En liten oppdatering!

Jeg har ikke sluttet å blogge – jeg har bare hatt ekstremt mye å gjøre. Nå er det en stund siden sist, og vi har planlagt noe stort her hjemme ( både i forhold til stuen og kjøkkenet. ) Flere har kanskje sett hva jeg har lagt ut på Instagram ( på storien. ) Jeg gleder meg til å vise dere resultatet, men det vil nok ta sin tid. God natt – sov godt alle sammen.

Gårsdagens antrekk + ulike tips!

Tilbehør er noe av det viktigste!

Et belte og noen fine solbriller kan gjøre underverker i forhold til et antrekk. Det samme gjelder et par øredobber og noen fine smykker, også må man ikke glemme å tenke på skoene! Dette antrekket synes jeg er fint å ha på seg i hverdagen, og som dere ser er tilbehøret ganske ” rolig ” samtidig som man er litt pyntet.

Jeg anbefaler : At man tenker helhet fremfor ” piece for piece ”.

Tips : Velg enten ” ben ” eller noen mørke strømpe bukser! Hudfargede strømpebukser ser sjeldent bra ut, så dette er noe man bør unngå.

På det siste bilde tok jeg av meg belte ( for å vise dere hvordan plagget ser ut når det henger løst. ) 

Høstmote 2020

Høsten byr på ekstremt mye spennende når det kommer til trender! 

Strikkekjolen : Kan gjerne være minimalistisk! Jeg anbefaler farger som : Sort, beige, grått og brunt ( fordi det er nøytrale farger ) som passer til alt. Når det er kaldt ute kan man gjerne ta på seg en strømpebukse ( under. ) Men så lenge det er vær til det –  vil jeg anbefale at man ” viser frem ” bena. Tips : Bytt ut sandalene med noen høyhelte sko eller med noen chunky boots! Jeg håper dere likte antrekket.

Slik lager du den perfekte frisyren!

Frisyren som aldri går av moten : En donut er et kjempe bra ” hjelpemiddel ” for å få den perfekte frisyren!

Slik gjør du: Sett opp håret i en hestehale der du vil ha knuten. Deretter trer du håret gjennom donuten ( helt ned til hodebunnen ) slik at donuten er plassert over strikket. Deretter skiller du hestehalen, også legger du håret over ” smultringen ” slik at den dekkes.

Tips : Hvis du har tynt hår, kan du tupere hestehalen for at det skal dekke donuten bedre. Bruk gjerne noen vanlige lus ( spenner ) slik at frisyren holder seg på plass! Man kan bestemme selv hvor mye man ønsker å ” stramme ” håret. Man kan også lage en løsere / casual look hvis man føler for det!

På dette bilde har jeg : Laget en ” donut ” ( som er formet litt mer som en liten ” ball “. ) Jeg synes resultatet ble kjempe fint!

Gårsdagens antrekk!

Har man på seg en kort topp – kan det være fint å være litt mere tildekket nedentil.

Favorittfargen min har alltid vært : Svart – fordi det er så enkelt – nøytralt – klassisk og elegant! Idag har jeg ligget rett ut på verandaen, og det har vært skikkelig deilig. Jeg har kost meg med en skikkelig bra bok ( en interiør bok ) så nå er jeg klar for å ta ” høsten ” inn her hjemme.

( Topp fra H&M – Bukser fra NA – KD og sko fra Tønnesen. )

Taler – video og konfirmasjon!

God kveld! Den siste perioden har vært veldig hektisk, og derfor har jeg dessverre ikke hatt tid til å prioritere bloggen. LOL!

Kort fortalt har jeg : Vært opptatt med å lage en tale ( i forbindelse med en konfirmasjon ) ellers har jeg ” laget ” en video av noen kjente fjes. Videoen viste jeg frem på storskjerm ( i konfirmasjonen ) og det ble en stor suksess.

Jeg vil si takk til : Mads Hansen som tok dette på strak arm – du er god som gull! Ellers vil jeg takke START, og spesielt Eirik. Hadde alle vært som deg – hadde ” verden ” vært et mye bedre sted!

Skoene du må ha!

Skal du i et bryllup eller kanskje på en fest? Da er dette skoene du absolutt burde gå for!

Jeg elsker : Enkle, klassiske og elegante sko ( som selvfølgelig har det lille ekstra. ) Skoene er så gode å ha på seg ( pga helen er såpass tykk ) og i tillegg er det ” reim ” rundt ankelen. Dette er utrolig viktig ( for at man skal få den ekstra støtten. )

Skoene passer perfekt til både : Bukser – shorts – skjørt – jumpsuit – kjoler og lignende. De passer til så mange anledninger, og det blir ikke bedre enn det. ( Skoene har jeg kjøpt hos Tønnesen – hvis noen tilfeldigvis lurer på det. )