Den hvite blazeren

Jeg er veldig glad i den hvite blazeren min – den passer så godt på denne tiden, og ikke minst til de lyse sommerdagene. For å være helt ærlig synes jeg det har vært litt vanskelig å style den, og derfor fant jeg ut at her bør man holde seg til få farger.

Stylingtips : En hvit blazer kan være utrolig fint sammen med en hvit topp, og noen hvite bukser – for å holde det litt rent. Den kan også være fin til flere ulike antrekk, men man bør være litt forsiktig med å bruke for mange farger.

Unngå : Hvis dere legger merke til den sorte vesken, så kunne jeg nok ha droppet den, og tatt på meg en veske som er mere lik fargene som du kan se på hatten. I forhold til antrekket kunne jeg enten ha gått for det brune / beige, sammen med hvitt, eller så kunne jeg ha gått for hvitt og sort ( bare for å gi dere noen få eksempler. )

Sminke : Til dette antrekket synes jeg det er fint å holde seg til litt naturlige farger, slik at man får det rene og naturlige resultatet.

Jeg håper dere likte tipsene.

Interiør : Favoritt vasen

Litt rot hører til ett hjem, og da jeg tok disse bildene la jeg dessverre ikke merke til at tørkestativet sto i bakgrunnen, og da Atle tok det vekk var jeg nesten ” ferdig ” med å ta bilder. Idag vil jeg vise dere en av mine favoritt vaser, som jeg ofte bruker til både lys å blomster. Vasen har jeg i alle ulike størrelser og jeg elsker den. Den er fin – den er enkel, og den passer til absolutt alt, og man kan ha den både inne å ute.

Jeg synes det er fint å bytte ut litt av det mørke – spesielt nå som man går mot lysere tider.

Filmkveld og taco – fredag

Hei, dere. I kveld er vi bare hjemme å koser oss med taco, spill og selvfølgelig tv `en. Hun lille er her i helgen, og det er jo alltid like stas, og i natt skal vi overnatte i stuen så det blir veldig koselig. Idag har jeg nærmest ikke sittet i ro – jeg føler jeg har vært ” overalt ” så det skal bli godt å kunne legge seg litt tidlig – selvom vi er noen nattdyr uten like. Er det noe vi virkelig elsker, så er det å sitte våkne til langt på natt for å se på en god serie.

Hva slags planer har dere for helgen da?

God morgen

God morgen alle sammen. Idag sto jeg opp klokken 7, og jeg elsker å være tilbake til de vanlige rutinene igjen. Jeg har allerede gått tur med Matcho, jeg har sminket meg – kledd meg, og jeg har til og med tatt ett bilde av den hvite blazeren. Nå skal jeg til Holum fordi jeg må levere noen klær + en pute ( til ei sydame ) også skal jeg kjøpe frokost til meg og Atle. Som dere kan se har jeg ” tatt litt av ” med liplineren, så hvis noen lurer på hvordan man kan ” forstørre ” leppene sine, så er det bare å kjøre på med masse lipliner. Vel, nå må jeg få kommet meg avgårde, men vi ses jo selvfølgelig senere.

Dagens antrekk

Jeg har kjøpt meg en hvit blazer, og dere vet jo at jeg har vært på utkikk etter en hvit blazer – kjempe lenge, så nå har jeg endelig fått meg det. Denne dagen har jeg brukt til å rydde. Jeg har vasket leiligheten, og bilen ( innvendig ) og Atle har ryddet boden, og dere kan tro han har brukt lang tid. Boden var full av panteflasker, og da mener jeg stappfull, så nå var det godt med en aldri så liten opprydning. Vi har vært utrolig effektive begge to, og dere vet jo at jeg elsker å få ting gjort.

Jeg håper dere likte dagens antrekk.

Teppe trender : 2019

God morgen alle sammen. Som dere vet mangler vi fortsatt ett gulvteppe, og det er virkelig noe som merkes. Jeg angrer så mye på at vi kvittet oss med det sorte teppet, for tro meg : Ett gulvteppe har vanvittig mye å si fordi det skaper en utrolig koselig stemning, og det vil også se mykere ut når man har ett teppe.

Teppe – trender : Nå skal teppene være litt langhårete ( slik jeg viser dere på bilde) og man skal kunne se den livlige teksturen.

Så, hva synes dere?

