New in : Produkter

God morgen alle sammen. Jeg håper dere har sovet godt! 

Her forleden dag tok jeg turen innom Sølvi fordi jeg trengte en ny hårbørste, og en håndkrem. Denne håndkremen har jeg brukt i flere år, og den er så fantastisk god! Den lukter kjempe godt, den gir også ekstremt mye fukt, så denne vil jeg virkelig anbefale.

Hårbørsten er også helt fantastisk – det er den beste hårbørsten jeg noensinne har prøvd. Og i tillegg elsker jeg designet!

Både håndkremen og hårbørsten kan man få kjøpt hos Sølvi ´s Hud og Makeup Studio.

Store forandringer

For noen dager siden fikk jeg tilsendt en pakke – som inneholdt extensions ( clips ) og litt annet tilbehør. Da jeg mottok pakken var fargen på håret ( clipsene ) litt kaldere enn min naturlige hårfarge, og derfor har jeg stripet det. Fargen ble helt perfekt, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd.

Indisk Remy Hair : Er det beste håret man kan få. Dette er ekte menneskehår, og det passer til alle ulike hårtyper. På dette bilde har jeg på meg 6 av delene ( clipsene. ) Og i en pakke fikk jeg tilsendt 8 deler ( med 2 – 4 spenner ) på hver av de 8 delene. Håret ser veldig naturlig ut, og i tillegg er det fyldig.

Jeg vil anbefale at man tar en titt på fargekartet ( før man eventuelt bestiller noe ) slik at man finner den riktige fargen.

Clipsene finner du HER. 

( Sponset clips. ) 

Uken som gikk

Akkurat nå : Sitter jeg å ser på fotball samtidig som jeg blogger.

Ukens tv / serie : Denne uken har jeg fulgt med på to ulike serier som jeg absolutt vil anbefale : Glow Up og Funkyfam. 

Ukens innkjøp / samarbeid : Det er ikke så ofte jeg viser frem innkjøpene mine på bloggen, så hvis det er noe dere savner må dere gjerne gi meg en tilbakemelding! Tidligere viste jeg dere noen produkter fra Frøya, ellers har jeg fått noen gaver ( av ulike nettsider ) i forbindelse med Leah sin bursdag. Gavene skal dere straks få se, men de må legges ut en spesifisert dato ( med tanke på rabattkode og lignende. )

Innkjøp / samarbeid : Jeg er også veldig fornøyd med den nye lampen vår, og den er fra Oakland.

Ukens mest leste blogginnlegg er : Innlegget finner du HER. 

New in : Sminke

Rett før helgen fikk jeg en pakke som inneholdt masse sminke. Disse produktene fikk jeg fra ett merke som heter Frøya, og dere kan tro jeg gleder meg til å teste det ut!

Jeg har alltid vært veldig glad i å sminke meg, og sminke kan man aldri få nok av!

Liminous pen finner du: HER. Foundation finner du HERHighligheter finner du HER.Øyenskyggen ( finnes i flere farger – jeg har nr 11 ) og den finner du HER. Leppestiften finner du HER.Og pudderet finner du HER 

( Sponset produkter. )

Lørdagskvelden vår

Årets beste kjøp er definitivt denne fantastiske 75 tommeren. 

Kino var nok lørdagens høydepunkt for disse herlige jentene – etterfulgt av : Skal vi danse!

Skal vi danse er helt sikkert lørdagens høydepunkt for flere, og vi er vel alle enige om at både Alexander og Jørgine er ” folkets favoritt ” ?

Leah og Molly elsker Funkygine, men de er også begeistret for Victor! Dere kan tro vi har hatt en fin lørdagskveld!

God natt, sov godt alle sammen!