Bilde som ikke kom på bloggen + et lite legebesøk

Fjerning av føflekk, og bildene som ikke kom på bloggen! 

Disse bildene tok Atle av meg i fjord – da jeg spurte han om å ta ett nærbilde av ansiktet mitt – noe som førte til en skikkelig bommert.

Idag har jeg endelig fjernet en føflekk som har plaget meg veldig lenge. Hvis dere legger merke til disse bildene så hadde jeg en kjempe stor føflekk under armen, og nå er den heldigvis vekk.

Idag har jeg vært på shopping, ellers har jeg ryddet å vasket litt klær, og jeg har også vært hos legen.

En tur til legevakten

Her er noen bilder fra en fisketur som førte til at Atle måtte på legevakten, ellers kan dere få se ett par solbriller og noen kjempe gode produkter fra BABOR ( disse kan man få kjøpt hos Sølvi. )

Denne fisken sørget for at Atle måtte til legevakten.

Her forleden dag var vi på fisketur, og dere kan tro dagen ble helt annerledes enn hva vi hadde planlagt – da Atle fikk en fiskekrok gjennom fingeren hans – samtidig som fisken også hang fast på kroken. Fisken sprelte i vei, og kroken gikk bare dypere inn i fingeren hans, så til slutt måtte vi ta turen til legevakten.

Tenk så vittig det hadde vært hvis Atle kom inn på legevakten med fisken hengende på kroken, mens jeg gikk bak han med fiskestangen inn på legevaakten ( jeg ler så jeg giner. ) Da vi kom frem til legevakten fikk han litt bedøvelse, og han fikk også en kniv krappe sprøyte.

Da Atle var ferdig på legevakten tok vi turen til Sjøsanden for å kose oss litt i solen.

Solbrillene og produktene kan du få kjøpt hos Sølvi `s Hud og Makeup studio.

Tips : Sol, sminke, solfaktor og lignende

Soling og sminke er dessverre ikke den beste kombinasjonen, og derfor er det enkelte ting man absolutt burde ta hensyn til. Jeg synes det kan være litt lurt å begrense sminke – bruket spesielt hvis man skal på stranden og f.eks ta seg ett bad. Noen ganger bruker jeg sminke når jeg er på stranden, mens andre ganger unngår jeg det helt.

Produkter som man gjerne kan bruke når man er på stranden : Veldig mange mineralfoundationer inneholder naturlige ingredienser, og flere av disse inneholder gjerne solfaktor. De tetter ikke igjen porene på samme måte som f.eks en oljete foundation. Jeg anbefaler at man kjøper seg en mineral foundation ( hvis man må ha på seg sminke på stranden ) ellers anbefaler jeg også at man bruker en solkrem til både ansikt og til kropp.

Produkter man bør unngå når man er på stranden : Jeg vil anbefale at man holder seg unna oljebaserte produkter, og produkter som inneholder mye pudder. Dette kommer til å stripe seg hvis det er veldig varmt, og det vil også fremheve både linjer og rynker.

Dette bruker jeg til vanlig : ( bortsett fra når det er kjempe varmt. ) Estee Lauder ( Double Wear ) foundation er min favoritt. Man kan selvfølgelig ha den på seg når man er i solen ( for den beskytter huden med solfaktor 10 ) men jeg vil heller anbefale at man bruker en mineralfoundation ( spesielt hvis man skal være i solen fordi det er ikke så lurt å bruke de altfor dekkende produktene. ) Skal man på en fest er det noe helt annet, og som dere vet elsker jeg dekkevnen til Estee Lauder Double Wear foundation ( når det ikke er varmt. )

Jeg bruker noen ganger FACE AND BODY FOUNDATION fra MAC. Denne er veldig bra for huden, og den har en middels dekkevne – den er kjempe fin til dem som ønsker å ha en litt naturlig makeup. Den er forresten kjempe fin å blande med Mac sin ” perle – shimmer ” for da får man en ekstra fin glød. Pudderet fra ARTEDO bruker jeg også, men jeg unngår å bruke det om sommeren fordi det striper seg.

