En av mine favoritter

Denne jenta jobber i en klesbutikk i Sandnes, og derfor vil jeg tipse dere om butikken.

Flere vet jo sikkert at jeg bodde noen år i Sandnes, og da tok jeg alltid turen innom Volonté Vågen ( som var min favoritt butikk. ) Hvis dere tilfeldigvis er i området bør dere virkelig ta turen innom, men hvis ikke så sender de gjerne. Jeg vil også vise dere en kjempe fin jakke ( som jeg nettopp har bestilt ) og den kan du se på denne nydelige jenta!

Facebook siden til butikken finner du HER. 

Uken som gikk

Akkurat nå : Sitter jeg i sofaen og holder nesten på å sovne!

Ukens tv serie er: Er Vikings! Nå har jeg nettopp sett sesong 4, og jeg elsker denne serien!

                                        Ukens stil og fargekombinasjon : Jeg har dessverre ikke hatt tid til å ta noen bilder av meg selv  ( bortsett fra bilder som skal brukes i et annet blogginnlegg / reklame sammenheng. ) Vel. På bilde rett nedenfor kan dere få se en fargekombinasjon og en stil som jeg synes er kjempe fin til et barnerom.

Ukens opptur : Er at vi endelig er ferdige med bildene og redigering i forhold til malingen ( av 3 ulike rom. ) Oppturen er også at jeg er ferdig med å skrive tekst, ta bilder og redigere noen bilder ( til et annet blogginnlegg ) som kommer etterhvert.

Bortsett fra det materialistiske : Er det så deilig å endelig kunne slappe av sammen med Atle.

Ukens nedtur : Er at vi dessverre ikke har hatt mulighet til å male hverken soverommet eller gangen! Vi hadde egentlig planer om å begynne idag, men siden Leah kommer her på fredag – bestemte vi oss for å vente.

Ukens prioriteringer : Har vært å shoppe å komme seg ut etter all malingen! Mens vi har tatt bilder – har jeg også holdt på med noen andre innlegg ( som kommer på bloggen etterhvert. ) Denne uken har egentlig vært en fin og rolig uke ( i følge meg selv ) men ekstremt hektisk i følge Atle.

Ukens mest leste blogginnlegg : Finner du HER. 

Siden sist

Her er noen siste bilder av min gamle sofa! 

Nå er det forhåpentligvis ikke så lenge til den nye sofaen kommer på plass, og derfor vil jeg vise dere noen bilder av den gamle sofaen.

Sengen og stolene har vi nå flyttet ut i stuen, og nå ser det slik ut!

Før vi fikk ryddet var det mildt sagt kaos her, og nå er det godt at den tiden er over ( foreløpig. )

Vel, grunnen til jeg solgte sofaen ( før vi får den nye ) var rett og slett fordi soverommet og gangen skulle males. Vi har enda ikke begynt på hverken soverommet eller gangen, og grunnen til det er at vi begge har hatt ett behov for å komme oss litt ut. Jeg har virkelig fått shoppet fra meg, men nå begynner vi å male igjen!

Hva er vel ikke mer koselig enn å ha sengen i stuen et par netter? Jeg titter innom litt senere, også oppdaterer jeg dere litt mer i forhold til uken!

New in : Sofa

Sofaen finner du HER. 

Jeg tenkte bare jeg ville vise dere hva slags sofa jeg nettopp har bestilt. Som dere kan se på bilde til høyre har jeg også bestilt en liten krakk ( med ett kryss ) og den finner du HER.  Sofaen er ca like lang som sofaen vi hadde fra før ( den kommer ikke helt enda ) men jeg tenkte bare jeg ville vise dere ett bilde. Nå har vi malt og stått på her hjemme i nesten 1 uke, og idag skal det bli godt å komme seg ut. Jeg håper du får en kjempe fin start på den nye uken!

Når noe skal inn må noe annet ut!

3 ÅRS TILBAKEBLIKK + EN DEL MND!

Hei. Siden sist har jeg solgt både sofaen og stolene, og nå har jeg også bestilt nye møbler. Hadde vi bare hatt stor nok leilighet hadde jeg garantert ikke solgt sofaen og stolene, men sånn er det. Når noe skal inn –  må dessverre noe ut, og dere kjenner nok helt sikkert til det. Jeg gleder meg veldig til å vise dere den nye sofaen, og den får jeg i løpet av 1 – 2 uker + noe annet.

