Til julebord og fest

For mange står julebordene i kø langt fremover, og ofte kan det være vanskelig å vite hva man skal ta på seg!

Jakken som passer til de fineste anledninger : Jeg er veldig glad i å bruke bukse, skjørt, heldress eller jumpsuit når jeg skal pynte meg litt ekstra. Jeg liker også godt når jeg kommer opp litt i høyden, og da kan man gjerne ta på seg ett par stiletthæler ( som også gir inntrykk av at man får lengre ben. ) Har man en bukse som er lang synes jeg det kan være fint å balansere med en topp ( som gjerne viser litt hud ) og med en fuskepels over så vil man kunne få ett glamorøst uttrykk. Jeg elsker den nye jakken min, og dette er den perfekte jakken til både jul, julebord og selvfølgelig til nyttår.

Jakken finner du HER. 

Blomster og interiør

God morgen alle sammen. Jeg håper dere har hatt en kjempe fin natt!

For noen dager siden kjøpte jeg noen nye blomster og noen nye planter, og idag vil jeg vise dere en orkide. Denne orkideen kaller man for en : Brude Orkide, og som dere ser er den litt annerledes i formen enn en ” vanlig ” orkide.

Slik holder man liv i en orkide : Levetiden til en orkide kan vare opptil flere mnd, og jeg anbefaler at man vanner dem ca 1 gang i uken i litt lunkent vann. Ta gjerne med deg orkideen bort til vasken, og la vannet renne – slik at vannet kommer helt ut til røttene. En orkide trives ikke spesielt godt i for mye lys, så om sommeren bør man være litt forsiktig med å plassere den i et vindu, mens om vinteren går det helt fint.

Interiøret som du kan se på bordet er fra Bohus ( fra Halvor Bakke sin kolleksjon ) og det samme gjelder putene, bortsett fra de nye putene som er fra Oakland. Jeg skriver det bare sånn i tilfelle noen lurer.

Hverdags VS Fest

Er du noen gang i tvil om hva du skal ta på deg – bør du absolutt gå for en en silke dress!

Dressen som kan brukes til mange anledninger : En dress er perfekt å ha på seg på kontoret, eller til en spesiell anledning! Den er like fin til hverdags som det den er til fest, og man kan bruke den til så mye!

Dress jakken kombinert med en stilfull bukse er to av de viktigste plaggene som man kan ha i garderoben sin!

Det beste er jo at man bestemmer fargen selv, og ikke minst hvordan man ønsker å ha den. Man kan også kombinere den med noen andre plagg fra garderoben sin!

Hvem vil vel ikke ha en tidløs og moderne garderobe?

I det siste har jeg gått mye uten bh, så nå vurderer jeg sterkt å kjøpe meg en Freebra

Dette må du ha

Jeg har begynt å pynte litt til jul, og derfor vil jeg vise dere en pute som jeg synes er veldig fin! Puten er fra Oakland, og du finner den HER. 

Idag skal vi ta noen bilder for en veldig god sak, og mer om det skal jeg fortelle dere senere. Jeg håper dere får en fin dag!

Derfor burde du gå for silke

Det er rart med det! I forrige uke holdt jeg på å gå på veggene – fordi jeg kjedet meg så mye når jeg var syk. Idag er jeg derimot så glad for å endelig være hjemme – etter en lang og koselig shoppingtur! Vi lever i en ganske stressende verden der det helst må skje noe hele tiden. Idag er jeg utslitt, mens i forrige uke ville jeg ikke noe annet enn å komme meg ut.

Anyways : Jeg har klippet det naturlige håret mitt, og jeg synes det ble så fint – til tross for at jeg elsker å bruke extensions ( clips. ) Jeg har også kjøpt meg en ny blazer ( som er oversized ) og på denne tiden elsker jeg å ha på meg silke.

Derfor burde du gå for silke : Silke gir en veldig fin og ekslusiv look – jeg håper dere likte antrekket!

