Masse bilder!

ldag vil jeg vise dere noen bilder som jeg har tatt den siste perioden! 

JEG ELSKER DENNE SMINKE LOOKEN! 

Kort fortalt : Har jeg det kjempe fint, og som dere kan se har Malin ENDELIG kommet hjem til Norge! Igår var vi hos veterinæren, og hun fant heldigvis ut hva som var galt med Macho! Igår fikk han noe å sove på, og i tillegg fikk han medisiner, og nå er han heldigvis på bedringens vei.

Jeg håper dere har det bra. Stor klem fra meg!

Bilder og Trender for våren 2020

I helgen har jeg vært veldig lei meg – fordi Macho har det så vondt. Idag skal han til dyrlegen fordi det er noe som ikke stemmer. På fredag var Atle hos veterinæren, men det varte ikke så lenge ( fordi hun måtte gå pga noe som var akutt. ) Alt hun sa var at vi måtte få han til dyrlegen på mandag, og at det ikke var akutt ( siden han drakk og spiste mat. ) Macho har fått et dypt sår i selve huden ( rett ved øre partiet ) og i tillegg mangler han litt av huden og pelsen hans. I helgen har han vært ekstremt slapp, og han trekker seg mye vekk, og derfor vet jeg at noe som ikke stemmer. Jeg synes det er helt forferdelig å skrive om dette på bloggen, og ikke minst er det forferdelig å se hvor mye hunden min lider!

Idag får hverken jeg eller Atle lov til å bli med han inn ( til dyrlegen ) pga viruset. Macho må være der alene, men jeg er helt sikker på at de vil ta godt vare på han. Til tross for at både vi og han har det vondt, så har vi virkelig kost oss hele helgen.

Trender : Toppen som jeg har på meg på bildene er en av de største trendene ( selve mønsteret ) og det samme gjelder også joggebukser og tennis sokker. Nå som de fleste er hjemme – hvorfor ikke kle oss litt chill?

Kjærligheten som de har for hverandre! 

Leah var så søt den ene kvelden ( da vi så på Åndenes makt. ) Leah : Meg og deg er som skapt for hverandre! Begge elsker spaghetti – begge elsker å shoppe – begge elsker Åndenes makt, og Kardashians! Leah har forresten fått seg Instagram, og derfor hadde hun blitt veldig glad hvis noen kunne tenke seg å følge henne HER. 

Nå må jeg hive meg rundt, fordi jeg skal være hos dyrlegen halv 2. Nyt dagen alle sammen!

Interiør : Mitt favoritt merke!

Idag tenkte jeg å fortelle dere litt om ett merke som jeg virkelig ELSKER og det er Jonathan Adler! På soverommet ser du en vase som heter Dora Mas, og dette er absolutt en favoritt!

Vasen som du ser i stuen er litt annerledes enn den på soverommet, og jeg elsker absolutt alt ved den. Hånden er også fra Jonathan Adler, og den passer helt perfekt ved siden av vasen!

Jeg har blitt utrolig glad i hvitt, og derfor går jeg for mer av det hvite / lyse interiøret!

Nå vet dere i det minste hva som er et av mine favoritt merker – til tross for at disse bildene er tatt i januar!

I løpet av 3 mnd er det mye som har forandret seg i stuen. Jeg har ommøblert 2 ganger, og vi har også fått noen nye ting, og det skal dere få se litt senere!

Shopping!

God morgen fra meg og bamsefar! Jeg har vært våken siden klokken 6, og tiden har jeg brukt til å rydde og vaske litt klær. Nå skal jeg snart sminke meg, og gjøre meg klar slik at jeg kan gå på senteret. Jeg har kun vært i en klesbutikk på ca 1 mnd ( med tanke på viruset ) og jeg må virkelig si at jeg savner å shoppe! Jeg kommer nok ikke til å prøve noen klær, og med engang jeg kommer hjem skal jeg vaske alt sammen!

Tips : Hvis du skal på shopping vil jeg anbefale at du tar med deg Antibac, og at du gjerne unngår å ta på deg klærne. Må man absolutt prøve noen plagg vil jeg anbefale at man dusjer med engang man kommer hjem. Klærne bør man også vaske i maskinen, slik at de er helt rene når de kommer ut. Hilsen ” mamma ” Marte!

Gårsdagens antrekk

Nå sitter jeg å skriver blogginnlegg med en helsikes tannverk! Jeg skrev til tannlegen min på Facebook ( fordi jeg trodde tannlegene hadde stengt ) men det hadde de ikke. Jeg har dessverre et hull i den ene visdomstannen min, og det har jeg hatt ganske lenge, men jeg har ikke merket noen antydninger i forhold til smerte. Nå – derimot har jeg vondt, og det er like før jeg trekker tannen ut selv.

