New in : Omslags – bluse

Hei, dere. Igår kveld var jeg og Atle hos foreldrene mine fordi mamma hadde bursdag, så det var veldig koselig. Idag har jeg gått litt rundt i byen, først og fremst for å lufte Matcho, men også for å shoppe litt. Matcho er gjerne med meg når jeg er shopping, slik at han slipper å være hjemme alene – bortskjemte babyen min!

Anyways : Idag kjøpte jeg to nye puter, og en cardigan, som jeg skal vise dere senere, men før det vil jeg vise dere en kjempe fin omslags – bluse. Klassiske, enkle plagg, med litt lekne detaljer er noe jeg virkelig elsker, og denne blusen er selvfølgelig en stor favoritt blant plaggene mine.

Til salgs

Hei, dere. Denne uken har vi fått på plass de nye stolene, og diverse ting – det har blitt så utrolig fint her, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet ( mest sannsynlig senere. ) Idag tenkte jeg å legge ut noen ting for salg, og hvis det er noen av dere som er interessert, så må dere gjerne ta kontakt, også kommer det flere ting etterhvert.

Teppe : Mp 5000 – Konsollbord : Mp 600 – Kommode : Mp 600 – Sofabord : Mp 800 – 

New in : Pute og teppe

Hei, dere. Denne uken har jeg hatt sinnsykt mye å gjøre, og det er vel en av grunnene til jeg nesten ikke har blogget. Alt har gått skikkelig i ett, og når jeg først har hatt muligheten til å slappe av har jeg gjort det med god samvittighet, uten å tenke på at jeg burde ha blogget. Som dere kan se på det første bilde / collagen, så har jeg kjøpt meg en ny pute, også ett pledd som du kan se helt nederst i blogginnlegget. Jeg syntes fargekombinasjonen ( på bilde til høyre ) ble veldig fin, og jeg tenker nok å gå for mer av den type farge.

Her kan dere få se hvor fint det ble

Maling, shopping, og diverse

Her sitter jeg i bh, og pysjamas – bukser, og blir flettet av Ida. 

Hei, dere. Idag hadde jeg egentlig planer om å sette meg ned å lage noen blogginnlegg, men jeg fant heller ut at jeg ville shoppe. Idag har jeg kjøpt to kjempe fine bikinier, ellers har jeg kjøpt en genser, noen puter, og ett pledd ( av det jeg kommer på nå. ) Vet dere hva? Jeg har endelig funnet bilde av malingspannet ( som jeg har lett etter i snart 2 dager ) og jeg fant også ett bilde, som Ida ( lillesøster ) tok av meg i sommer – da vi nettopp hadde malt noen vinduer hos foreldrene mine.

Jeg og Atle har begynt å se litt på en serie, som heter Outlander. Serien er veldig populær, men for å være helt ærlig synes jeg den er litt treg, men det kan jo hende den blir bedre etterhvert. Dere vet jo at jeg er veldig glad i action, men jeg skal i det minste gi det ett forsøk, så nå må jeg nesten avrunde.

( Bilde fra i sommer. )

Tips : Til mannen din

God kveld mine fine. Idag vil jeg å vise dere hva jeg kjøpte i Valentines gave til Atle, for en liten forandring. 

Den hvite t – skjorten : Er klassisk, og fin, og den skal Atle ha på seg på 17 mai under en sort dressjakke. Personlig syntes jeg det er finere å ha på seg en t – skjorte, under en dressjakke ( istedenfor skjorte ) enten det er til hverdag, fest f.eks til 17 mai. En rød t – skjorte kan også være kjempe fint å ha under en sort dressjakke, bare ett lite tips hvis det er noen som er litt usikre på hva de skal ha på seg. Atle er ikke så veldig glad i å ha på seg hverken skjorte, eller slips, og da er en klassisk t – skjorte den perfekte løsningen, og som dere kan se er printet akkurat der det skal være.

Den grønne t – skjorten : Er nydelig i fargen, og det vil være med på å fremheve de aller fleste øyenfarger, spesielt dem som har grønne, og brune øyner. Blir man fort brun i løpet av sommeren er dette en farge man bør gå for – for den vil kunne fremheve brunfargen. Atle ser veldig brun ut i denne fargen, og den er så fin til både shorts, og ikke minst til jeans!

 Jeg håper dere likte tipsene mine. Gaven min skal dere få se imorgen, og det kommer garantert som ett sjokk.

Bilde som ikke kom på bloggen

Hei, dere. Nå har jeg lett etter ett bilde av en malings – boks, fordi jeg kan ikke finne koden som jeg trenger for å få malt ferdig. Kan noen av dere huske om jeg tilfeldigvis har skrevet hva fargen som vi har på veggene i stuen heter? Nå har jeg lett og lett etter ett bilde, men jeg kom over ett annet som jeg ikke har vist dere – bilde som ikke kom på bloggen. Nå må jeg lete litt videre, men si gjerne ifra hvis dere kommer på fargen. Stor klem fra meg.