Gårsdagens antrekk

God morgen alle sammen! Nå har jeg endelig fått tak i en krem og nå ser leppene mine betraktelig bedre ut, selvom jeg må unngå å bruke lipgloss og lignende i ett par dager. Jeg er veldig glad i å bruke sminke, og i sommer har jeg alltid hatt på meg både lipliner, leppestift og noen ganger har jeg også hatt på meg lipgloss. Det jeg ikke har tenkt på er at flere av produktene som jeg har brukt ikke har inneholdt solfaktor, og derfor tror jeg kanskje det kan være litt av grunnen til jeg har fått munnsår + at nå er jo solen ganske så sterk.

Om sommeren bruker jeg generelt lite sminke – jeg sminker meg gjerne litt om kvelden, men på dagen er jeg ganske flink til å inngå å ha på meg for mye sminke. Dette dreier seg litt om at jeg er mye på stranden, og i tillegg bader jeg. Kombinasjonen av sminke og bading er jo ikke spesielt bra, og jeg tenker jeg kan fortelle dere litt om hva jeg unngår å ha på meg i solen litt senere.

Disse bildene tok vi med iphonen rett i sollys, så kvaliteten er ikke så veldig bra, men alt er jo bedre enn ingenting.

Antrekket / skjørtet : Som dere kan se har jeg på meg en tubetopp og ett skjørt. Legg gjerne merke til formen på skjørtet ( fra toppen av skjørtet ned til den første folden begynner. ) Dette er med på å fremheve magen, så vanligvis er ikke dette ett skjørt jeg vanligvis ville ha gått for ( for man gjerne kan se litt ” større ut ” rundt selve mage – partiet. ) Anyways : Jeg har bestemt meg for å prøve å bli litt flinkere til å kjøpe klær og faktisk bruke det jeg har. Jeg kan ikke love at det skjer, men jeg skal i det minste prøve.

Tubetoppen : En tubetopp vil være med å fremheve overkropp og skuldre – les gjerne mer om sammensetting av tubetopper HER.

Tips : Har du en hatt som du muligens begynner å bli litt lei av? Da kan du finne frem ett bånd ( som du har liggende hjemme ) også feste det rundt hatten – for da blir hatten nesten som ny.

Jeg håper dere likte tipsene! 

Produktene som jeg bruker til huden min

Nye produkter fra BABOR! 

Er du den som synes det kan være vanskelig å finne det riktige for din hud? Vil du oppdatere hudpleie rutinene til årstid eller kanskje tilstand? Flere har helt sikkert tenkt : Hvilken rens passer til meg? Hvilken peeling burde jeg velge? Hvilken solkrem passer til min hud? og hvilke kropps – produkter passer meg best? Er man i tvil så anbefaler jeg at man tar kontakt med en dyktig hudpleier.

Idag tenkte jeg å fortelle dere litt om hva slags rens jeg bruker til huden min – for nå var det nemlig på tide å kjøpe seg litt nytt. Her kan dere få se :  En ” 2 faset ” rens fra BABOR – disse produktene inneholder ikke syre, og derfor trenger man ikke å være bekymret for å gå ut i solen. Jeg bytter som regel produkter etter årstid og ikke minst tilstand, og om sommeren vil jeg helst unngå å få pigmentflekker og mere, og derfor bruker jeg disse produktene fra BABOR. 

Litt om produktene : BABOR `s 2 faset rens passer til alle mulige hudtyper, og er med på å kunne fjerne urenheter. Dette er en effektiv dyprens som passer perfekt til alle hudtyper og hud tilstander, og jeg lover dere at produktene virker.

Flere av dere vet at jeg elsker produktene til BABOR, og disse har jeg kjøpt hos Sølvi som er den beste hudpleieren i byen.

Deilige sommerdager

God morgen alle sammen. Jeg håper dere har det bra! Jeg har vært våken siden klokken 5, så nå har jeg ryddet å vasket  leiligheten, og det var virkelig på tide. Vanligvis er jeg kjempe flink til å holde det rent, og ikke minst elsker jeg jo orden, men det har sannelig ikke vært like lett å få til – spesielt når sommeren har vært så fin. Været har vi vært utrolig heldige med, men idag liker jeg godt at det regner, slik at jeg kan bruke dagen min litt effektivt i forhold til bloggen.