Idag har jeg : Sett på noen solsenger som vi skal ha på verandaen. Bortsett fra det har vi tatt noen bilder, også har vi vasket og ryddet litt. Leah kom på besøk for noen timer siden ( hun skal være her i noen dager ) og det er alltid koselig!

Gårsdagens antrekk : Nå for tiden går jeg mye i joggedress, og disse buksene fant jeg på Bikbok! Jeg har nærmest ikke ” eid ” en eneste joggebukse ( fordi det er sjeldent noe jeg går med ) men gud så behagelig!

En allergisk reaksjon!

En allergisk reaksjon! 

Er det en ting som ofte kan være litt utfordrende så er det at jeg reagerer på ulike ting. Det kan være alt fra mat, produkter og lignende. For ca 2 uker siden ryddet vi ute i hagen, og da jeg fant litt søppel – tok jeg på meg 1 latex hanske. Ca 15 minutter etter at jeg hadde tatt på meg den ene hansken –  merket jeg at armen begynte å klø, men jeg fortsatte med hagearbeidet. En halvtime senere tok jeg av meg hansken, og da så armen min slik ut!

Den første tanken som slo meg var : At nå hadde jeg vasket hendene mine litt for mye ( fordi jeg vasker hendene mine mye mer en før. ) Da jeg la hendene mot hverandre la jeg merke til at det kun var den ene armen som var blitt irritert ( altså armen som hadde hatt på seg hansken. ) Jeg tåler ikke latex, og siden dette er noe som flere folk kan reagere på så tenkte jeg å være litt åpen. Jeg kan gjerne få Atle til å ta noen bilder av hendene mine senere, slik at dere kan se forskjellen!

( Jeg har dessverre glemt å kåre vinneren av bilde konkurransen, og vinneren ble Marianne. Jeg tar kontakt med deg. )

Tidenes sokke skille!

Her forleden dag sovnet jeg ute i solen, og derfor har jeg fått tidenes ” sokke ” skille!

Jeg elsker det fine sommerværet! Nå for tiden går vi masse turer, ellers så koser vi oss her hjemme med både soling og god mat! Jeg kan ikke få sagt det nok – hvor sinnsykt glad jeg har blitt i mat ( selvom bakeriet er kjempe flinke til å lage både frokost og lunch til oss. ) Igår gikk vi en tur på stranden, og da benyttet vi anledningen til å ta noen bilder. Er det en ting jeg har lært så er det å sette pris på de ulike årstidene, men jeg må ærlig si at jeg liker best når det er varmt! Idag skal vi bruke dagen vår til å få litt orden her hjemme ( helst utendørs ) og senere skal vi en liten tur på søpla. Det er alltid godt å kunne kvitte seg med ting man ikke bruker, og som dere vet har orden ALT og si. Jeg håper dere har det bra, og at dere nyter den deilige solskinnsdagen!

En Allergisk reaksjon!

For noen dager siden hadde jeg på meg både ullgenser og ull hatt, mens idag har jeg kost meg på verandaen i bikini. Jeg har dessverre vært litt uheldig å fått en allergisk reaksjon ( men denne gangen er det heldigvis ikke leppene. ) Jeg har nemlig reagert på latex hansker, og derfor ser hendene mine helt forferdelige ut. Men nå vet jeg i det minste at jeg er allergisk mot både : Latex, kiwi og banan.

Vel, jeg har nettopp begynt å lese en kjempe spennende bok, og derfor er jeg i full sving her hjemme! Boken dreier seg om gjøremål, og nå skal jeg love dere at her er det strøkent! Boken var jeg så heldig at jeg fikk til bursdagen min, og den heter : Magisk opprydning!

Denne uken har jeg : Shoppet en hel masse! Jeg har også lest noen bøker, og nå holder jeg på med bok nr 2. Jeg har også ryddet og sortert litt i klærne mine, også har jeg solt meg og gått mange deilige turer. Jeg blir så GLAD når været er på topp!

Tipsene du vil elske!

Her har jeg på meg : En enkel bukse som har røde, hvite og blå vertikale striper langs sidene. Jeg liker godt å ha på meg en high waist bukse – spesielt når jeg har på meg en litt ” kortere ” topp. Vesken har jeg bevisst valgt i rød fordi jeg ønsket at antrekket skulle matche. Som dere kan se har jeg røde detaljer både på buksen og på t skjorten, og da kan det være fint å toppe det hele – med noen røde lepper og en rød veske! Jeg elsker dette antrekket både fordi det er casual, sporty og sexy.

Mitt beste tips : Er at man henter frem farger fra andre steder – slik at helheten blir skikkelig fin!

New in : Pute

Med en dekorativ pute kan man fornye sofaen enkelt! 

For en stund tilbake siden kjøpte jeg meg en ny pute, og derfor vil jeg vise dere hvordan den ser ut. Jeg ELSKER det uttrykksfulle mønsteret som passer helt perfekt til både sofaen og resten av interiøret vårt. Jeg håper du liker!