Bunadene mine

God morgen alle sammen. Idag vil jeg vise dere to av bunadene mine, for denne uken skal vi ta nye bilder – av en bunad, som jeg har fått tilsendt i posten ( den er ikke på disse bildene. ) Dere vet jo at jeg har vært på shoot med bunad bilder tidligere, men da brukte jeg en fotograf som dessverre ikke var utdannet ( han bare latet som. ) Det er ikke den samme fotografen som tok bildene av Bård, bare sånn at dere vet det. Bunad bildene av meg, som ble tatt for en stund tilbake siden, ble dessverre ubrukelige – fordi de ble tatt i ett studio ( der bakgrunnen var helt hvit ) også hadde ” fotografen ” brukt for mye lys, slik at bunadskjorten gikk i ett med den hvite veggen, og derfor fikk jeg ikke lov av nettsiden å legge ut bunad bildene av meg på bloggen.

Denne uken har jeg mye jeg må gjøre, og egentlig passet det litt dårlig fordi jeg har satt igang ett prosjekt her hjemme, og det er nemlig ett malings – prosjekt som jeg aller helst må få unnagjort idag. Som dere kan se på disse bildene så har jeg på meg to ulike bunader ( mine bunader ) og derfor ville jeg vise dere hvordan de ser ut.

Svar på spørsmål

Jeg svarer på spørsmål. 

Spørsmål 1 : Liker Atle at du har fornyet interiør , er han delaktig ?

Svar : Atle synes jeg har gjort det veldig fint her, og han har nok overlatt det meste til meg, og det setter jeg stor pris på – fordi jeg får lov til å bestemme hvordan jeg vil ha det her. Han er som sagt veldig fornøyd, og lar meg gjøre det jeg ønsker.

Spørsmål 2 : Har dere planer om å kjøpe noe sammen en dag ( bolig? )

Svar : Det er litt vittig at jeg fikk dette spørsmålet fordi vi snakket litt om dette i helgen. Vi trives godt her vi bor, fordi det er så utrolig sentralt, også har vi har de beste naboene, men vi vil jo selvfølgelig finne noe større etterhvert.

Spørsmål 3 : hva er det mest utfordrende med å være stemor ( vet du er kjempe flink med barn )

Svar :  Tusen takk for at du syntes jeg er flink med barn – det setter jeg utrolig stor pris på.

Spørsmål 4 : hvis dere kunne flyttet fra Mandal hvor kunne dere tenke å bo ?

Svar : Både jeg og Atle har familien vår i Mandal, men jeg kunne nok ha tenkt meg å bodd i Kr – S, hvis jeg kunne valgt.

Spørsmål 5 :  Nevn tre favoritt egenskaper hos hverandre.

Svar : Atle gjør virkelig alt for meg, men hvis jeg må velge tre gode egenskaper vil jeg si : Ekstremt tålmodig, snill, og kosete. Dette sier Atle : Marte er veldig rettferdig, hun snill, og hun har alltid ett smil på lur.

Spørsmål 6 : nevn 3 ting med hverandre som kan være plagsomme.

Atle om Marte : Hun kan være litt for opptatt av å følge listene sine, fordi hun skal ha kontroll på alt. Hun planlegger hele uken, hva som skal gjøres, hva som skal kjøpes, og noen ganger kan det bli litt mye når man har lyst til å slappe av. Marte sitt tempo går stort sett i ett fra morgen til kveld, hun sitter ikke stille.

Marte om Atle : Hvis jeg må nevne noe negativt så kan det gjerne ta litt tid å ordne opp med han etter en krangel. Jeg er sånn som kan krangle, og ordne opp kjapt etterpå – så på den måten kan jeg bli irritert hvis ikke vi finner en løsning kjapt.

Spørsmål 7 : drømme yrket ditt

Svar : Jeg er usikker, men jeg kunne aldri tenke meg å hatt en sjef, og det vet dere jo, men boligstylist – ett eller annet innen interiør hadde jeg nok likt 😉

Spørsmål 8 : drømme yrket til Atle

Svar : Han vil jobbe på sjøen.

Spørsmål 9 : favoritt feriested

Svar : Av de stedene jeg har likt meg best, så må jeg nok si Gran Canaria.

Spørsmål 10 : positivt og negativt med å være stor familie

Svar : Det som er positivt er at man alltid har noen man kan være sammen med, man har en familie som stiller opp uansett hva, så det er egentlig ingenting som er negativt – fordi jeg elsker familien min.

Gud som jeg savner sommeren, og ikke minst brunfargen. Er det noen av dere som gleder dere til sommer?

Nye forandringer

Hei, dere. I helgen har jeg drevet å ommøblert litt her hjemme, og nå er jeg kjempe fornøyd med resultatet. Den eneste forskjellen fra disse bildene ( som jeg tok igår ) er at vi har flyttet den hvite kommoden litt nærmere høyre side, slik at den står på midten av stueveggen.

Vi følte nok det ble litt mere åpent etter at vi ommøblerte, og grunnen til vi har ommøblert er fordi vi har bestemt oss for at vi skal ha stolene likevel. Stolene skal vi hente ( igjen ) på mandag eller på tirsdag, så nå vet dere det.

På det nederste bilde kan dere få se hvordan det så ut her før.

Så, hva syntes dere?