3 gode tips til jenterommet

Hvis man skal male ett jenterom kan det være fint at man lager en plan. Planen bør man lage sammen, slik at man vet hva hun liker, og hva slags farger hun kunne tenke seg. Det å planlegge ting på forhånd er noe jeg alltid gjør – fordi det sparer meg for så utrolig mange ” feilkjøp “.

Her er 3 gode tips når man skal innrede ett jenterom : 

1 : Start først med en skikkelig opprydning. Kast, selg og gi bort det som man ikke vil ha, og det som man ikke trenger.

2 : Tenk oppbevaring! Man får aldri nok oppbevaringsplass, og ofte kan det være fint å ” skjule ” det som man ikke ønsker å ha synlig. Kjøp gjerne noen fine bokser, slik at man kan oppbevare ” små tingene ” i boksene, og det er også med på å kunne skape ett ryddig inntrykk.

3 : Tenk fremover ( langsiktig. ) Behov og meninger kan ofte endre seg litt kjapt ( spesielt for barn ) og derfor bør man ta noen valg som fungerer fint på sikt ( i forhold til maling, møbler, farger og lignende. )

Ett eksempel : Kan jeg få en rosa sofa? Vel, jeg anbefaler at man venter med å kjøpe det – fordi barna forandrer meninger ganske kjapt. Man kan heller kjøpe en rosa pute – for neste gang har kanskje barnet funnet noen nye ønsker / ideer.

Bamsen ( som sitter på konsollbordet ) har Leah hatt med seg overalt – oppigjennom årene. Jeg har til og med fått ” låne bamsen ” når jeg har hatt mareritt. For da er det jo så godt å kunne ha en bamse ( som kunne ” passe på meg “. )

I helgen malte Atle soverommet til Leah, mens vi ryddet og sorterte i leker og klær. Leah har vært her siden fredag, og dere kan tro vi har vært flinke til å stå på! Jeg synes fargen er helt nydelig, og den passer så fint til et jenterom.

Hva slags stil skal man egentlig satse på? Møbler og interiør skal vi kjøpe imorgen – gjett om jeg gleder meg til det.

Jeg håper dere likte fargen, og ikke minst tipsene! 

Ukens oppturer og nedturer

Akkurat nå : Sitter jeg i sofaen å forguder stuen vår! Jeg er så klar for å pusse opp / style hele leiligheten.

Ukens tv / serie : Jeg har hatt veldig lite tid til å se på tv, men jeg må følge med på : Eventyrlig Oppussing, Farmen, Torpet og selvfølgelig : Skal vi danse.

Ukens innkjøp / samarbeid : Finner du HER. og HER. Det er mye jeg ikke har tatt bilder av, men det kommer etterhvert. Bortsett fra det vil jeg vise dere noen kjempe fine lykter som jeg kjøpte i forrige uke.

Ukens opptur : Er at Leah har høstferie + at soverommet hennes er malt ferdig. Fargen ble helt nydelig, og vi er så fornøyde, selvom det gjenstår litt shopping.

Ukens nedtur: Er at stuen har vært ” katastrofe ” i 2 dager. Tingene til Leah måtte vi ta ut i stuen ( for å male ) men nå er det heldigvis på plass igjen! Bortsett fra det har jeg ikke hatt noen nedturer – livet er skikkelig fint.

Ukens tanke : Er at vi burde ha en vaskehjelp. Er det noen som melder seg frivillig?

Ukens tlf samtale ( når jeg snakker i tlf med pappa. ) Meg : Blir du kjent med noen nye krekere? Atle : Det heter ikke krekere – det heter grekere. Pappa : Mulla Kreker ligger rett ved siden av oss på stranden. Meg : Du kødder?

Ukens krangel : Jeg og Atle krangler nok ganske sjeldent ( i forhold til før. ) Denne uken har vi ikke hatt noen krangler så det er veldig bra.

Ukens mest leste blogginnlegg er : Hårtrender 2019. Innlegget finner du HER. 

