Masterclass i Interiørdesign!

Igår hadde jeg rene drømmedagen for da tok jeg MasterClass i interiørdesign!

Kurset varte i ca 4 timer, og jeg har lært så vanvittig mye! Når noe virkelig interesserer meg gjør jeg ALT jeg kan for å lære ( i motsetning til da jeg gikk på skolen. ) Jeg er egentlig litt på farten ( fordi jeg skal på senteret sammen med Leah ) men det er bare å spør meg hvis det er noe dere lurer på.

En helt fantastisk dag!

Denne dagen har vært en av de beste dagene på lenge, og jeg har kost meg så mye sammen med Line og tantebarna mine! Vi har sittet ute og slappet av i solen, ellers har vi hoppet på trampolinen ( sammen med de små. ) Heldig som jeg er : Fikk jeg verdens fineste designer kjole – av Line og den er SÅÅÅ fin! På hjemveien tok jeg en liten shoppingrunde, og jeg har kjøpt så mye fint! Jeg har definitivt funnet det perfekte merket som jeg elsker overalt på jord. Da jeg var ferdig med å shoppe gikk jeg innom posten for å hente en pakke, og da jeg kom hjem hadde Atle kjøpt noen kjempe fine roser til meg.

I kveld har vi vært å badet, og det har vært skikkelig deilig. Jeg har så mye som jeg vil fortelle dere ( i forhold til at jeg skal ta et kurs. ) Jeg skal ta MasterClass ( innenfor interiør og design ) og dette gleder jeg meg SINNSYKT mye til. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe annet, og som dere vet så brenner jeg virkelig for dette!

En deilig dag på sjøen!

Jeg sliter nok litt med å ” gi slipp på sommeren “. Igår var det så nydelig vær, og derfor tok vi turen ut i båten! Sommeren er definitivt den beste årstiden, og jeg kan nok bli litt ” deppa ” når det går mot høst. Samtidig som jeg elsker høsten!

Denne uken har jeg : Vasket tak, vegger, gulv og lister. Jeg har også vasket ned stuen og kjøkkenet ( både innvendig og utvendig ) ellers har jeg ommøblert stuen. Orden og rutiner er ekstremt viktig for meg ( men i sommer sklei det litt ut ) og derfor er det deilig å endelig ha litt ” kontroll igjen “. Jeg har sendt Atle på sjøen ( hver dag ) fordi jeg er mer effektiv når han ikke er hjemme. Og vet dere hva? Han har kommet hjem med laks til meg hver eneste dag! Nå skal vi kose oss med verdens beste fiskesuppe, og gjett om jeg gleder meg til det!

Mine tvangstanker!

Idag vil jeg fortelle dere litt om mine tanker! 

Mine tvangstanker er : Overdreven håndvask. Det kan også være sjekking av for eksempel dører og elektriske ting, eller overdreven orden. Det kan også være tanker om at det kan skje en ulykke med noen du er glad i. Jeg tror mange mennesker sliter med tvangstanker, så hvorfor ikke være åpen?

( Gårsdagens antrekk. )

Mange tanker om fremtiden

Noen ganger tenker jeg på om jeg bruker tiden min riktig! Bloggen og bilder tar opp veldig mye av tiden min, og noen ganger synes jeg det er skremmende. Det å skrive tekst er noen ganger ” vanskelig ” og jeg bruker nok mer tid enn hva jeg kanskje er klar over selv. Idag har jeg vært den perfekte ” husmora ” og vasket sofa – trekkene, teppene og putene som vi har her hjemme. Jeg har også vasket gulvene, og tatt et godt tak på flere av rommene. Det er helt utrolig hvor mye man får gjort når man legger vekk sosial medier ( om det bare er for en liten stund. ) Macho har fått all den oppmerksomheten som han fortjener, og det har også Atle – for han fikk nemlig lov til å vaske doen idag. Haha.

Nå for tiden går det masse tanker gjennom hodet mitt, og jeg trenger å få den gode motivasjonen min tilbake! Så, hva er det som motiverer deg – når du sliter med motivasjonen?

New in : Lampe

 Lampen finner du HER 

Denne gangen har vi gått for en helt annen stil, og jeg elsker resultatet. TWIG : Er en tøff gulvlampe som har 3 ” armer ” i sortlakkert metall. “Armene ” kan man vri i ulike retninger, og derfor kan den tilpasses – i forhold til hvor man ønsker å ha den.

Hva slags pærer burde man gå for? Jeg liker best: Et rent utrykk, og derfor har vi valgt – opal hvite pærer. Er man ute etter en ” lun ” stemning anbefaler jeg at man kjøper røyk – fargede pærer!

Både lamper og pærer finner man HER. 

Jeg har vært sliten!

Hei! De siste ukene har jeg ikke hatt noen rutiner, og det har ikke vært bra for meg. 

I August tok jeg en liten ” ferie ” ( pga det fine været ) og derfor er det litt vanskelig å komme igang igjen med bloggen! Jeg ligger nok litt langt etter ( i forhold til skjema  ) men jeg må bare ta en ting om gangen.

Jeg vil også si takk : Til alle som klikker seg inn på bloggen min ( til tross for at jeg nesten ikke har blogget. ) Det betyr mye!