Nye fliser

Hei, dere. Her går ting litt i ett, men jeg tenkte bare jeg ville vise dere en liten smakebit av de nye gulv flisene. Som dere kan se har jeg gått for sorte fliser på gulvet, og det synes jeg ble kjempe fint. Jeg liker godt når gulvet får litt dybde, og jeg synes også det er fint når fargen går igjen i forhold til innredningen.

Flisene kan du få kjøpt hos Fargerike i Mandal. ( Sponset fliser. ) 

De viktige detaljene!

Ofte når jeg faller for en ting – må jeg som regel alltid kjøpe to av hver! 

Se på de fine detaljene! For meg er omgivelsene rundt meg veldig viktig. Jeg er opptatt av at interiøret her hjemme skal kunne skape en god trivsel, og med enkle grep kommer man ofte langt. Man må tørre å prøve! Ofte er det ikke så veldig mye som skal til, og det trenger ikke alltid å koste så mye! Noen av våre interiør gjenstander er ganske dyre, mens andre er mere rimelige. Her kan dere få se to sparsomme kjøp – til rett over 100 lappen.

Jeg tror sterkt på personlighet fremfor trender – fordi man skal leve med de tingene man kjøper! I en jungel av masse valg – velger mange feil, og det kan ende opp med at man må kjøpe tingene på nytt ( og sånn fortsetter det. ) Man skal leve med det man kjøper, og da er det så viktig å gjøre et gjennomtenkt valg.

Kjøp kun : De tingene du elsker, og er du i tvil anbefaler jeg at du tar med deg varen hjem – for å se om den vil passe godt inn i hjemmet ditt! Kvitteringer er noe jeg alltid tar godt vare på for da har jeg alltid muligheten til å kunne bytte en vare.

På dette bilde har jeg plassert den nye interiør – gjenstanden i gangen ( for å vise dere hvordan den ser ut. ) Den ene skal vi ha stående på badet ( til pynt ) mens den andre skal vi ha i stuen! Jeg synes virkelig det er fint å få inn litt lysere interiør gjenstander – nå som det går mot lysere tider.

Slik får du gangen til å skinne!

Reklame | For litt forskjellig

Malingen kan man få kjøpt hos Gjøco og man kan også få kjøpt den hos Happy Homes! 

Idag tok jeg noen bilder av den fine gangen vår, og derfor vil jeg vise dere resultatet! Som dere kan se har vi nettopp malt veggene i en nydelig gråfarge, og vi er så fornøyde!

Fargen som vi har valgt på veggene er den PERFEKTE gråfargen, og den heter DIS ( S1500 N. ) På dørene har vi valgt en farge som heter : Perlehvit ( SO500N ) og det er også en nydelig farge.

Som dere ser har vi beholdt – både skohyllen, speilet og knaggen ( som vi hadde i gangen fra før. ) Dørhåndtaket er det som er nytt, og som også er en utrolig viktig detalj. Jeg elsker sorte dørhåndtak!

Dørhåndtaket kan man få kjøpt hos MONTER 

Malingen kan man få kjøpt hos Gjøco eller Happy Homes 

( Flisene på gulvet kommer i et eget innlegg imorgen. )

( Sponset maling – dørhåndtak og fliser.  ) 

Stuen før og etter!

Hva med å prøve å snu den mørke interiør trenden til lys? Her er noen før og etterbilder av stuen! 

Når jeg ser tilbake på det første bilde så kan jeg ikke forstå hvorfor vi har hatt så mørke vegger! Jeg synes vi har det mye finere nå – som stuen har blitt lys!

Det hjalp også godt med en ny sofa, og flere bilder kan du se HER. 

Årets vakreste sofa 2020

Reklame | Oakland

God lørdag alle sammen. Jeg håper dere har det bra, og at dere nyter den fine kvelden!

Idag vil jeg vise dere vår nye sofa! Som dere vet er interiørtrender stadig i endring, men det betyr ikke at man skal bytte ut møblene hver sesong, men det kan være lurt å kjenne til de siste trendene. Jeg har gått for en nydelig sofa i lin. Jeg elsker både fargen, fasongen, og i tillegg er sofaen en drøm å sitte i!

Tips : Sofaen i stuen skal først og fremst være komfortabel. Det er her man sitter mesteparten av dagen – enten man slapper av, leser en bok, eller om man koser seg foran tv `n. Mitt beste råd er at man kjøper en sofa som er komfortabel, og ikke minst fin!

Den viktigste regelen er : At man bør innrede etter sin egen magefølelse! Hjemmet er stedet man skal slappe av å være sammen med kjæresten, familien og venner – derfor er det så viktig at interiøret og møblene skal føles gode!

Denne krakken er både klassisk og elegant, og den passer så godt til den nye sofaen vår.

Kresen som jeg er – var jeg livredd for at jeg ikke skulle bli fornøyd med sofaen, men herregud : Den er så vakker! 

For flere bilder og pris kan du klikke på linken HER. 

Tidenes fineste oliventre!

Jeg er helt forelsket i mitt nye oliventre! 

Igår kjøpte jeg et nydelig oliventre, og derfor vil jeg vise dere et bilde! Treet sto plassert ved sofaen ( da jeg tok dette bilde ) men nå har jeg flyttet det bort til tv ´n – slik at treet fikk litt mere plass. Som flere kanskje kan se er oliventreet falsk, men i virkeligheten ser det veldig ekte ut. Mamma var på besøk her litt tidligere, og hun var helt sikker på at treet var ekte. På dette bilde har jeg brukt en potte ( som er hvit ) mens nå har jeg treet stående i en sort potte – med tanke på at tv benken også er sort.

Utfordringen min vil bli : Å spre grenene, og ikke minst plassere dem riktig vei ( slik at den lyseste fargen på bladene – bak ) ikke vil syntes.

Jeg håper du likte det nye treet mitt!

Den perfekte bilde veggen

Reklame | Poster Store

Hei! Jeg vil bare vise dere noen nye rammer og plakater ( som vi midlertidig har plassert på konsollbordet i stuen. ) Bildene skal få plass på Atle sitt kontor etterhvert, men siden vi har hatt kjempe mye å gjøre – plasserte jeg bildene like godt her.

Disse bildene plukket jeg ut for noen uker siden, men siden alt har gått i ett – har jeg ikke hatt muligheten til å vise dere bildene før nå! Jeg ELSKER disse bildene, og de kan også bli dine!

Bruk koden : martejohanness35 ( og da vil du få 35 % rabatt på alle plakater – bortsett fra selection plakater og rammer. ) 

Nettsiden til Poster Store finner du HER.