Ukens oppturer og nedturer

Reklame | Oakland.no

Akkurat nå : Lager jeg blogginnlegg.

Ukens tv / serie : Heter Siren, og det er en serie som jeg er helt oppslukt av! Jeg kan gjerne skrive ett innlegg om serien etterhvert – fordi den er så bra!

Ukens stil og fargekombinasjon : Til vanlig pleier jeg å vise frem noen ulike antrekk, men som dere helt sikkert har skjønt har jeg vært litt opptatt med andre ting. Interiør er nok det jeg brenner mest for, men jeg skal prøve å bli flinkere til å variere innleggene mine.

Akkurat nå : Sitter jeg å ser bort på juletreet, og jeg er så fornøyd med både stilen, fargekombinasjonen og den hvite snøen!

Kjøkkenet synes jeg også har blitt veldig fint. Jeg elsker de små detaljene, som er med på å gjøre det store!

Dere har nok helt sikkert skjønt at jeg elsker å pynte til jul. Jeg synes det er så fint når både fargene og interiøret passer godt sammen!

Som dere ser så er jeg veldig glad i stjerner, og det har jeg både på veggen, og i vinduet og selvfølgelig på juletreet! Jeg har også tre tatoveringer ( med stjerner ) så det sier jo litt om hva slags ” forhold ” jeg har til stjerner.

I forrige uke ommøblerte jeg ganske mye, og jeg vet fortsatt ikke helt hvordan jeg vil ha det.

Ukens innkjøp / samarbeid : Denne uken har jeg kjøpt en del julepynt, og julegaver. Ellers elsker jeg det nye treet! Fra og med idag kan dere få enkelte juletrær til 50 % hos Oakland. Juletreet finner du HER. 

Ukens opptur : Er at jeg fikk mail fra ett større selskap som gjerne ville ha ett samarbeid med meg. Drømmer går i oppfyllelser – det er helt sikkert.

Ukens nedtur : Er at jeg ikke har blogget så mye som jeg egentlig hadde ønsket, men det er noe med å være litt til stede for menneskene rundt meg. Jeg tror nok det er veldig sunt å legge vekk både tlf og mac `n ( så lenge det ikke er for en lang periode. )

Ukens prioriteringer : Har vært å bli ferdig med å pynte til jul, og ikke minst å bli ferdig med julegavene. Tiden går så fort, og derfor er det lurt å være tidlig ute, slik at man kan kose seg sammen med de man er glad i. Jeg har nok vært litt for mye med Atle, og ikke minst har jeg sett litt for mye på serie ( Siren. )

Ellers er julebaksten også snart i boks ( med mindre Atle har tenkt til å bake. ) Det er noe med å bli ferdig med ting ( i løpet av kort tid ) slik at man bare kan nyte tiden å kose seg frem til sommeren snart kommer på besøk igjen. Ingen jul, ingen sommer.

Ukens mest leste blogginnlegg finner du : HER. 

Høydepunktene fra helgen

Hei, dere! På lørdag var vi på shopping og på kino, og da fikk vi endelig sett årets første julefilm! Snekker Andersen & Julenissen : Den vesle bygda som glemte at det var jul! 

Som dere kan se har jeg nettopp dekorert juletreet med litt snø! Jeg synes det ble fint, og det passet helt perfekt til pynten!

Jeg anbefaler : At man kjøper snø dekor ( snøen som kommer i plast ) fremfor sprayen! Rett og slett fordi det er mye lettere å få vekk!

På søndag hadde Leah besøk av ei venninne, og da bakte vi pepperkaker – ellers pakket vi inn litt julegaver!

Anbefaling : Julefilm

Snekker Andersen & Julenissen : Den vesle bygda som glemte at det var jul! 

Igår var vi på kino, og da fikk vi endelig sett årets første julefilm! Handling : Elise er ei jente som bor i en bygd ( der alle glemmer alt mellom himmel og jord. ) De glemmer hvilken årstid det er, de glemmer hva de skal handle på butikken, og de glemmer til og med å ta på seg buksene. Men det aller værste er at de har glemt hele julen!

Dette er en veldig varm og koselig familiefilm, som absolutt alle burde se i løpet av julen!

Gode naboer og pynting av juletreet!

Reklame | Oakland.no

IT `S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS!

Hei, dere. Idag har vi vært hjemme å pakket inn masse julegaver, og senere skal vi se årets første julefilm! Før det vil jeg vise dere noen bilder av stuen + en blomst som jeg var så heldig å få av verdens beste nabo.

