Når man tar bilder når det regner

Titter bare innom for å vise dere noen nye klær. Idag har Atle tatt bilder av meg i pøsregn – og dere kan tro det gikk kjapt. Da vi gikk ut døren, litt tidligere – var det sol, og plutselig begynte det å pøsregne. Vi fant raskt ut at vi måtte forte oss, og fokuserte derfor på detaljer. Jeg hadde egentlig planer om å vise dere en kjempe fin topp ( som jeg har på meg under jakken. ) Toppen kan du se HER  ( den er ikke sponset. ) 

Jeg har også kjøpt meg ett nytt smykke, og nå for tiden er det BLING BLING -som gjelder – men hvorfor ikke gjøre noe annerledes? Det å kunne skape sin egen stil kan sikkert ( for noen være litt vanskelig ) men prøv å tenk slik : Hvem vil du være, og hva vil du uttrykke? 

Kan dere se at jeg har prikker på alle plaggene?  Prikkene er med på å gjøre det ” lille ekstra ” – fordi detaljene blir så utrolig fine. Prøv det gjerne selv. 

– It `s all about the details – 

Trives best foran kamera

Tenkte bare jeg ville vise dere ett bilde som Atle tok av meg igår – etter at jeg kom hjem fra fotografen. På meg har jeg noen ” gull “smykker ( bilder kommer ) og en blazer, med prikker – som kan se ut som en tynn kimono. Prikker er veldig inn, og det kan dere også se på mitt forrige antrekk. Blazeren skal nå være mere sexy – nesten litt sånn at folk kan lure på om man går rundt i en blazer eller i en kimono ( som gjerne er fint over undertøyet. ) 

Hvis dere har noe ønske / tema i forhold til bloggen, sleng gjerne inn en kommentar – så blir jeg veldig glad.

Dette burde man gjøre oftere

De aller fleste kjenner sikker til den virkningen en gåtur faktisk kan ha! En gåtur i skogen, eller langs strendene, gjør noe med hele humøret – man er gladere, og mere fornøyd med omverdenen, og selvfølgelig med oss selv. Det skader ikke å legge fra seg tlf, for alle har godt av å koble av – og bare kose seg. Jeg har blitt utrolig glad i å gå lange turer, og jeg går gjerne 1 – 2 timer i løpet av dagen, og det er helt fantastisk. 

( Dette bilde tok jeg da vi var i Lyngdal – ved ett sted som heter Rosfjord. ) 

Det du trenger å vite om trendene

Visste du at Bikbok er en av de butikkene som jeg kjøper mest klær? Vel, nå vet du hvertfall det! Dyriske mønster – som leopard, zebra og slangeprint er fortsatt med i bilde. Skinn, mønster, ruter, prikker, sløyfer, silke, velour, workwear, glitter og glam – det er så ufattelig mye fint for tiden. Idag har jeg funnet frem noen ulike klær ( alt er fra Bikbok ) og derfor vil jeg vise dere noen trender, og hva som jeg syntes kan være fint. 

Den sorte skjorten, og de blomstrete buksene står høyt på ønskelisten! 

Jumpsuit og sleng er alltid en sikker vinner!

Glitter – blomster, og sleng – Jeg elsker det! 

Hva slags stil fortrekker du? 

Hva med å fornye garderoben litt? 

Undertøys inspirerte klær er virkelig ett must – det er ingenting som er mere sexy! 

Deilige strikk – er også ett must på denne årstiden. 

Alle mennesker fortjener å kunne skinne! 

Er du ikke enig? 

( Jeg har kjøpt mesteparten av disse klærne, og jeg skal vise dere klærne i ett eget innlegg etterhvert – jeg må bare få tatt litt bilder. ) 

Shopping og pizza

Jeg la nettopp merke til at jeg har glemt å vise dere antrekket – forfra, og derfor vil jeg vise dere noen flere bilder av det fine antrekket mitt. Igår hadde jeg en skikkelig fin dag – jeg var først på shopping, og på kvelden var jeg på photoshoot ( fra 4 – 8 ) og da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg orket ikke å blogge. På mandag skal jeg også på en shoot ( både inne og ute ) og bildene skal brukes i forbindelse med reklame, så det blir veldig spennende ( det er ikke for bunader. ) 

Legg gjerne merke til bilde som du kan se i midten ( for her har vi brukt ett annet kamera, filter, eller en annen linse ) som gjør at bakgrunnen ” forsvinner litt ” i motsetning til de andre bildene – som kun er glattet ut. 

