Dagens dugnad

Det er alltid koselig å kunne tilbringe litt tid sammen med naboene, og idag har vi vært på dugnad sammen med de beste naboene, og jeg er nok ikke den eneste som setter stor pris på dem.

Matcho blir også satt stor pris på, og dere kan tro han koser seg med all oppmerksomheten som han får.

Pølser og brus hører selvfølgelig også til på dugnader.

( Noen bilder som jeg tok litt tidligere. )

En ting jeg elsker med meg selv

Dagen min har gått til å sove – spise – vaske klær – henge opp klær – brette klær – legge på plass klær og nyte solen. Jeg har nok ikke fått gjort det helt store, og dere vet jo meg : Jeg elsker å få gjort mest mulig, men idag har jeg vært så sinnsykt slapp, og på toppen av det hele har det vært dugnad. Dagens innsats er ikke til å skryte av, men til vanlig er jeg ganske rå til å stå på, og det er nok en av de egenskapene jeg elsker med meg selv.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, også skal jeg se Paradise, og selvfølgelig den råeste serien ever Game Of Thrones!

Når ting må bli gjort

Hei, dere. Noen ganger vet jeg nesten ikke hva jeg skal skrive – fordi jeg føler nok det går mye i det samme, og sånn er det nok hos de aller fleste av oss. I helgen har vi overhodet ikke slappet av, for dere vet jo hvordan jeg er – jeg liker å få ting gjort!

Vi har ryddet å ommøblert soverommet til Leah – vi har også fornyet noen av tingene hennes, og mer skal det bli. Jeg skulle gjerne ha vist dere noen bilder av det vi drevet på med, men jeg kan nok dessverre ikke tillate meg selv å legge ut slike bilder ( fordi det vil se så utrolig rotete ut på bloggen. ) I helgen har vi vært sammen med svigers, vi har også hatt besøk av Line, Stian, Molly, Hermann, og Sigurd. Vi har vært litt sammen med pappa, og fetteren hans ( som er på besøk fra USA. ) Fetteren til pappa har designet ett gigantisk distribusjonssenter for ett amerikansk designermerke – der de lager 600 forskjellige type klær, for også plukke ut 120 av plaggene som de sender til butikkene ( gjett om jeg elsker å ha samtaler med han. ) Disse bildene tok jeg litt tidligere, bortsett fra bilde som dere kan se i midten – det tok jeg i påsken da kameraet var min beste venn. Nå skal jeg hive meg i seng med Atle – han er alltid så snill, og legger seg som regel 10 minutter før meg, slik at sengen blir skikkelig oppvarmet ( på den måten at dynen alltid er varm når jeg skal legge meg. ) Stor klem til dere.

Hvordan vi møttes

Se på denne nydelige lille krabaten – er det rart jeg er stolt? En ting som dere kanskje ikke vet er at Matcho sine foreldre er premierte utstillings – hunder. Vår fine lille gutt er nok litt for kosete til å kunne være en utstillings – hund, men det gjør absolutt ingenting fordi vi kan ha han helt for oss selv. En dag for ca 3 år siden kom Atle hjem fra jobb, og fortalte meg at han hadde funnet en nydelig liten vofs. Da jeg så bilde av Matcho falt jeg helt pladask – han skulle jeg ha, og dagen etter kjørte vi til Sandnes. Da vi kom frem ble vi møtt av ei kjempe hyggelig dame, og tre herlige hunder.

Det første jeg tenkte var : Gud så skjønne å små – jeg ble helt forelsket i dem alle, og jeg var helt sikker på at dette var valpene. De tre små ” valpene ” ( som kom løpende mot oss ) viste seg å være bestemoren, pappaen, og mammaen til Matcho. Valpene hadde vi enda ikke fått sett ( for de kunne jo selvfølgelig ikke løpe ) men da vi kom inn i stuen smeltet vi helt. Alle valpene lå trygt å godt sammen, bortsett fra Matcho – han hadde lagt seg i en krok helt alene, og det var han jeg ville ha – jeg er så utrolig stolt av han.

Bilder fra dagens luftetur!

Når selvtilliten er på topp

For bare en uke siden lå jeg i bikini på verandaen, og sommerkjolen var på om kvelden. Hvor har egentlig det fine været blitt av? Deilig var det, og slike dager kunne jeg gjerne hatt fler av. I helgen har vi hatt besøk av Line, Stian, Molly, Hermann og Sigurd, og dere kan tro jeg koser meg når jeg får tilbrakt masse tid sammen med de små – jeg er så glad i hele gjengen. Før vi fikk besøk klippet jeg to jenter, og jeg elsker når folk blir så fornøyde – selvtilliten blir skikkelig på topp!

