Slik blir det nye sofabordet!

Her ser dere : 3 ulike bilder, og idag tenkte jeg å fortelle dere litt om planene vi har i forhold til stuen vår!

På det første bilde :  ( til venstre ) ser du et bord, som man også kan bruke som en benk. Et ” slikt bord ” får vi i posten om ikke så altfor lenge til, men forskjellen er at bordet skal være i sort marmor. Selve bena skal være i messing, og messingen skal selvfølgelig være sort, ellers vil målene være ganske like som på bilde i midten og til venstre.

Se så fint : Når man setter to bord ved siden av hverandre!

Jeg skal ha to bord ( som er helt like ved siden av hverandre ) og jeg elsker at bordet er så lavt, og ikke minst smalt! Dette er faktisk det perfekte styling – bordet, og jeg elsker de stramme linjene! Jeg har lenge vært på jakt etter et slikt sofabord ( bare i marmor ) og i forrige uke fikk jeg muligheten til å ” lage mitt eget bord “. Resultatet ble så fint, og bordet kommer for salg i løpet av noen uker.

Her ser dere også et bord som jeg virkelig elsker!

Lys marmor er altså så nydelig, og slike bord kommer GARANTERT til å bli en stor hit ( de er veldig populære i Sverige, og vil også bli det i Norge. ) Dette bordet skal vi kanskje ha etterhvert ( det kommer litt an på hva vi får plass til ) og jeg må også si at jeg digger den sorte lampa!

Her ser dere hvordan man kan bruke det ene bordet som en benk! 

( Linker til lignende produkter kommer etterhvert.)

Lykken er din egen holdning!

Jeg tenkte bare jeg ville dele noen bilder som jeg har lagt ut på Instagram den siste perioden.

Det skader ikke å : Logge seg ut av sosiale medier ( engang i blant. ) Det kan også være kjekt å gå en tur sammen med noen venner, familie eller f.eks kjæresten.

Ting er ikke lykken i livet ( tro meg ) og derfor er det viktig at man tenker over : Hva er det som får deg til å smile? 

Lykken er faktisk en holdning, og alt kan man gjøre noe med. Kommer ikke lykken til deg – kan man gå ut å prøve å finne den!

Gjør det du tror vil gjøre deg lykkelig, og aldri gi opp uansett!

Flettefin!

En hårtrend akkurat nå : Er en enkel flette, slik som du ser på bilde!

Hei, dere! Idag sto jeg opp klokken 7 også spiste jeg frokost. Etterpå la jeg meg ned på sofaen ( for å se på en serie ) også sovnet jeg. Klokken 1 ringte det på døren, og der sto verdens beste mamma. Jeg og Atle har nettopp spist middag, og nå skal vi på besøk til foreldrene mine, også skal vi hente noen pakker. Jeg håper dagen din blir fin!

Derfor lønner det seg med netthandel

Ofte har jeg gått fra den ene butikken til den andre ( uten å ha funnet de perfekte klærne. ) Det er helt sikkert flere som kjenner seg igjen, og derfor må dere love meg : At dere kun kjøper ting dere virkelig elsker! Idag vil jeg vise dere noen nye klær ( som jeg fikk tilsendt i forrige uke ) fra en nettside som heter NA – KD. 

Favoritten er : Denne nydelige sateng kjolen. Fargen er så fin, og jeg elsker de fine skulderstroppene pga den nydelige ” rygg – detaljen. ” Kjolen har også en høy side – splitt, men den fikk jeg dessverre ikke med på bilde.

Derfor lønner det seg å kjøpe ting på nettet : Man får alt MYE rimeligere på nettet, og derfor lønner det seg med netthandel.

Nettsiden finner du HER. 

Et spennende prosjekt!

Hei, dere! Siden sist har jeg ” designet ” et sofabord. 

Jeg er stolt at dere aner ikke, og dere kan tro jeg gleder meg til å vise dere bordet når det kommer. Bordet får jeg i posten i løpet av noen dager, og det er så fint.

Fokuset har vært : Å designe et bord som er både eksklusivt og unikt! Dere kan også få muligheten til å kjøpe bordet ( når det kommer for salg ) og dette kommer jeg tilbake til.

New in : Bilder

For å kunne få 30 % rabatt kan du bruke koden : johanness30

Jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen kjempe fine rammer og plakater. Nå har vi rammer i både : sort – hvit og eik, og det blir  ikke bedre enn det. Jeg håper dere liker bildene – like godt som jeg!

Koden gjelder for alle plakatene ( bortsett fra selection og rammer. )

Slik tar du vare på badetøyet!

Når du endelig har funnet favoritt bikinien så kan det være lurt at man klarer å ta vare på den. Derfor vil jeg gi dere noen tips!

Slik tar du vare på badetøyet : Jeg vil anbefale at man skyller bikinien eller badedrakten i kaldt vann ( etter man har brukt den. ) Slik vil den klare seg lengre en 1 sesong.

  • Skyll bikinien og ikke la den ligge våt. Mine henger jeg til tørk ( i skyggen ) for å unngå at fargen på bikinien skal bleke seg.
  • Mange kan nok også slite ut bikinien ( ved å vaske den feil ) og derfor kan det være lurt at man vasker den på håndvask i maskinen. Jeg bruker en vaskepose ( som jeg også bruker til undertøy ) og det vil jeg anbefale at man gjør.
  • Unngå å bruke skyllemiddel ( fordi det sliter VELDIG på fibrene. ) Før brukte jeg skyllemiddel på hvert eneste klesplagg, men nå bruker jeg det kun på de plaggene som tåler det, og det er et fåtall.

I neste blogginnlegg skal jeg fortelle dere litt om hva slags bikini som passer til de ulike fasongene!