelig å ha inne, mens om sommeren kan man godt sette den ut ( for den tåler både vann – minus grader og diverse. )

Dette er min favoritt lampe, og jeg elsker virkelig alt ved den!

New in : Sminke!

Jeg titter bare innom for å vise dere noen nye innkjøp! 

Det er jammen ikke mye tid jeg har til å sminke meg for tiden! Spesielt ikke nå ( oppi all oppussingen ) men her kan dere i det minste få se noen favoritter!

MAC og Anastasia er to av mine favoritt merker! Kort fortalt er pigmentene intense, og jeg elsker ” full dekning “.

Jeg skulle gjerne skrevet litt mer, men ” akkurat nå ” holder jeg på å male, men bare spør meg hvis det er noe dere lurer på!