Slik vil man få den luksuriøse hotell følelsen!

Reklame | ELLOS

God lørdag alle sammen! For ca 1 mnd siden kjøpte jeg noen nye håndklær +  to par sett med sengetøy!

Tips : Jeg synes sengetøy med dekor – søm er det absolutt fineste, og som dere vet har jeg et godt øye for detaljer. Dette er også ett godt valg for dem som ønsker den luksuriøse hotellfølelsen hjemme! Når det kommer til håndklær vil jeg anbefale at man holder seg til seg en farge. Hvitt er både rent og pent, og vi har kun hvite håndklær her hjemme – bortsett fra badehåndklær.

Til slutt kan dere få se hvordan det ene sengesettet ser ut på sengen vår. Neste gang jeg skal bytte sengetøy – skal jeg sørge for å vise dere det nydelige settet med mønster! Jeg håper dere likte innkjøpene – til tross for at det er en liten stund siden jeg kjøpte dem.

Favoritten min : Er uten tvil det hvite med den nydelige dekor sømmen, og du finner et lignende HER. 

Gårsdagens bilder

Siden sist har jeg : Vasket ned leiligheten – bilen og boden. Jeg har også ommøblert, og fått på plass litt nytt interiør. Jeg har bakt rundstykker, og jeg har ryddet en hel masse! Vi koser oss veldig ( til tross for situasjonen vi alle er i. )

Turer får vi heldigvis ikke nok av, og det er ingen tvil om denne jenta burde hatt noen fine tur antrekk! Er det noe jeg virkelig har mangel på så er det nettopp klær ( som jeg kan ha på meg i skog og mark. ) Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ei skikkelig ” by jente ” som har forvillet meg til steder jeg ikke hører til. Haha!

Selvom jeg trives best på ett shopping – senter så er det alltid koselig å kunne gå en lang tur. Vanligvis går jeg ofte på tur sammen med nabo barna ( for de vil jo gjerne se Matcho ) men akkurat nå er det litt vanskelig.

Fine lille babyen min!

Som flere kanskje vet så har jeg ikke blogget på 1 uke, og grunnen til det er at jeg trengte noen dager fri. Jeg har nemlig vært litt uheldig å fått en infeksjon i leppene mine, og derfor er det litt vanskelig å bli tatt bilde av akkurat nå.

Leppene mine ser virkelig ikke ut, og sånn som situasjonen er nå i forhold til virus ( så anbefalte de at jeg holdt meg hjemme – med tanke på smitte. ) Jeg må virkelig si at vi lever i en sinnsykt merkelig tid, samtidig som det er en ” fin ” tid. Vi står sammen – vi er snille og gode mot hverandre. Vi hjelper hverandre mer enn før ( til tross for at man ikke kan treffe hverandre ) og det synes jeg er veldig fint!

En vanskelig periode!

Hei mine fine lesere. Jeg håper dere har det bra!

Igår så vi på Idol, og der var det selvfølgelig ingen tilskuere i salen! Jeg kan forstå Atle som synes det er katastrofalt å se på fotball uten supportere ( det blir liksom som en kjedelig treningskamp. ) I disse dagene har vi for det meste holdt oss inne fordi vi velger å ta ansvar.

Jeg har ofte sett på meg selv som en ganske sterk /  viljesterk person, men i det siste har jeg vært utrolig bekymret og engstelig!

De beste dagene har jeg : Når jeg tilbringer tid sammen med de jeg er glad i! Nå bor jeg sammen med Atle, og jeg er EVIG takknemlig for alt han gjør for meg! Jeg savner å være sammen med både foreldre, søsken, tantebarn, og venner og bekjente. Livet har forandret seg veldig ( til tross for at vi alltid har elsket å være hjemme. )

Igår merket vi det spesielt : Da vi skulle kjøre ut noen matvarer til foreldrene mine. Det var rart å holde stor avstand, men akkurat nå er det sånn vi vil gjøre det. Jeg og Atle er på mange måter i en frivillig karantene ( fordi Atle er i risikogruppen. ) Jeg synes fortsatt det er mange som ikke tar nok hensyn, og jeg kan ikke forstå at det enda ikke har gått opp for enkelte mennesker! Samtidig vet jeg også at det er noen som tar hensyn, og det er helt fantastisk! Jeg håper dere har det bra, og at dere har noen mennesker rundt dere.

Skjønnhet og velvære!

Nå som folk flest holder seg mye hjemme er det jo ingenting som er gøyere enn å kunne sminke seg litt! 

Sølvi har valgt å lukke dørene til salongen ( med tanke på alle sin helse ) og det står det utrolig stor respekt av! Heldigvis for meg og deg så fortsetter hun med nettsalg!

I disse tider er man mye inne, og derfor tror jeg det er lurt at man fortsatt holder på de gode rutinene sine!

Gjør det som skal til for at DU skal føle deg vel!

( Nye innkjøp. )

Den perfekte dongerijakken

Jeg har fått meg en ny jakke, og derfor vil jeg vise dere hvordan den ser ut!

Den perfekte dongerijakken : Er innsvingt i livet, og det synes jeg kan være kjempe fint – fordi man får frem den kvinnelige formen. Fargen er også kjempe fin, og jeg elsker både lommene + detaljene!

