1 Års tilbakeblikk!

1 ÅRS TILBAKEBLIKK! 

Idag er jeg hjemme å koser meg ute på verandaen! Jeg er så takknemlig for den fine dagen, og ikke minst for det fantastiske været. Jeg tenkte bare jeg ville dele noen bilder ( som jeg tok for 1 år siden ) av Charlotte, Kristine og Jan Thomas!

Her kan dere se noen av trendene fra i fjord!

Jeg tenkte faktisk jeg skulle lage ett innlegg å fortelle dere litt om trendene ( for nå. ) Hyl ut hvis dette er noe dere ønsker.

Anbefaling : Fantastiske plagg!

Reklame | THE PRODUCT

De nye plaggene mine finner du HER 

For noen dager sider mottak jeg en kjempe fin pakke som inneholder : To gensere, en t skjorte, to topper, noen sokker og ikke minst noen hipstere! Disse plaggene inneholder bambus og bomull ( noe som er utrolig behagelig mot huden. )

Jeg skal vise dere hvordan klærne ser ut på, og som dere vet er dette de perfekte basisplaggene! Fargene passer til alt, og dette er også plagg som kan brukes til så mange antrekk, og anledninger! Kvaliteten på klærne er helt fantastisk, og plaggene er så myke og behagelige! Dette var noe jeg absolutt trengte!

Nå har jeg endelig fått den perfekte hettegenseren, og den finner du HER. 

Fryser du lett? Løsningen er den perfekte singleten i Merionoull, og den finner du HER. 

En hvit pologenser er noe vi alle burde ha i klesskapet, og genseren finner du HER. 

En hvit t skjorte er også et plagg som man absolutt burde ha, og den finner du HER. 

Singleten ( som er blå ) finner du HER. ( plaggene får man i ulike farger. )

Hipsterne finner du HER.

Sokkene finner du HER.

Og kortere sokker HER 

Masse bilder fra mai mnd!

Hei! Jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen bilder som jeg har lagt ut på storyen på Instagram! Av en eller annen merkelig grunn er jeg nok litt flinkere til å oppdatere dere på Instagram, men nå vil jeg prøve å prioritere bloggen litt. Noen ganger trenger jeg bare en liten pause, og det er noe vi alle har behov for.

Som dere kan se på gulvet ( ved bilde av Macho ) har vi byttet ut gulv – teppet vårt. Det ” gamle ” teppet solgte jeg for en stund tilbake siden, og jeg er så fornøyd med det nye teppe! Jeg har blitt utrolig glad i lyse farger, og jeg synes også det er veldig fint sammen med det sorte.

Peoner er : Min favoritt blomst, og de må jo selvfølgelig være hvite!

Tips : Sorter klærne dine etter farger, og vedlikehold det! På den måten får man en god oversikt, og ikke minst et fint system! På kleshengerne kan man gjerne henge opp flere plagg ( f.eks hvis man har 5 ” identiske ” topper som f. eks er hvite.)

Tips : Kjøp noen fine steiner ( f.eks marmor steiner ) og dekorer pottene dine både ute og inne! Som dere kan se kjøpte jeg hvite marmor stener ( fordi jeg ønsket å lysne opp. )

Helt til slutt vil jeg vise noen flere bilder fra 17 mai!

Stylingtips : Slik dekorerer du oppi pottene dine!

Jeg er den som stadig kjøper nye ting! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å kunne shoppe, style og ommøblere! For ca 1 uke kjøpte jeg noen marmor steiner, og som dere kan se har jeg plassert dem i potten ( til det nydelige oliventreet! )

STYLINGTIPS : Dekorer inne eller ute i hagen ( gjerne rundt trærne og plantene ) med nydelig marmor stein!

Slike steiner får man i flere farger! Jeg har også planer om å kjøpe noen flere ( fordi jeg ønsker å blande noen sorte og hvite steiner sammen ) som jeg har planlagt å ha ute!

Det samme vil jeg gjøre i hagen ( der vi skal ha oliventrær. ) Dette MÅ dere love meg å gjøre for det er altså så fint!

Bilde finner du HER( hvis noen tilfeldigvis lurer. )

Tilbakeblikk : 1 år siden!

God morgen! Jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen bilder som jeg tok for 1 år siden. Jeg elsker måten jeg har sminket meg på, og fargene passer så fint til både hatten og klærne!

Dette armbåndet var jeg så heldig at jeg fikk i gave! Jeg har brukt det så mye, og jeg elsker det!

Jeg håper dere får en fin start på den nye uken! Stor klem fra meg.

Bilder fra 17 mai!

Hei, dere! Jeg blogger fortsatt til tross for at jeg har hatt meg noen dager ” fri “. Formen har ikke vært på topp, og derfor har jeg ikke orket å blogge! Nå gleder jeg meg veldig til å ta igjen all bloggingen – for er det noe jeg virkelig har savnet så er det å kunne oppdatere dere.

På 17 mai hadde jeg på meg 3 forskjellige antrekk ( pga vær og ulike anledninger. ) På morgenen klarte vi selvfølgelig å forsove oss, men vi fikk akkurat sett båt – toget! Jeg tok først på meg bunad, men det varte jammen ikke lenge!

Atle : Du kan ikke bare kle av deg i bilen. Tenk hvis noen ser deg! ( For det hadde jo vært ” krise ” – haha. )

Da vi var i byen så vi på båt – toget, og korpset!

Etter en stund reiste vi ut til foreldrene mine, og der var også Line sammen med familien. Mamma og pappa skal forresten leie ut ferie leilighetene sine i sommer! Hvis det er noen som har lyst til å feriere på et nydelig sted så er det bare å ta kontakt!

Fine lille gutten min!

Dette er mitt favoritt antrekk fra 17 mai.

Gratulerer med dagen!

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin 17 mai feiring! 

Dagen vår har vært ganske så rolig, og det har vært kjempe deilig! Klokken 12 reiste vi ned til byen for å se på båt toget, og da vi kom hjem hadde vi grøt til lunch ( tradisjon. ) Klokken 1 tok vi turen videre for å besøke foreldrene mine, og deretter besøkte vi Atle sin far. Da vi kom hjem grillet vi på verandaen, også dro vi videre for å se på russetoget! I år har jeg faktisk droppet å ta på meg bunad, og det har vært utrolig deilig! Bunaden ble nok byttet ut med tidenes fineste designerkjole! Passformen på kjolen er SÅÅ fin, og jeg elsker både fargene, og de fine detaljene!

Bursdag – vasking og serietips!

Idag har Atle bursdag, og etter hans eget ønske fylte han nettopp 27 år. Haha! Idag har jeg vært ganske fortvilet for plutselig oppdaget jeg en katt midt i stuen vår! Katten har nemlig vært på ” besøk ” tidligere, og da hoppet han inn gjennom vinduet. Fortvilet som jeg var fant jeg frem både grønnsåpen og moppen ( for å vaske ut etter katten. ) Som dere vet er jeg litt prippen, og siden jeg ikke har noen form for bekjentskap ( i forhold til katten ) kunne jeg like godt vaske!

Smart som jeg er : Har jeg nettopp satt ut litt mat til han ( på lekeplassen ) og derfor satser jeg på at vi ENDELIG er kvitt han!

Anyways : I kveld koser vi oss veldig ( det er jo tross alt Atle sin bursdag ) og snart skal vi se på en serie som heter Kalifat.