Dagens planer : Jeg må definitivt ta meg en tur til legen, slik at jeg kan få en salve for å bli kvitt munnsåret – hvis det er munnsår jeg virkelig har – ellers har jeg nærmest ingen planer og bare det er sinnsykt deilig.

Jeg håper dere får en god start på den nye uken, også snakkes vi garantert i løpet av dagen.

( Her er noen bilder fra da vi var på sjøen. )

10 kjappe om uken som gikk

Imorgen er det en ny uke, og derfor tenkte jeg å oppdatere dere litt om uken som var! 

Ukens favorittplagg : Jeg elsker den nye toppen min ( som jeg har på meg på dette bilde ) selvom den egentlig er beregnet for til å være uten bh.

Ukens opptur : Her må jeg nok svare chips, og jeg vet det høres litt vilt ut, men siden maten styrer så mye av hverdagen min så er det en sinnsykt seier for meg å spise chips 3 netter på rad.

Ukens nedtur : Jeg har fått ett munnsår på leppene mine ( tror jeg. ) Jeg pleier sjeldent å ha munnsår, og er litt usikker på hva det er, så det er spørs om jeg må ta meg en tur til legen imorgen – for sånn her kan jeg mildt sagt ikke gå rundt.

Ukens film : I sommer har vi sett utrolig lite på tv, men på tirsdag hadde vi filmkveld sammen med Ida og Magnus, og da så vi en  film som heter Long Shot, og den likte jeg veldig godt. Charlize Theron spiller hovedrollen, og hun er også en av mine favoritt skuespillere – litt pga utseende, men også fordi jeg synes hun er en utrolig flink skuespiller.

Ukens irritasjonsmoment : Hvorfor jeg ikke klarer å spise chips på dagen. Som sagt styrer maten mye av hverdagen, så dette er noe som absolutt irriterer meg.

Ukens tanke : Hvorfor står jeg opp om nettene å spiser chips? Jeg klarer ikke helt å forstå om dette er positivt eller negativt.

Ukens gladmelding : Ida og Magnus skal være her i flere uker, og det gjør meg skikkelig glad.

Ukens flaueste dag : Da jeg måtte bade med vest fordi det var en som nektet å ha på seg vest hvis ikke jeg hadde på meg.

Ukens ( Atle sin flaueste dag ) : Tørr du å gå inn på butikken i bare bikini? Da jeg kom inn møtte jeg vel ca 10 personer ( som jeg ikke kjente noe til ) bortsett fra han som satt bak kassen, og hvis dere lurer så er dette noe som jeg absolutt ikke gjør til vanlig – jeg gjorde det bare for å bevise at det ikke var noe stress.

Ukens forelskelse : Det er jo selvfølgelig Atle. Vi koser oss så mye, og jeg er evig taknemlig for at han er min.

Ukens styggeste melding : Hvordan går det med deg munnsår jenta mi? Er på vei hjem.

Dere må gjerne legge inn en kommentar hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om.

New in : Hagestol sett

Hei, dere. Idag tenkte jeg å vise dere noen nye hagemøbler som mamma og pappa nettopp har fått.

Dette fine regulerbare hvilestol – settet passer perfekt til dem som er litt oppi årene eller andre som også er opptatt av komfort. Ida og Magnus ( som er ett par år yngre enn meg ) kunne også ha tenkt seg ett slikt type hvile sett. Virginia Hage hvilestol – sett er som sagt regulerbart, og jeg synes både rottingen og putene kjempe fine.

Den hotteste fargen for 2020 er: Beige vil bli den hotteste fargen i 2020, så hvis du ønsker å ligge litt foran kan du godt ha dette i bakhodet – dere skal få se ganske mye i fargen beige.

En parasoll kan også være kjekt å ha- spesielt nå som det er så varmt.

Dette er med hånden på hjertet de beste stolene jeg noengang har sittet i, og det mener jeg virkelig. Legg gjerne merke til : Fargene jeg har brukt på bordet – dette er farger som passer perfekt til fargen beige.

Hagestol – settet finner du HER. 

Parasollen finner du HER. 

Parasoll – foten finner du HER.