Den tradisjonelle julelykten

Julelykten finner du HER. 

Idag vil jeg vise dere hva slags julepynt Atle setter stor pris på, og det er nemlig den tradisjonelle julepynten! Han elsker ting som minner oss om gamle dager, og som er med på å gi oss den magiske julestemningen.

Denne lykten er utstyrt med vifte, slik at man slipper å riste den hver gang man ønsker å ha litt snø. Lykten har også ett lys, slik at man kan slå den av og på, men vi glemte dessverre å ta den på da vi tok disse bildene.

Anyways : Lykten slår seg automatisk av etter 5 timer, og den holder seg avskrudd i 19 timer før den slår seg på igjen.

Hva slags julepynt foretrekker du?

Uken som gikk

Akkurat nå : Ser jeg på fotball, mens jeg skriver blogginnlegg.

Ukens film : Igår så jeg en film som var helt RÅ! Det er en av de beste filmene jeg noensinne har sett, og den heter Con Air! Lov meg at dere ser den! Denne uken har jeg sett minst 10 ulike filmer, så jeg kan gjerne lage ett innlegg om hver enkelt – hvis dere ønsker det?

Ukens tv / serie : Glow Up og Farmen. Egentlig så følger jeg ikke så mye med på Farmen, men kampen må jeg ha med meg!

Ukens favorittantrekk: Jeg er veldig glad i sort, og jeg elsker mye tilbehør! Dette antrekket elsker jeg – enkelt og greit!

Ukens stil og fargekombinasjon : Jeg synes disse to fargene er helt nydelige sammen! Noen synes kanskje det kan bli litt mye, og som dere ser kommer skjerfet godt frem ( med tanke på fargevalget. ) Dette er ett bilde som er tatt i forbindelse med ett skuespill – der jeg er Maria i Betlehem. For å være helt ærlig så synes jeg vi ligner, så hva synes dere?

Ukens innkjøp / samarbeid : Bilde nedenfor er fra Foto Knutsen, og dette er ett bilde som Atle har tatt selv. Han har også fått  noen ting til det nye kameraet ( fra en annen nettside ) og det kommer på bloggen om ikke så lenge til.

Denne uken har jeg nesten ikke shoppet, men heldig som jeg er har jeg fått noen kjempe fine pakker. Jeg har fått ett skjerf, en bukse, og en nydelig jakke + litt interiør ( bilder kommer etterhvert. )

Vel, nå har jeg i det minste fått på plass ett bilde, og det er jeg veldig fornøyd med.

Jeg er også veldig fornøyd med dette.

Ukens opptur og nedtur : Jeg har vært ganske forkjølet, og i tillegg har jeg hatt feber, så det er nok helst nedturen. Oppturen er at jeg endelig begynner å bli frisk!

Ukens hår : Jeg har ” bestilt ” enda en pakke med extensions ( clips ) så det kommer i løpet av uken, så midlertidig blir det dette!

Ukens favoritt leppestfit : Jeg elsker denne leppestiften ( fra Christian Dior. ) Selvom den er litt rosa – i forhold til de andre fargene som jeg har på klærne mine. Jeg måtte bare prøve den på slutten av noen bilder, og jeg må virkelig si at jeg ELSKER den!

Ukens mest leste blogginnlegg finner du : HER. 

Den perfekte julegaven

Jeg har vært så heldig å fått ett kjempe fint skjerf i posten, som passer så fint til enhver anledning! 

Derfor bør du gå for merinoull og kashmir : Som flere sikkert vet er kashmir et av de mest luksuriøse tekstilene som finnes, og produktene er myke og varme. Fordelen ved å kjøpe seg ett slikt plagg er at fasongen holder kjempe lenge, og det blekner ikke heller. Dersom man passer godt på det så vil det holde i mange år! Merinoull og kashmir er begge typer ull av høyere kvalitet. Materialet er kjent for sin mykhet, overlegen glans og en høy pusteevne. 

Skjerfet mitt kan du kjøpe HER.