Som dere kan se på toppen av treet så har vi endelig fått på plass julestjernen!

Juletreet og enkelte av putene kan du kjøpe HER. 

Årets fineste julestjerne 2019

Julestjerne – får jeg deg. Sa engang en liten pike!

Jeg lever i en liten jule boble fordi jeg har fått så sinnsykt mye julestemning! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig – for det er jo så altfor tidlig! Vel, igår var jeg på shopping, og med meg hjem ble denne fantastiske julestjernen. Stjernen henger i det ene vinduet, og flere bilder skal dere få se etterhvert.

Så, hva synes du?

Har du sett så fint juletre?

Reklame | Oakland

Juletreet finner du HER.

Jeg vil fortelle dere litt om hvilket juletre vi har valgt i år: Trysil ( kunstig juletre ) er ett kjempe fint tre, og ikke minst er det veldig eksklusivt. Både fargen og fasongen er kjempe fin, og høyden på treet er 180 cm.

Dette følger med : Med på kjøpet får man 200 LED lys ( som allerede er ferdig satt på ) og disse kan man enkelt dimme i 4 ulike trinn. Man får også med en kjempe fin juletrefot!

Vi har alltid hatt ekte juletre tidligere, men for å være helt ærlig så synes jeg det kunstige treet er så mye finere.

Her er en liten video som jeg lagde igår – jeg håper dere liker!

Slik lager du julefrisyren

Her er en enkel frisyre som er like fin til hverdags som til fest!

For noen uker siden skrev jeg at jeg skulle vise frem noen ulike frisyrer på bloggen, og derfor vil jeg vise dere en tidligere frisyre. I julen er det ofte ganske hektisk, og da kan det være lurt å gå for noen enkle frisyrer som tar kort tid å lage!

Slik gjør du : Fukt håret ditt før du legger deg, og lag en enkel flette – enten du vil ha den stram eller løs ( denne er veldig løs. ) Sov med fletten gjennom natten, og neste dag tar du den ut. Man kan velge selv om man ønsker å gre håret ( etter at man har tatt ut fletten ) og hva slags produkter man ønsker å ha i håret. Jeg liker veldig godt å bruke tørrshampo.

Til denne frisyren trenger man : En børste ( hvis man ønsker å gre håret ) og ett gjennomsiktig strikk. Ett silkebånd kan man få kjøpt flere steder som på f.eks en hobby butikk. Denne frisyren er veldig lett å lage, og det er også en frisyre som er kjempe fin til barn – spesielt nå i denne nydelige juletiden.

Styling av kjøkkenet

På kjøkkenet har jeg gått for gulldetaljer sammen med det hvite, og jeg synes resultatet ble kjempe fint!

Pynt opp med noen fine stjerner : I julen synes jeg det kan være fint å bruke stjerner som dekor! Hvitt og gull er nydelige farger sammen, og som dere ser på kjøkkenet så passer det perfekt både til veggen, bildene og den grønne planten. Jeg elsker denne fargekombinasjonen, og ikke minst de fine kontrastene!

Jeg vil også tipse dere om verdens fineste julestrømpe : Denne er fra House Doctor, og den er så fin!

Det enkle er ofte det beste! 

Planten jeg anbefaler : Eukalyptus er virkelig den fineste planten jeg vet om!

Vel, nå har dere fått sett hvordan jeg har stylet kjøkkenet – i forhold til jul. Resten av leiligheten skal dere få se litt senere!

Følg meg gjerne på instagram HER. 

Mitt favoritt julebilde

Idag vil jeg vise dere ett av mine favoritt julebilder! 

Jeg synes dette bilde er så utrolig fint! Jo mer jeg ser på det – jo mer får jeg lyst til å vekke den nydelige hunden min ( som nå ligger å sover. ) Matcho er det beste som noengang har skjedd meg – det er helt sikkert! Idag skal jeg bruke dagen min til å ta bilder, og det kom vel helt sikkert ikke som noe sjokk. Jeg skal ta bilder med noen klær ( for en nettside ) ellers så skal jeg også ta noen bilder av Sigurd ( tantebarn. ) Han skal være modell for en nettside så det blir veldig spennende.

Igår brukte jeg hele dagen / kvelden min på å style leiligheten, og senere skal dere få se et kjempe fint juletre! Hvis du ikke klarer å vente så kan du sjekke ut storyen min på instagram HER.