Dagens planer

Serverings – brettet finner du HER. 

Dagens mål er å male ferdig soverommet til Leah. Vi skal også få solgt unna noen ting, slik at vi kan kjøpe nye ting til henne på mandag. Nå har vi kjempe mye vi må gjøre, men jeg titter innom litt senere for å oppdatere dere litt i forhold til uken.

Jeg håper du får en fin søndag!

Høstens fineste lampe 2019

Lampen finner du HER.

Jeg ELSKER den nye lampen vår!

Jeg liker enkle linjer ( noe som er med på å kunne få et rom til å se ryddig og fint ut. ) Jeg liker også når det er litt stilrent! Denne lampen har virkelig alt, og den passer til de fleste hjem, enten man vil ha den i stuen eller på soverommet.

Som dere vet har vi nettopp kjøpt ett gulvteppe som er ganske overveldet ( med tanke på velur, og den glansfulle ” silkelignende ” effekten. ) Vi har også satt opp noen speil, som fører til ett skikkelig blikkfang!

Tips : Har man ett teppe og noen speil som er veldig overveldet ( slik som vi har her ) synes jeg det kan være fint å ha noen lamper som fremstår som ryddige. For det vil være med på å kunne dempe litt av det andre, slik at det ikke blir for mye.

Interiør og oppussing hører med til høsten!

Ett sort serveringsbrett synes jeg er kjempe fint å ha stående på bordet ( gjerne sammen med en hvit orkide`. ) Jeg er veldig glad i det mørke, samtidig som jeg liker kontraster ( så lenge det ikke blir for mye. ) Puter og tepper kan man heller ikke få nok av, og det samme gjelder både lykter og lys.

Idag har Leah fått ny farge på soverommet hennes, og jeg gleder meg kjempe mye til å vise dere resultatet.

( Blogginnlegg i samarbeid. )

Hårtrender 2019

Hei, dere. Idag vil jeg vise dere fire ulike hårtrender.

Den ekstremt høye hestehalen : På dette bilde har jeg satt på en blond hestehale ( clips ) for å vise dere en av trendene. Denne frisyren er kjempe lett å lage, og den er like fin til hverdags som til fest. Tips : Skjul strikket med litt av håret. Ta en hårlokk, og tvinn den rundt ” roten ” av hestehalen og fest den med noen hårnåler. En slik hestehale forbinder jeg veldig med Ariana Grande – hun er jo kjent for den ekstremt høye hestehalen.

Stramt håroppsett : Dette er en av de hotteste hårtrendene i 2019, og jeg elsker det. Det beste er jo at den kan redde enhver dårlig hårdag, og i tillegg er frisyren både ren og pen.

Stramme håroppsett : Kjøp deg gjerne ett hårstrikk i fløyel ( schrunchie ) og fest den gjerne litt høyt, og gjør noe gøy ut av frisyren.

Tilbehør : I år er det superhot å ha masse tilbehør – enten man foretrekker blomster, hårbøyler eller spenner. Personlig er jeg litt lei av spennene, men hårbøyler vil man se mye av. Beach looken ligger også høyt på trendlisten, og det er like fint til hverdags som til fest.

Maling og interiør snakk

I helgen har vi planer om å male, og derfor er det ikke sikkert jeg får oppdatert dere like mye som jeg vanligvis gjør. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Leah har lyst til at vi skal bruke helgen vår til å male soverommet hennes, så det begynner vi på allerede imorgen, og dere kan tro jeg gleder meg til det.

Hun har lyst til å male soverommet hennes grått, og det passer oss utmerket – siden vi elsker de ” nøytrale ” fargene.

Her er noen bilder som jeg tok igår ( med tlf ) da jeg og Atle stylet noen hagemøbler fra Oakland – som er størst på hagemøbler i Norge.

Nettsiden finner du HER. 

Hår, sminke og styling

God fredag alle sammen. Nå er jeg snart i mål med å vise dere alle bildene til boken, og her kan dere få se noen flere bilder der jeg har stylet fine Christine.

