Kveldsbad!

Hei mine venner! Idag har jeg tilbrakt dagen min sammen med min kjære mamma, og det er alltid koselig! Vi har for det meste vært på shopping, ellers har vi ommøblert her hjemme ( i forbindelse med noen bilder / reklame som kommer på bloggen. ) Planen var egentlig å vise dere noen bilder idag, men nå må jeg først dusje og gå på tur med Macho.

( Dette bilde tok vi for noen dager siden – da vi nettopp hadde hatt et deilig kveldsbad. )

De perfekte solbrillene!

Solbrillene finner du HER. 

Når solen melder sin ankomst gjør det noe med hele humøret, men noen fine solbriller må man også ha! Å finne solbriller som passer til akkurat ” deg ”  kan noen ganger være en utfordring. Jeg vil anbefale at man kjøper noen solbriller som passer fint til din ansiktsform, og ikke minst til stilen din. Vel, jeg har forelsket meg helt i de nye solbrillene mine!

Jeg har en liten gladmelding til dere : Nå kan dere få : 15 % rabatt ( hos Corlin Eyewear ) ved å bruke koden Marte15.

De perfekte gardinene!

Reklame | COLORCO

Nå er jeg litt i farten, men jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen flere bilder av de nye gardinene. Her kan dere få se hvordan de ser ut både i dagslys og i kveldslys!

Jeg liker at gardinene er litt annerledes enn de som er ” vanlige ”  og ikke minst elsker jeg at de er sorte og matte! De er også veldig enkle, samtidig som de gir et veldig eksklusivt uttrykk!

Gardinene finner du HER. 

( Jeg har forresten ommøblert, og jeg elsker resultatet. )

Frisyren du kan lage på 1 – 2 – 3

Jeg tenkte bare jeg ville vise dere en hårfrisyre ( som jeg lagde i forbindelse med en barne bursdag. ) 

Slik lager du frisyren : Når jeg lager denne frisyren fletter jeg en utpåliggende sideflette! Jeg stopper å flette ” ved toppen av øret ” også samler jeg resten av håret i en messy bun. Denne frisyren lager man på 1 – 2 – 3, og den holder hele dagen!

Masse bilder!

Når jeg ser tilbake på bilde : Kunne jeg ønske jeg visste hvilken leppestift jeg har på meg – for jeg synes den er så fin! Jeg tror kanskje den heter Velvet Teddy ( men jeg er litt usikker ) så gjerne gi meg en tilbakemelding hvis du vet!

Tips ( for deg som liker solkysset hud og masse glød ) : Er det noe man absolutt bør ” investere ” i ( på sommeren ) så er det : En shimmer body oil!

Styling og lignende er alltid gøy, men når været er så fint – vil man aller helst kose seg ute!

Nå skal jeg lage lunch, også skal jeg NYTE det deilige sommerværet! Jeg håper du gjør det samme!

New in : Sommerklær

Mine nyeste innkjøp! 

Nå har jeg ligget og kost meg ute på verandaen – jeg må virkelig si at jeg elsker det fine været! Jeg titter bare kjapt innom for å vise dere noen nye klær.

Jeg har lenge vært på jakt etter en fin badedrakt, og endelig fant jeg den perfekte. Jeg elsker fargen, detaljene og knyttingen foran.

Omslagstoppen er en stor trend i sommer, og jeg elsker denne toppen!

Jeg vil også vise dere et plagg ( en vest ) som blir veldig inn i høst! Vesten kan man gjerne style med noen jeans og en hvit skjorte. Enkelt og klassisk!

Jeg håper dere likte innkjøpene!

Når man elsker å stå opp tidlig!

Reklame | OAKLAND

Jeg liker godt å legge meg tidlig på kvelden for også kunne stå opp tidlig neste dag. Jeg foretrekker helst å gjøre ting om morgenen, og derfor står jeg gjerne opp klokken 5 eller 6.

Idag har jeg : Dusjet, barbert meg, fønet håret, sminket meg, og nappet brynene. Jeg var også på bakeriet ( klokken 7 ) for å kjøpe frokost til meg og Atle. Jeg elsker å stå opp tidlig, og siden Atle nettopp har fått seg jobb – er det ekstra koselig å spise sammen.

Idag skal jeg : Kjøpe litt blomster og potter til hagen! Bortsett fra det skal jeg lese en bok ( mens jeg soler meg ) og senere skal vi hente en levegg som du finner HER. ( Reklame. )

Fargelære og tips!

Når dette bilde ble tatt gikk det ca 15 mennesker forbi oss, og derfor må man : Late som man ikke blir tatt bilde av. Haha! Vanligvis pleier jeg å vinke hvis folk går forbi, men jeg kan nok bli litt ukomfortabel hvis det blir for mye folk.

Tips : Hvis man skal på stranden kan det være kjempe fint å ta på seg en skjorte ( over badedrakten eller bikinien ) som ” styling “.

Fargelære : Som dere kan se har jeg på meg en rød / orange badedrakt, og en blå dongeri – skjorte. Blått og orange ligger rett mot hverandre på fargesirkelen ( komplementære ) og derfor er fargene perfekte sammen. Rødt er også helt nydelig til blått, og hvis dere vil kan jeg gjerne lære dere litt mer om både farger og stil.

Interiør, blomster og styling!

God kveld! Jeg tenkte bare jeg ville vise dere hvordan jeg har stylet bordet vårt!

Mine favoritt sommerblomster er : Selvfølgelig hvite peoner! Jeg elsker hvite blomster, og heldigvis har foreldrene mine hagen sin full!  Stilk – blomstene fant jeg også i et av  bedene, og jeg synes de er så fine!

Tips : Pynt opp bordet med noen fine bøker, vaser, blomster og noen deilige duftlys! Det er ikke så mye som skal til for at man skal få det koselig, og husk alltid : Det enkle er ofte det beste!

Min lidenskap!