Volontè Vågen : Er en kjempe fin klesbutikk som holder til i både Sandnes og Stavanger. Hvis du kunne tenke deg å få tilsendt noen klær hjem ( for å unngå smitte ) kan du betale med vips. De sender over hele landet, og hun som driver butikken kan du ta kontakt med HER. ( Blogginnlegg i samarbeid / reklame. )

( Det er også kjempe viktig at man er med på å støtte byen sin – husk at de aller fleste tar vips. )

Ting å gjøre mens man er hjemme!

Nå er det mange som er i hjemme, og alle mennesker er forskjellige. Noen elsker å være hjemme, mens andre går helt sikkert på veggene. Idag vil jeg gi dere noen tips til hva dere kan gjøre!

Hva med å male hjemmet ditt? Jeg vil oppfordre folk til å bruke tid på noe som bidrar til at man blir opptatt, og ikke minst vil man få tankene andre steder. Jeg vet det er mange som er bekymret i forhold til smitte, og derfor kan det være lurt å få varene levert hjem. Mitt beste råd til dem som eventuelt leverer varer : Er at man setter tingene utenfor ( for å unngå nærkontakt ) og at kundene vipser!

Da vi først begynte å male tok vi : Stuen, kjøkkenet og kontoret, og i samme slengen tok vi også soverommet og gangen!

Gangen har VERDENS nydeligste gråfarge, selvom jeg elsker alle de ulike fargene!

Her kan dere få se et før og etterbilde. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor vi har hatt det så mørkt!

Har man nettopp malt kan man gjerne bruke tiden sin på : Å f.eks ommøblere ( det gjorde jeg igår ) og senere skal jeg vise dere resultatet. Det er mye man kan gjøre når man er hjemme ( alt fra å trene – sminke seg – se på serier – lage gode middager  og lignende. Jeg kan skrive et mere utfyllende innlegg i forhold til hva man kan gjøre – men husk alltid : At du er din egen lykke smed! 

Norge må gjøre som Italia!

Dersom det ikke innføres strengere tiltak vil Norge havne i akkurat samme situasjon som Italia! 

Folk må slutte å gå ut med mindre det er helt nødvendig! I Italia har de stengt alt bortsett fra apoteker og matbutikker, og det samme burde skje i Norge! Alle burde holde seg hjemme for før man vet ordet av det så er alt ute av kontroll! ALT må stenges ( bortsett fra apotek og matbutikker ) og det må skje nå!

Selvom skolene har stengt er det fortsatt ikke alle som tar dette alvorlig, og det gjelder spesielt de unge ( som er russ. ) Nå er det virkelig på tide at man tenker på både foreldre, besteforeldre og på dem som er alvorlig utsatt. Det er viktigere enn noen gang at man står sammen, og at man gjør det som skal til for å hindre spredningen! Hamstring av mat er overhodet ikke greit, og på en matbutikk er man jo ekstra utsatt ( med tanke på at man står tett opp i andre mennesker. ) De eldre skal også ha muligheten til å kunne kjøpe seg mat, og derfor må man tenke på absolutt alle!

Mandals – russen : Vil ikke avlyse Russe – feiringen, og derfor vil jeg si : Hva i HELVETE er galt med dere? Alle som er russ må virkelig ta seg sammen, og tenke på foreldre, besteforeldre – generelt hele befolkningen. Det dere driver med nå er rett og slett uansvarlig!

Bilde som ikke kom på bloggen

Noen ganger har man ikke alltid like flaks når det kommer til bilder, og her er et eksempel på det!

Idag skal jeg : Hente en pose med klær ( ute av alle steder. ) Ei som jobber i en klesbutikk skal sette fra seg en pose ute, også skal jeg hente posen, og vipse henne! Når jeg kommer hjem skal jeg vaske hvert enkelt klesplagg ( selvom det er nye klær. )

Jeg vil fraråde ALLE mot å gå inn i butikker som ikke er nødvendige å gå inn i nå – pga smitte! Heldigvis har enkelte av butikkene fått noen gode løsninger, og derfor kan de kjøre hjem varene til deg ( mot at man betaler med vips. )

Tips : Ha alltid med deg Antibac OVERALT! Vask også hendene hver gang du tar på en ny ting, og vask også over alle dørhåndtak, telefoner også lignende!

Folk må forstå alvoret!

Til opplysning er jeg ikke syk – jeg er bare ekstremt sliten!

Jeg blir så utrolig lei meg når jeg ser på Snapchat at flere er på fest. Jeg blir også veldig oppgitt – når jeg ser at flere foreldre og barn befinner seg på en liten lekeplass. Foreldrene sitter å nistirrer på telefonen, mens barna løper rundt å leker. Hva er egentlig poenget med å stenge skolene? Når barna leker med andre, og når studentene samles – for å reise vekk på hyttetur!

Er folk så egoistiske at de ikke klarer å holde seg hjemme? Er folk så egoistiske at man bare må dra på fest? Hvorfor velger man å reise vekk på hyttetur – når man blir frarådet om å gjøre det! For noen er det helt sikkert kjempe kjedelig å holde seg hjemme, men nå er det på tide at folk faktisk skjerper seg.

Som blogger vil jeg gjøre alt i min makt – for å opplyse alle som enda ikke har forstått alvoret!