Antrekk, hår og sminke : Som dere kan se er dette er farge som er kjempe fin til Christine. Hun er nydelig i gult, og fargen passer kjempe fint til både hud, hår og øyner.

Tips : Har man på seg en gul genser så kan ferskenfargede lepper være knallfint. Hvis ikke man vil gå for det kan det være fint å holde seg til nøytrale farger på lepper – med tanke på at genseren er gul. Og det samme gjelder f.eks øyenskyggen.

En stram og høy hestehale er i vinden som aldri før. Så hvis du er opptatt av trender kan du gjerne gå for en høy hestehale!

Genseren finner du HER. 

Styling tips

Jeg tenkte bare jeg ville dele noen tips om hvordan man kan få et koselig utemiljø ( rundt møblene dine. )

Personlig mener jeg at noe av det aller viktigste er at fargene matcher! For da kan man f.eks ha en pute som har den samme fargen som enten stolben eller f. eks noe av interiøret. Å trekke ut farger fra en vegg kan også være veldig fint. Det er veldig behagelig for øynene, det gir en veldig fin kontrast, samtidig som det mykner opp litt. Ett annet tips som også kan være fint er hvis det er mange rette linjer ( i form av mur bygninger og rekkverk ) da kan det være fint å mykne opp med noen puter.

Bordet: Bruk gjerne et fint serveringsbrett, og sett gjerne opp noen farger som matcher fargene til møblene dine. På disse bildene har vi en relativ enkel styling, og som dere kanskje vet : Det enkle er ofte det beste!

Tips : Har man en leilighet, ett hus eller en hytte i nærheten av sjøen. Så kan det være så fint å gå for et maritimt preg.

Legg merke til : Brettet som står på bordet – der tauet henger ned på begge sidene. Hvite puter er aldri feil – de matcher både blomsten – interiøret og fargen som du kan se på stolbena. Det grå bordet passer også perfekt til de blå putene, og ikke minst de grå pottene som du kan se litt lengre bak. Blått er forresten nydelig når man bor i nærheten av sjøen – for da drar man med seg ” sjøen ” hjem til verandaen.

Tips : Har man ett smalt og lite bord bør man unngå høye blomster, og det samme gjelder interiøret ( på selve bordet ). Det er også ett pluss hvis man kan se hvem som sitter på andre siden av bordet. Man kan gjerne ” bygge ” med noen planter bak lengre bak, slik at linjene ikke blir for kjedelige. Ett eksempel er f.eks planten som du ser ” bak ” til høyre.

Stylingen har jeg utført, også har Atle tatt de fine bildene.

Hagemøblene finner du HER  ( Blogginnlegg i Samarbeid. )

En liten diva

Etter Atle sitt store ønske har jeg endelig kjøpt meg bord – brikker! 

Meg : Dette er et pynte – bord. Det er ikke meningen at folk skal ” bruke ” det.

Atle : En dag kommer det til å bli masse skrap på det, så det får du bare forberede deg på.

Det er merkelig hvordan man forandrer seg i løpet av årene. For 10 år siden kunne jeg stå å danse på toppen av ” mitt eget ” sofabord. Selv på høye hæler – spesielt når det var fest. Sølte noen alkohol på bordet så var det aldri noe stress, men nå derimot – har jeg nok blitt en liten ” diva “.

Slik får man det lille ekstra

Ett koselig bilde av meg og verdens beste Siv! 

Tips : Skal man ta bilder sammen med venner, familie eller med kjæresten sin – så kan det være lurt å tenke på at antrekkene gjerne kan matche. Siden dette bilde ble tatt i forbindelse med en strikkebok, så planla jeg at vi begge skulle ha på oss noen sorte bukser + en hatt og en lue. Det er så mange som er livredde for å ha på seg enten hatt eller lue. Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor når det gir det ” lille ” ekstra!

Nå skal jeg se på en serie, men jeg titter nok innom i løpet av kvelden. Stor klem fra meg.