Slik kler du deg klassisk og elegant!

Det kan fort bli dyrt om man skal stille opp med ett nytt antrekk til hver eneste fest, og derfor er dressen perfekt nå i høytiden. Nyttårsaften er en festkveld, så kle deg gjerne for anledningen! Dette antrekket er både business, klassisk, og elegant – det passer til de aller fleste, men man kan selvfølgelig også ta på seg en kjole. Alt ettersom hva man ønsker, og kanskje til og med, hvordan man ønsker å fremstå. Det blir ikke mere klassisk, og stilrent en dette – det er helt sikkert, og dette er et antrekk som de aller fleste kler!

Bruk gjerne ett sort eller gjennomsiktig strikk, hvis du skal ha håret ditt opp i hestehale. Jeg fant dessverre ikke noen av strikkene mine, og i mine øyner er det skikkelig krise. Idag må jeg få kjøpt meg noen nye strikk – det er helt sikkert. 

Sko fra Tønnesen – Solbriller – Fra Celine – Bukse fra Bikbok – Topp fra Minimum – Blazer fra Minimum.

Tips : Sminke, hår, og klær

Hvis dere ser på bilde til venstre så har jeg på meg en hatt, og til høyre har jeg håret oppsatt i en hestehale.

Hestehalen er den perfekte hårfrisyren, enten det er til trening, hverdags eller fest. 

Har du telling på hvor mange ganger du har satt opp håret ditt i en hestehale? Først og fremst er det praktisk, og ikke minst får man håret sitt vekk fra ansiktet, og har man ett pent ansikt er det ingenting som er finere en å ha håret sitt i en hestehale. Det jeg elsker med hestehale er at det er så lett å få til – enten den er høy, lav, stram, løs, rufsete, glatt, krøllet, tvinnet ( jeg regner med dere skjønner tegningen. )

Enten om man velger å ha håret sitt i en hestehale eller ned, så vil man få en mye mer elegant look – ved å ha håret sitt opp. Noen syntes kanskje det er kjedelig å ha håret sitt opp i ett strikk, og da kan man gjerne ta frem krølltangen, også krølle hestehalen. Man kan også sette håret sitt opp i en dounuts, eller for den sags skyld kan man lage en frisyre ved å bruke noen hårlus. For å kunne få det lille ekstra kan det være fint å ha på seg litt farge på leppene.

Som dere helt sikkert vet elsker jeg dette settet, og det passer til både hverdags, og fest. Det som kan være fint er å ha på seg noen fine øredobber, gjerne en veske, noen fine sko, og kanskje til og med en blazer! Mitt beste tips er at man prøver seg frem hjemme – for det å kunne feile, og mestre er en stor del av hverdagen.

Se jeg smiler 😉

Ett slikt antrekk ( uten solbriller, og hatt ) kan være fint til nyttår, enten man ønsker å være hjemme sammen med kjæresten, eller for den sags skyld familien. Settet er fint, og ikke minst er det utrolig behagelig å ha på seg – det kjennes ut som går rundt i en deilig pysjamas!

Imorgen skal jeg vise dere to antrekk, som er perfekte til nyttår ( uansett hvilken alder. )

Det tøffeste med hele julen

Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har hatt det vanskelig nå i julen, og jeg må virkelig si jeg er kjempe glad for at det endelig er ” over “. Noen har kanskje mistet noen de var glad i, mens andre har slitt økonomisk, og noen har kanskje hatt det vanskelig i forhold til mat, og jeg er en av dem. De siste 14 dagene har det vært både – julaften, juleselskap, og barnedåp. Jeg har vært i 6 selskap til sammen, og det innebærer mye planlegging i forhold til mat. Hva skal man si for å unngå å få det i seg? Burde man bli flinkere til å utfordre seg selv? Vel, det er den eneste måten å bli bedre på, men det hjelper ikke at folk maser.

Man tenker gjerne på mat halvparten av døgnet ( hvis ikke mer ) og i noen tilfeller kan man få problemer i enkelte situasjoner – der man føler at man mister hele kontrollen. Kroppen kan se helt normal ut, man kan være overvektig, og man kan også se sykelig tynn. Det dreier seg mye om hvordan man har det på innsiden – psykisk, vel og merke. Jeg vet det er flere som sliter med mye av det samme, og derfor kan det være fint å være litt åpen ang dette temaet.

Den tøffeste tiden for meg er selvfølgelig julen, men heldigvis er jeg sterk, og utrolig stolt av at jeg har kommet meg igjennom alle de ulike selskapene.

Vit at du ikke er alene!

Ny Veske

Ingenting slår en veske når man vil gjøre et antrekk mer spennende. Detaljer som dyreprint er med på å røffe opp stilen, samtidig som den er glamorøs. Når man skal kjøpe seg en ny veske, bør man se hva man har i garderoben fra før, slik at man finner det man trenger – enten det er til hverdags eller fest. Denne vesken bruker jeg mye til hverdags, og den er utrolig grei, siden jeg får plass til så mye i den, og som sagt elsker jeg det fine dyreprintet.

Vesken er fra Tønnesen ( hvis noen lurer. )

Dette er superhot!

Er det en ting jeg syntes er superhot, så er det når overdel, og underdel matcher!

Mitt beste tips for å finne det perfekte settet, er at man velger seg et sett som man føler seg fin i, og ikke minst som fremhever det man ønsker å fremheve. Som dere vet er striper, prikker, blomster, og ensfargede sett veldig inn, og det kler virkelig alle – jeg lover! Personlig liker jeg best ensfargede plagg, fordi det blir ikke for mye ( hvis dere skjønner hva jeg mener ) og i tillegg får man den elegante looken! Noen er kanskje ute etter en leken look, og da kan man gjerne gå for prikker, og det er jo veldig inn. Jeg vet ikke om dere kan huske da jeg la ut ett prikkete sett på bloggen? Det settet elsker jeg også.

