Ukens oppturer og nedturer

Hei, dere. Jeg vil bare oppdatere dere litt i forhold til uken som gikk, og det tenker jeg at jeg gjør 1 gang i uken. 

Akkurat nå : Sitter jeg i sofaen. Jeg skal snart ta av meg sminken, også skal jeg legge meg!

Ukens innkjøp : Er cardiganen som jeg kjøpte igår – du ser den på bilde over. Idag har jeg kjøpt litt av hvert som klær, sminke og interiør. Jeg er kjempe fornøyd med dagens innkjøp, men jeg har enda ikke rukket å få tatt bilder.

Ukens nedtur : Var at tlf min ble knust. Første dagen elsket jeg å være uten tlf – det var så utrolig befriende, men nå er den tid ” over “.

Ukens opptur : Var at jeg kjøpte ny tlf . Legg merke til den ødelagte skjermen – det er jo helt vilt hvordan jeg klarer å rote det til.

Ukens tanke : Er at jeg må tenke før jeg snakker. Dere skulle ha hørt meg tidligere idag da jeg skulle kjøpe en loff for en på bakeriet.

Meg : Kan jeg få en loff? ( så peker jeg bort på loffene. ) Hun bak disken : Hvilke loff vil du ha? Meg : Jeg er litt usikker på om det heter spinal eller spiral loff. Jeg skal love dere at de smilte, og da jeg skjønte hva jeg egentlig sa så kunne jeg ikke annet enn å le. Heldigvis er det godt jeg har mye selvironi!

Ukens favoritt-bilde: Jeg elsker lyset på dette bilde, og ikke minst den ” blurry ” bakgrunnen.

Ukens mest leste blogginnlegg er : 10 kg lettere. Innlegget finner du HER. 

Veien til god selvtillit

Det er ingen tvil om at noen har latt seg provosere av enkelte av bildene som jeg har lagt ut på bloggen min den siste tiden. Det å provosere har aldri vært en hensikt. Kanskje personen har hatt en dårlig dag? Du er unnskyldt!

Har du noen ganger tenkt : Jeg ser virkelig ikke ut. Jeg vil gjøre alt for å få kroppen til ” jenten ” på internett? Disse tankene har jeg hatt jevnlig i flere år. Man må godta seg selv, og aldri sammenligne seg selv med andre. Prøv å sammenlign deg med deg selv – dette er veien til god selvtillit.

Jeg vil fortelle dere litt om bakgrunnen til at jeg noen ganger er sinnsykt fornøyd med kroppen min.

Jeg har tidligere vært åpen om at jeg har en slags ” spiseforstyrrelse ” og det har jeg fortsatt til en viss grad. Når ting går utrolig mye bedre da synes jeg det er fint å kunne vise det. Alle mennesker har diverse komplekser med kroppen sin. Noen føler kanskje de har for store lår, mens andre føler de har en mage som de gjerne kunne vært ” foruten “. Vi er alle forskjellige, og vi har alle våre gode og dårlige dager – uansett om man har en sykdom eller ikke.

Det som definerer oss som mennesker er hvordan vi er som person – når man er sammen med venner og bekjente. Jeg har lært å ikke bry meg om noen skulle sagt noe stygt om meg – fordi jeg vet hvor hvordan jeg er som menneske. Vi er alle forskjellige både du og jeg. Men er det en ting vi alle har til felles så er det at vi alle har gode og dårlige dager.

De dagene man er fornøyd med seg selv må man aldri være redd for å vise det – uansett om andre liker det eller ikke!

Tusen takk for hjelpen

Idag har det vært skikkelig høstvær, og bikinien savner jeg allerede. Heldigvis er det meldt fint vær til helgen, så da skal jeg nyte hvert eneste sekund! Idag har jeg vært på shopping ( uten hell. ) Det ble nok ikke det store, men jeg kjøpte meg i det minste en cardigan. Jeg elsker både fargen, lengden og fasongen. Jeg liker også at den har belte i midjen, også er den så deilig å varm.

Over til boken : Jeg har fått tak i alle modellene.Tusen hjertelig takk – dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Jeg skal love dere at dere vil få mye igjen for det ( både fra meg, men også fra hun som ” skriver boken “. ) God natt, sov godt alle sammen.

Jeg søker modeller til en bok

Hei. Jeg skal være ” modell ” i en strikkebok og derfor er vi på jakt etter noen modeller som kunne tenke seg å stille opp som modell i både boken og på bloggen.

Modellene jeg trenger er : Dame str XS ( 2 modeller ) også trenger jeg to modeller til str M – dame og herre.

Plaggene vil jeg få tilsendt i posten ( både til meg og til modellene – hver mandag ) også er det en fotograf fra Mandal som skal ta bildene + at han skal redigere dem. Klærne som blir tilsendt vil modellene få sponset. Bildene skal brukes i en bok, på bloggen min og på instagram. Man vil også få betalt. Noen av bildene skal bli tatt sammen, men for det meste skal de bli tatt enkeltvis.

Ta gjerne kontakt med meg på facebook hvis du er intressert HER. 

Bilder, pakker og soling

Hei, dere! Idag har jeg ligget rett ut på verandaen å kost meg – jeg elsker dette været!

Bilder har jeg dessverre ikke tatt selvom jeg endelig har fått meg ny iphone. 2 dager uten tlf har virkelig vært krise. Første dagen klarte jeg meg helt fint, men igår knakk jeg helt sammen så da hadde jeg ikke så mye valg enn å kjøpe meg en ny. Det er helt sykt å tenke på hvor avhengig man faktisk kan bli av tlf sin – jeg er helt sikkert ikke den eneste som er avhengig av den. Nå skal jeg hive meg i dusjen, også skal jeg ta noen bilder av ulike blogg ting / pakker. Jeg skal vise dere så masse fint!

Nyt kvelden kjære dere!

Strandliv, bading, og nye sko

Altså – hvor kul er ikke denne hatten?

Denne hatten fant jeg nemlig på lekerommet til mine små herlige tantebarn ( da jeg tok turen til foreldrene mine. ) Jeg har vært på besøk hos mamma og pappa helt siden igår, så idag har jeg tilbrakt dagen min i solen. Sommer kunne jeg gjerne hatt året rundt – jeg blir så glad av det deilige solskinnsværet.

Disse fine sandalene er fra Birkenstock, og disse kan man få kjøpt hos Tønnesen.

Bortsett fra strandliv, bading, avslapping og det gode liv, så holder jeg på å klikke ( uten tlf ) så nå skal jeg til Lyngdal å forhåpentligvis fikse det problemet.

Strandkos og verandakos

Herregud for ett fantastisk vær – her blir jeg ikke sittende lenge det er helt sikkert!

Dagen min startet ikke så veldig bra – for jeg har dessverre klart å knuse skjermen på tlf min ( med ett uhell. ) Jeg prøver å tenke litt positivt, for selvom jeg er avhengig av iphonen så tenker jeg det er like greit med en liten ” ferie ” fra den også. Hva skal man egentlig med tlf i dette nydelige været? Vel, nå må jeg komme meg ut i solen – jeg har badet og kost meg i hele dag, og det tenker jeg å fortsette med.

Gjett om jeg er glad for at ” sommeren ” endelig er tilbake!