Finalen

Hei, dere. Nå har vi nettopp sett finalen av Paradise Hotel, og nå skal vi snart legge oss siden Atle skal jobbe imorgen. Jeg må bare beklage hvis jeg har vært litt dårlig til å oppdatere dere, men sånn er det når Atle ” ødelegger ” for mine blogg rutiner. Neida, nå tuller jeg bare med dere – jeg elsker å ha han hjemme, og i det siste har vi nærmest ikke sett hverandre, så nå var det godt at han hadde en fridag.

Natta, sov godt!

Hundene før og etter

Jeg har klippet Matcho, og derfor vil jeg vise dere ett før og etterbilde.

Jeg har også klippet Cesar, men det gjenstår noen småting.

En godbit setter de alltid stor pris på!

Som dere kan se her var jeg midt i hunde klippen, og derfor må dere for all del ikke henge dere opp i kantene / ujevnhetene rundt ansiktet, og bena. Når jeg klipper hunden / hundene så går jeg først over med en saks, også finpusser jeg alt til slutt, og på slutten går jeg over med en tynne saks.

Regelmessig børsting og bading er kjempe viktig – for at man skal unngå at pelsen klumper seg. Glatthåret pels krever mindre stell enn langhåret, og derfor kan det være lurt å ta ett skikkelig tak noen ganger i løpet av året.

Alltid kjenn etter

En ting vi alle er flinke til er å verdsette de store øyeblikkene, og ikke minst glede oss til det neste som skal skje. Livet består av så mange fine ting, og ikke minst fantastiske øyeblikk, og det er ofte de små tingene som gjør hverdagen så fin.

Nyt smilene til det fulle – latter – glede – og alle de fantastiske øyeblikkene man har – det er så viktig å kjenne etter!

Tour of Norway

Hei, dere. Idag er det Tour of Norway, og det skal vi selvfølgelig se. Det begynner klokken 10, også varer det utover kvelden, så det blir spennende. Atle kommer hjem ganske tidlig – fordi han må ta noen kurs i Kristiansand, så nå gleder jeg meg veldig til å se han. Kursene går ut på sikkerhet, og siden kurset han tok tidligere hadde gått ut – måtte han gjøre det igjen. Atle jobber jo 12 timer hver dag – bortsett fra i helgene, og det er noe jeg synes er utrolig positivt, selvom vi også savner å kunne være mer sammen. Jeg føler jeg får gjort utrolig mye mer ( når ikke Atle er hjemme ) og det beste er jo at han har funnet noe som han trives med, så det kan jo ikke bli bedre enn det.

( Dette bilde ble tatt for akkurat 1 år siden, og det var rett før vi skulle se Tour de France ( i fjord. )

Stylingtips : Accessories og kimonoen

La oss snakke litt om mitt nye favorittplagg!

Stylingtips : En kimono er utrolig lett å style, og man kan bruke den over de aller fleste plagg – valgene er mange! Jeg synes det kan være kjempe fint å slenge den over en bikini når man er på stranden, og kanskje til og med hvis man vil kjøpe seg en is? Kjøper man en som har ett belte i midjen kan den brukes til å understreke både midje og hofter så da vet dere det. Hvis ikke det følger med ett belte ( når man kjøper den ) så kan man godt erstatte det med ett belte som man har liggende hjemme for å kunne lukke den. Når det kommer til stoffer vil jeg anbefale at man går for silke, bomull eller fløyel – for de andre stoffene kan fort se litt billige ut.

Som jeg har nevnt før kommer kimonoer i flere forskjellige lengder og ikke minst former, og når det kommer til styling har lengden mye å si. Kroppsfasong, og størrelse er er noen utrolig viktige faktorer som spiller inn – fordi feil lengde kan være med på å gjøre at man ser mindre ut ( enn hva man egentlig er ) og derfor er det så viktig at man vet hva man kler. Jeg må jo også fortelle dere litt om sommerens største trend, og det er jo selvfølgelig skjell. Skjell armbånd er like fint på fest som det er på stranden, og i år må man ikke være redd for å kjøre på med tilbehør – for det er bare fint!

En nydelig gave

Jeg har vært så heldig å fått ett kjempe fint armbånd av ei som heter Ida, og det er hun som er eieren til Cesar.

Jeg har lenge vært på utkikk etter ett slikt armbånd, og nå trenger jeg ikke å tenke mer på det – for dette armbåndet er perfekt. Det er rart med det fordi jeg har lett og lett ( etter ett lignende armbånd ) men jeg har aldri funnet ett som jeg har likt skikkelig godt, men dette armbåndet elsker jeg.

Spørsmålsrunde

God morgen. Idag har jeg sovet helt til klokken 8 – jeg la meg når klokken var 12, og vanligvis pleier jeg å stå opp i 6 tiden. Nå er det en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen, og derfor tenkte jeg at dere kunne stille meg noen spørsmål hvis det er noe dere lurer på.

( Bilde fra mai mnd 2018. )

Litt om Jan Thomas og min fine kimono

Hei, dere! Jeg nevnte så vidt i helgen at jeg, Charlotte og Mayada var innom senteret – fordi vi ville se kolleksjonen til Jan Thomas ( for Magnor Glassverk. ) Magnor fikk vi dessverre ikke sett ( for han var ikke tilstede ) men vi ble stående en stund å snakke med Jan Thomas. De få gangene jeg har snakket med han har vi blitt stående kjempe lenge å snakket om både hår, klær og sminke ( utseende generelt ) og det er alltid gøy. Som noen kanskje vet har han ett eget merke som heter Jan Thomas Studio Cosmetic, og det er ett merke som jeg skal teste ut. Jeg skal også være med han på ett kurs – fordi han ville sminke meg, og det gleder jeg meg veldig til.

Hvis du legger merke til bilde til høyre – klarer du å se hvor fint jeg er sminket? og ikke minst hvordan fargene matcher! Han har tipset meg litt om hva slags farger og teknikker jeg burde benytte meg mer av ( i forhold til øyne, lepper, bryn, contouring, highlighter og lignende. )

Anyways : Hvor nydelig er ikke denne kimonoen? Fargene – mønsteret – fasongen lengden – jeg elsker alt ved den. Kimonoer kommer i flere forskjellige lengder, og ikke minst former. Fra kort – lang – til super lang – valget er ditt.

New in : Klær

Mine nyeste designerplagg 

Silke er i vinden som aldri før, og gir en god følelse av luksus – slik forbinder man gjerne ett silkeplagg.

En helt enkel basic topp, som passer til det aller meste.

Trendy slangeprint

Kort eller lang? Kimono er ett plagg for alle anledninger – la den henge løst eller bruk ett belte for å markere midjen.

Smykker kan brukes til enhver anledning.

Mine nyeste innkjøp

Tilbakeblikk : 4 år siden

Idag dukket dette bilde opp ( som minner ) og dette bilde ble tatt for 4 år siden.

Første gangen jeg og Atle traff hverandre var på Palmesus i 2012, og to uker senere ble vi kjærester. Vi har holdt sammen i tykt og tynt, og noen ganger har vi hatt det så utrolig bra, mens andre ganger har vi hatt det kjempe vanskelig, men nå er vi sterkere enn noensinne, og jeg kunne ikke bedt om ett bedre forhold. Jeg kunne aldri ha byttet han ut mot noe, og vi klarer alt så lenge vi er sammen.