Her er noen gode tips! 

For deg som ønsker å se fremstå høyere : Man kan da kjøpe seg noen lange bukser som har litt sleng, og toppen kan gjerne være litt kort.

For deg som ønsker å ” fremstå ” lavere : Da kan ett trangt sett ( helt inntil kroppen ) og gjerne en lang overdel være riktig for deg.

For deg som ønsker å fremstå smalere : Ensfargede plagg er tingen, gjerne v – hals, eller striper. Jeg regner med dere har sett de plaggene som har en, eller flere striper i siden?

For deg som ønsker litt mere fylde : Da kan man velge seg ett sett i mønster, eller ett sett med store / brede bukser.

  • – Hatt fra Caktus – Klær fra Bikbok – Solbriller fra Celine – Veske, og sko fra Tønnesen – 

Bilder av julegavene

God kveld, dere. Jeg lovet jo at jeg skulle vise dere julegavene, og her kan dere få se noen av dem, også legger jeg ut resten av gavene i morgen ( for de er tatt med et annet kamera, og de passet ikke inn i dette innlegget. ) Til jul fikk jeg for det meste gavekort, ellers fikk jeg noen klær. Jeg fikk også ett smykke, en vannflaske, ett hårbånd, og noen sko, også fikk jeg sminkekoster, shampo, balsam, hårkur, og flere hjemmelagede gaver.

Jeg elsker å kunne gi bort fine julegaver, og jeg skal ærlig innrømme at jeg elsker å få fine gaver – selvom jeg ikke er ett barn – men på julaften er vi nok alle noen ” små ” barn, sånn innerst inne 😉

Her kan dere få se det ene settet ( det som henger på bilde rett over. )

( Bilde fra shopping )

Enda ett juleselskap

Reklame |

Idag er vi bare hjemme å slapper av, for vi kjenner vi er litt slitne etter julen, for dere kan tro vi har vært i utallige familie selskap. Hver jul, og hvert selskap har vi pakkeleken, og det er noe de små setter ekstra stor pris på, de elsker jo å være med på lek, og underholdning. Jeg, Ida, og Magnus pleier ofte å lage en QUIZ, og i år dreiet quizen seg om : Hvor godt man man kjenner familien. : Hvem var Marte når hun danset i Spice Girls? : Hva heter babyen til lillesøsteren til Magnus? : Hvilken farge har Niklas på bokseren? Slike spørsmål er ofte litt gøye for de små, og ikke minst er det mer personlig.

Nå skal jeg love dere at jeg er bittelitt lei av juleselskap, til tross for at jeg har kost meg vanvittig mye. Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til de normale rutinene, men det skjer helt sikkert ikke enda, men det er jo lov å håpe.

Hvis dere kan se på toppen av innlegget, så står det reklame, og jeg vet ikke hvorfor. Er det noen av dere som vet hvordan jeg får dette vekk?

Nye innkjøp

Titter bare innom for å vise dere noen november – kjøp. Deilige strikk kan man rett og slett ikke få nok av, spesielt på denne kalde årstiden. Jeg syntes det er utrolig viktig å handle lokalt – så lenge de ansatte er hyggelige, og behandler kundene sine fint. Det hender at jeg kjøper klærne mine på nett, men jeg er nok helst glad i å kunne prøve klærne på, slik at jeg vet at de sitter fint. Jeg ser jeg har lagt inn to like bilder i denne collagen, men hvis dere lurer så er de grå ( som det er to like bilder av ) og de rosa genserene fra ONLY, også er den lysegrå fra Gestuz, og den blå er fra Holzweiler.

Nye klær

Jeg har hatt en liten opprydning i bildene mine, og da kom jeg over noen innkjøp, som jeg helt har glemt å vise dere. Disse deilige plaggene tok jeg faktisk bilder av 21 november, så det er ingen tvil om at jeg må få ett bedre system når det kommer til bilder. Vel, her er noen ” nye ” innkjøp.

I kveld skal jeg vise dere julegavene, og grunnen til det har tatt litt tid, er fordi noen av gavene har ligget hos foreldrene mine, mens andre gaver har jeg hatt liggende hos Atle.

Tips : Slik får du fine bryn

– Legg merke til hvor rene øyenbrynene mine ser ut på dette bilde –

Endelig har jeg kjøpt meg ett etterlengtet kitt, fra ANASTASIA – BEAUTY EXPRESS! Dette kittet har jeg brukt tidligere og jeg elsker virkelig alt ved det.

– KITTET INNEHOLDER – 

Øyenbrynsvoks : Som får bryns – pudderet til å feste seg enda bedre, slik at brynene vil holde seg gjennom dagen.

Øyenbrynspudder : Som dere kan se er det to ulike farger i dette kikket, og jeg pleier alltid å blande litt.

Highlighter : Kan brukes til mye – for å fremheve øyner å bryn, og jeg er også glad i å bruke Soft&Gentle fra MAC.

Øyenbrynspensel : Jeg vil anbefale at man bruker en kost som er skråkuttet, for da får man best resultat.Denne kosten gir veldig fine, og rene linjer, med tanke på at den er skråkuttet, og jeg ELSKER den!

Er det noen av dere som syntes det kan være vanskelig med bryn? Dette er utrolig lettvint, og man trenger ikke å være en mester på å sminke seg, og resultatet blir så utrolig fint.

Hvis noen er usikker på hvordan man påfører eller hvis dere har noen spørsmål, så svarer jeg dere gjerne.

( Produktet er ikke sponset – jeg har betalt for det selv. )

Skjekk gjerne ut de andre innleggene mine, ved å klikke deg inn HER.