Jeg håper dere får en fin lørdag.

1 Vegg to ulike stylinger

Idag tok vi turen innom Plantasjen fordi vi trengte noen nye blomster, og ikke minst planter! 

1 vegg – to ulike stylinger : På det første bilde har jeg satt opp en styling som skal være med i katalogen til Gjøco. På bilde rett nedenfor har Atle fått lov til å få frie tøyler, og derfor vil jeg vise dere hvor flink han er. Vel, Atle ville vise at han var like flink som meg, og det skal han få lov til å tro.

Vi er så fornøyde med stuen. Fargene på veggene er så fine, og interiøret kommer skikkelig godt frem når Atle tar fatt i kameraet. Jeg elsker den nøytrale gråfargen, og ikke minst liker jeg de nye plantene!

Plantene og pottene kan man få kjøpt hos Plantasjen, og malingen kan man få kjøpt hos Happy Homes. 

Sofa til salgs

God morgen alle sammen! Jeg skal snart få ny sofa, og før jeg kan hente den må jeg selge denne. Jeg selger både sofaen, og de to stolene til MP 9000 -. Nypris på alt er 48 0000 – og dette har jeg hatt i ca 1 år. Jeg elsker både sofaen og stolene, og skulle gjerne ha hatt det selv, men det har vi dessverre ikke plass til. Jeg blir veldig glad hvis dere kan dele innlegget, slik at sofaen og stolene får noen nye eiere.

Send meg gjerne en mail hvis du ønsker å legge inn et bud : [email protected] 

Når det er koas overalt

Noen rom er ryddige, mens andre rom er rotete, og sånn blir det når man pusser opp! 

Når vi først begynte å male veggene – hadde vi ikke planer om å male de ulike takene, men det vil vi gjøre etterhvert. Idag skal Atle male ( fargen jeg viste dere igår ) mens jeg skal rydde, vaske å innrede tre av rommene. Jeg kjenner jeg er litt sliten, og tidligere måtte jeg ringe til legesenteret. Hendene mine har fått en slags skjelving ( som jeg overhodet ikke har kontroll på ) og sånn har jeg hatt det siden igår. Jeg har fått beskjed om å legge vekk malerkosten, og jeg har også fått beskjed om å bruke hendene mine minst mulig.

Vel, jeg er nok ikke den som er spesielt glad i å slappe av, men nå må jeg nok ta det litt roligere. Jeg håper dagen din blir fin!

Ny dag – ny farge

Idag tok jeg turen innom Happy Homes for å se på noen ulike farger. Jeg har forelsket meg helt i en farge som heter MORGENDIS, og det er en farge som vi også skal ha her hjemme. Jeg synes farger er veldig interessant, og jeg gleder meg veldig til å vise dere hva planene er for denne nydelige fargen.

Jeg elsker disse putene, så det er spørs om jeg må kjøpe meg ett par av dem.

Her kan dere få se hvordan fargen ser ut på fargekartet. Jeg har skrevet på navnet – MORGENDIS ( på bilde rett over. )

( Denne fargen er ca halvparten så lys som fargene vi nettopp har malt. )

Derfor bør du male

Reklame | GJØCO

Januar mnd : Har jeg fokusert på å få et rent og ryddig hjem, og på toppen av det har vi søren med malt!

Hva med å starte det nye året med å få noen nye farger på veggene? Det er jo så gøy med forandringer!

På kjøkkenet, stuen og kontoret har vi brukt en farge : Fra Gjøco som heter Sementgrå S3000N

Jeg elsker den nye fargen, og ikke minst elsker jeg den fine kontrasten i forhold til bildene og interiøret.  

Taket skal vi male en farge som heter Perlehvit S0500N. På vinduene har vi brukt en sort farge som heter Varg S8500N. Håndtakene på vinduene skal vi også byttes ut ( til noen sorte. )

Idag skal jeg : Male 4 dører i en farge som heter Perlehvit. Jeg har kun malt dem 1 strøk, og derfor må jeg ta det siste strøket idag. Jeg skal også se om jeg kan finne noen nye dørhåndtak ( som gjerne er litt tynne ) samt noen sorte håndtak til vinduene. Jeg har så lyst til å begynne på det ene soverommet og gangen, men det må vi vente med i noen dager ( med tanke på at jeg må ta bilder til noen andre blogginnlegg. )

Fargene finner du HER.