Størst av alt er kjærligheten

Jeg har bokstavelig talt ” tvunget ” Atle til å være med på disse bildene for han kan nemlig ikke fordra å bli tatt bilde av, men litt må han ofre for både meg og for dere som leser bloggen min. Om sommeren trives jeg godt på stranden, men det er ingenting som slår de fine dagene på sjøen.

Størst av alt er kjærligheten! 

Slik vil du få orden

Jeg regner med de aller fleste av oss er opptatt av orden ( selv i sminken ) og derfor vil jeg tipse dere om en helt genial sminkeveske. Kort fortalt : Sminkevesken har tre separate rom – den er gjennomsiktig, og ikke minst utrolig praktisk. Som dere kan se har den også glidelås og to trykk – knapper øverst, og i tillegg er den fin.

Som dere kan se på bildene er mesteparten av sminken min fra Mac ( jeg tok ikke med meg alt på holmetur, men dere kan likevel få se noen av mine favoritter. ) Her er noen bilder.

Gårsdagens bilder

Hei, dere. Igår ringte pappa og spurte om vi ville være med på holmetur, og det takket vi ja til siden vi ikke hadde noen planer. Turen gikk fra Skogsøy til Cæsøy, og det var jo helt perfekt når vinden kom fra vest.

I ansiktet har jeg : Solkrem – rouge, og leppestift, og i veskene har jeg : Klær og sminke – fordi jeg dro på shopping etterpå.

Det er så viktig å nyte de solrike dagene når man først er så heldig å har dem.

Verdens beste kjæreste!

Her er noe av det som jeg hadde med meg på holme – tur.

Pappa som nettopp hadde tatt seg ett bad.

Fisking hører også med når man er på sjøen.

New in : Blomster

Hei, dere. Idag skal Atle beise verandaen – for nå er det endelig tørt nok til det, og vi gleder oss kjempe mye til å se resultatet. Her forleden dag tok jeg turen innom Extra ( Malmø ) fordi vi trengte en blomst som vi kunne ha stående ute, og med meg hjem ble denne nydelige hortensiaen.

Blomsten er som sagt fra Extra, og pute – kassen får man hos Oakland. Teppet er fra Happy Homes, og bedre bilder skal dere få se når verandaen er ferdig.

Jeg håper du liker!

Holmetur

Rosa, blått og hvitt er farger som passer kjempe godt sammen, og jeg elsker både kjolen og den nydelige hatten.

Idag har jeg solt meg ordentlig – for første gang i sommer, og dere kan tro vi har kost oss på holmetur.

God natt sov godt alle sammen.

Når ting må bli gjort

Hei, dere. Nå sitter Atle å skrur opp noen hyller til Leah sitt rom – mens jeg venter på at terrassen skal tørke, slik at vi kan begynne å beise den. Heldigvis er det meldt sol i flere dager, og slike dager må man absolutt nyte – til tross for at jeg elsker å få mest mulig gjort.

Idag har vi vært på stranden, og vi har også gått en lang tur sammen med Matcho, ellers har jeg ryddet å vasket leiligheten. Jeg har også sortert en del klær, også vasket jeg både sminken og kostene mine. Vanligvis har jeg rutiner / lister når det kommer til alt, men siden Atle har vært så syk – har det vært vanskelig å få gjort alt som jeg har ønsket, men nå ligger jeg heldigvis foran skjema, så nå kan jeg slappe av å kose meg.

( Disse bildene har vi ikke tatt idag, men jeg skal vise dere noen strandbilder litt senere. )

Masse bilder

Hei, dere. De siste ukene har vært utrolig fine, samtidig som jeg / vi har hatt det litt hektisk. Atle har vært syk i flere uker, men nå har han endelig blitt frisk.

Shopping med Line

Shopping med Leah

Innkjøp – Eva og verdens beste milkshake.

Lunch og shopping sammen med Charlotte – en liten luftetur sammen med Atle.

Line sin favoritt gjenbruk butikk.

Bilder og montering av hagemøbler.

Flytting av klær til foreldre ( har litt for mye klær, og derfor har vi ikke plass ) og maling av kontoret.

Kontoret malte vi for flere mnd siden, og jeg har jo helt glemt å vise dere bildene, og derfor la jeg ved en liten smakebit.

Nå skal vi på stranden, men vi snakkes nok helt sikkert litt senere.