Dere skulle ha sett meg tidligere da jeg var på vei ut ifra butikken ( da jeg passert en mann. ) Det var noe skikkelig gjenkjennelig med parfymen hans – han luktet så godt, og jeg bestemte meg for å vente til han kom ut fra butikken. Tlf ringte, og jeg ble opptatt med å snakke med pappa, og plutselig ser jeg at mannen går inn i bilen. Jeg løper bort til bilen hans – banker på vinduet, han tar ned vinduet og jeg spør : Hvilken parfyme bruker du? Du lukter sinnsykt godt. Det tok litt tid før han svarte meg – det var akkurat som han ble litt satt ut, men hva kan man egentlig forvente? Her kommer det ei ” gal jente ” å banker på vinduet, som han overhodet ikke har noe bekjentskap til, og det værste er jo at jeg fins ikke flau.

Atle nevnte vel for ca 1 uke siden at han trengte en ny parfyme, så nå har jeg løst det problemet 😉

Denne må du ha

God morgen alle sammen. Idag vil jeg vise dere hva slags håndkrem jeg alltid har med meg i vesken min. Jeg elsker produktene til BABOR, og det har jeg gjort i åresvis, og dere som kjenner meg vet at jeg er ganske avhengig av kremer. En liten håndkrem er perfekt å kunne ha med seg i vesken, fordi den tar ikke så mye plass, og jeg anbefaler også at man har med seg Antibac ( spesielt hvis man skal spise ute. ) Jeg er opptatt av å ha rene hender ( til enhver tid ) og derfor er jeg helt avhengig av å kunne ha en god håndkrem, slik at hendene ikke blir tørre. Denne kremen er helt fantastisk – den gir så utrolig mye fuktighet, og hendene blir skikkelig myke.

Flere produkter skal dere få se etterhvert.

En fin fredagskveld

Hei, dere. Jeg håper dere har hatt en kjempe fin fredag – her har vi slappet av å kost oss foran tv `n. Idag har jeg gjort noen ulike ærend i byen, ellers har jeg tatt noen bilder av ulike produkter –  jeg har også tatt noen bilder av Lily, og som dere kan se har hun farget håret sitt blondt. Lily er kjempe fin både mørk og lys, men jeg synes nok hun er finest blond. Vel, nå begynner klokken å bli ganske mye, så nå er det nok på tide at vi får lagt oss.

God natt, sov godt alle sammen.

Mandals peneste russ

Nå er det en stund siden dere har sett Lily på bloggen min, og grunnen til det er at hun har fått seg kjæreste i Bergen, så det er ikke så ofte vi ses, men det er veldig koselig når vi først treffes.

Lily er forresten datteren til min tidligere sjef ( Sølvi ) og nå som hun endelig har blitt russ vet hun hvordan hun skal kose seg. Snill som hun og venninnene hennes er – tok de med seg Leah på en tur i russebussen, og dere kan tro Leah har storkost seg. Hun har mast i snart 1 år om hun kan få lov til å sitte på i en russebil, og nå er endelig ” drømmen ” hennes oppfylt.

Slik danner vi oss ett første inntrykk

Når vi møter en person – tar det ikke lang tid før man har dannet seg ett første inntrykk, og mye av dette handler om hvordan en person kler seg ( generelt holder personen holder seg ) og gjerne hvordan en person sminker seg.

Inntrykket kan ofte være feil, men slik danner vi oss ett første inntrykk.

55 % = IMAGE ( hvordan vi ser ut. ) 

38 % = Kroppspråk. 

7 % = Det du sier 

Dette er det ytre!

Vi må lære oss å se bak fasaden, fordi vi har mye forskjellig i oss ( som ett menneske ) og man kan selv bestemme hva man ønsker å sette fokus på.

55 % danner seg ett første inntrykk av hvordan en person ut, og som dere vet bryr jeg meg ganske mye om mitt eget utseende.

Kameraet gikk dessverre tom for strøm da jeg tok disse bildene, så jeg skal heller fortelle dere mer om produktene når jeg får lagt inn alle bildene. Ny sminke fra MAC ( bortsett fra foundation. )