Det siste bilde kom ” ikke på bloggen ” og det er så utrolig viktig med litt selvironi. 

Kan dere se den store forskjellen? 

Mitt beste stylingtips

Noen mennesker vil helst være usynlige – de liker ikke å skille seg ut, og tro meg jeg har vært der selv. Hvordan vi mennesker kler oss viser hvem vi er. Vi kan alle ha dager hvor vi ikke har tid til å kunne mikse, og matche, for dette krever jo selvfølgelig planlegging. Mitt beste tips er at man kjøper seg ett todelt sett ( som noe lignende av det jeg har på meg på bilde ) eller f.eks en jumpsuit ( gjerne en som er litt utringet ) slik at man tilfører balanse mot bena. Fordelen med slike plagg er at man slipper all planleggingen – og man får færre ting å tenke på ( kun planlegging av f.eks sko, hatt, jakke, smykker, veske, og hva enn man måtte ønske.

Det aller viktigste er at man ikke ” lar seg skremme ” og at man faktisk tørre å skille seg litt ut – og kler seg slik som man måtte ønske, for det er da man virkelig skinner! Slike sett kommer jeg garantert til å kjøpe mange fler av, fordi det er så vanvittig lettvint, og fint – prøv det gjerne selv 🙂

Følte meg naken

Denne stilen elsker jeg, og derfor brukte jeg anledningen til å fryse meg ” ihjel ” i ca 5 minutter – for å vise dere antrekket som jeg elsker. Som flere sikkert kan se har vi vært på shopping i Lyngdal, og kvelden har jeg brukt til å forberede meg litt til imorgen – herregud som jeg gleder meg 😉

Dette bilde kan godt komme inn under kategorien : Bilde som ikke kom på bloggen – takk gud for at jeg har nok selvironi……

Nå skal jeg se Farmen ( på tv2 sumo ) også snakkes vi helt sikkert imorgen. Stor klem 

En gåtur i frisk luft

Nå som jeg er opptatt med å lese ( siden jeg går på kurs ) har jeg blitt flinkere til å ta med meg kameraet litt rundt. Jeg har blitt så utrolig glad i å gå på tur – lange gåturer, også må jeg jo selvfølgelig nevne den deilige friske luften – det er så fantastisk å kunne være ute på denne årstiden. 

Atle : Det ser ut som du ” eier ” denne byen – han kan virkelig få sagt det 😉 Haha! 

Hatt – MJM – Solbriller – Celine – Strømpebukser – Calvin Klein Genser – Holzweiler – Jakke – Cedrico ( monet. ) 

Nå må jeg være litt fornuftig å fortsette å lese, men jeg ” kommer ” innom litt senere, fordi jeg må vise dere et antekk – som er perfekt til både hverdags, og fest. Jeg lover at dere kommer til å elske det, like mye som jeg. 

Bilder fra photoshooten

God morgen alle sammen. Idag vil jeg dele noen bilder av Bård ( lillebroren min ) fra fotoshooten, som ble tatt i forbindelse / samarbeid med en nettside. Bildene er ikke redigert ( enda ) og det er fotografen som skal redigere dem, men nå kan dere i det minst få se hva slags shoot det dreiet seg om. 

( Blogginnlegg i samarbeid. ) 

Dette hadde du ikke trodd om oss

Jeg har aldri vært den som har syntes det har vært flaut å pante flasker, men jeg kan forstå at noen syntes det kan være litt kjipt, men man trenger jo ikke å gå til kassen for å ta ut penger. Om dette er fjøsnissen på Rema, er det opptil deg å bestemme, men det var uansett en som ble rimelig satt ut når jeg ” forlot ” han for å gå ut for å ta noen bilder. Det ble ikke noe grøt på meg dessverre ( dagens beste! ) 

Jeg ler så mye at jeg griner!