Forandring fryder

Her forleden dag tok jeg turen ut til foreldrene mine – først og fremt for å besøke dem, men også for å hente litt interiør. Som dere kan se har vi fått på plass de nye blomster – putene, og dem har jeg plassert ytterst i sofaen ( fordi jeg synes det er finest når de største putene er plassert helt ytterst. ) Kan dere huske da jeg kjøpte meg noen blå, og brune silke / velur puter? Det er vel ca 2 år siden jeg kjøpte dem, så det er nok ikke så lett å huske, men nå har jeg tatt vekk de som var brune, også har jeg plassert dem blå – innerst mot midten i selve sofaen ( på begge sidene – ved puten som står plassert i midten. )

Nå begynner det virkelig å komme seg her, og vet dere hva? Jeg har fått opp noen helt fantastiske speil, som jeg gleder meg så mye til å vise dere. Som dere sikkert har skjønt har jeg virkelig fått sansen for interiør, og innredning – herregud som jeg koser meg. Det er ikke så mye som skal til for å kunne få den fine stemningen. Stearinlys – planter – pledd – puter, og ikke minst blomster, er det ” lille ” som skal til for å kunne få den gode stemningen. Det går ikke en eneste kveld uten at jeg tenner stearinlys – for det gjør noe med hele stemningen.

Tilbake til putene: Helt i midten av sofaen tenker jeg å få tak i enda en blomster – pute, men i en mindre versjon. Jeg vil helst ha den samme puten, som jeg har på blomster – putene fra før ( men i en mindre str ) så hvis ikke det finnes / selges, så er det spørs om jeg må kjøpe meg en, også ta meg en tur til sydama i Mandal.

Jeg håper dere likte resultatet – nå er det snart tid for Paradise!

Enda flere bursdagsgaver

Hei, dere. Nå har jeg nettopp tatt noen bilder av resten av bursdagsgavene, og derfor vil jeg vise dere hva jeg har fått. Heldig som jeg er fikk jeg en steamer, noen kluter og en liten bok. Boken, og klutene var noe jeg virkelig trengte, og som dere kan se på klutene, så er dette flere av fargene som er veldig trendy akkurat nå. En steamer har lenge stått høyt på ønskelisten, så nå er det bare å kvitte seg med strykebrettet – for denne gjør nemlig at plaggene blir perfekte, og jeg har selvfølgelig allerede testet den ut.

Se på denne nydelige toppen. Den har jeg i både hvit, og sort, men jeg har kun tatt bilde av den hvite, siden jeg tok på meg den sorte igår.

Jeg håper dere likte gavene, så er det bare å spør hvis det er noe dere lurer på, så skal Atle svare så godt han kan 😉

En vellykket bursdagsfeiring

God morgen. Som dere vet hadde jeg allerede feiret bursdagen min sammen med Line, Siv og Mille, men det var igår jeg fylte år. Dagen startet ganske rolig – jeg og Matcho gikk oss en lang tur til morgenen, og utover dagen kom Ida Marlen med en nydelig orkidè. Jeg tror ikke dere vet hvem Ida er, men hun er som en søster for meg, så det var utrolig koselig at hun kom på besøk.

Mamma kom på besøk utover kvelden, og hun hadde meg seg noen nydelige roser til meg. Jeg elsker hvite roser, og disse rosene er både jeg og mamma sine favoritter.

Her kan dere se den nydelige orkidèen. Jeg har faktisk lenge tenkt på å kjøpe meg en hvit orkidè, så dette passet jo helt utmerket.

Mine fantastiske svigerforeldre kom også på besøk i løpet av kvelden, og av dem fikk jeg penger, som jeg skal kjøpe meg noe fint for, og gaven som jeg fikk av Atle skal dere få se litt senere. Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre dagen min så fin – både igår, men også da jeg feiret bursdagen sammen med Line, Siv og Mille. Jeg er utrolig takknemlig for alle jeg har rundt meg, og jeg er også så glad for dere – mine fantastiske blogglesere.

Jeg har bursdag

Hei mine kjære lesere. Idag har jeg bursdag, og det lover jo ikke annet enn bra 😉 Jeg har alltid vært glad i å ha bursdag, og ikke minst elsker jeg når andre har det, og derfor vil jeg si gratulerer så mye med dagen til dere dere andre som også har bursdag idag. Jeg har lagt ved ett lite bilde som beskriver oss mennesker – for akkurat det vi er. Jeg burde nok kanskje ha lagt ut ett bilde der jeg smiler, men dere vet jo meg : Jeg har mine favoritt poseringer, og dette er nok en av dem. God klem til dere