Noen ulike tanker

Jeg får litt lyst på kortere hår når : Det skulle stå nå, men det skjønte dere sikkert! Kortere hår hadde jeg lyst på for noen uker siden, men nå vil jeg bare la det gro, slik at det kan bli kjempe langt. Det er jo nesten utrolig at jeg har klart å unngå å farge håret mitt ( på evigheter ) og jeg er veldig fornøyd, og det virker som mange syntes jeg er finere med den naturlige hårfargen min, selvom jeg fortsatt er litt lys enda. Når jeg ble født hadde jeg helt svart hår, og pappa er jo veldig mørk, og de fleste syntes det er pappa jeg er mest lik på ( i forhold til utseende. ) 

Matcho elsker å sitte i vogn, tro det eller ei. Det handler nok helst om at han elsker oppmerksomheten han får blant de små – de koser seg hele gjengen! Jeg har begynt sånn smått å bake litt igjen, og grunnen til det er ” forholdet mitt til mat ” er ikke like anstrengt som det – var før, og det er utrolig deilig.

Er det noe jeg er flink til så er det å ” investere ” i min egen trivsel. Jeg har nok blitt utrolig flink til å ta vare på meg selv ( slik jeg fortjener. ) Har man det bra med seg selv, er det mye lettere å ta vare på de man har rundt seg – tro det eller ei. 

Jeg skal snart vise dere noen ulike antrekk ( fra noen shoots. ) Jeg har to eller tre photoshoot `s som gjenstår, også kan jeg endelig vise dere bildene – som jeg er så utrolig stolt av. 

Jeg håper dere har det bra. Stor klem fra meg. 

Jeg blir helt sjokkert

– TO FRIERI – 

Dette er den sykeste episoden av Ungkaren – noensinne! Jeg har jo fortalt dere at jeg ikke trodde Arie kom til å klare å bestemme seg, og jeg hadde faktisk rett. Arie sendte ut Lauren, også fridde han først til Becca. Etter noen uker angret han, og bestemte seg for å fri til Lauren, og hun sa faktisk ja ( hvor sykt er ikke det. ) Det som er sykt med hele greia er at de faktisk filmet bruddet på tv, og i USA er det tydeligvis ikke noen grense for noe. 

Første frieri

Når samme jente som han fridde til ( noen uker tidligere ) blir dumpet av han på tv. ( Det er jo helt utrolig at de får lov til å filme sånn. ) Jeg blir faktisk RASENDE, på hennes vegne – fordi det er så utrolig stygt gjort av både han, og dem som filmer. 

2 frieri 

Hvem blir den heldige?

Nå ser jeg på finalen av Ungkaren, endelig! Jeg skrev jo på bloggen at finalen av ungkaren var for 3 uker siden, og da tok jeg litt feil, men nå skal han snart ta ett valg ( om ca 10 min. ) Jeg tror han kommer til å velge Lauren ( hun som er blond ) fordi det har vært litt ” drama ” med eksen til Becca – med tanke på at han kom inn i programmet for å prøve å få henne tilbake. 

Nå må jeg følge med, og det må dere også – ta på kanalen FEM – 

Ingen har rett til å mobbe

Mange dømmer folk etter utseende, uten å vite noe som helst, og det er bare så utrolig synd. Alle mennesker kan bli bedre, og alle kan bli flinkere til å være snille mot hverandre. Tidligere kom jeg over en status, og jeg kjente meg utrolig mye igjen – og derfor vil jeg dele statusen – fordi det er sånn ett utrolig viktig tema! 

Statusen :  

Jeg gikk en kommentar forleden som startet hyggelig men avsluttet med at jeg var altfor tynn og derfor et dårlig forbilde. Jeg har vært i «bokseringen» såpass lenge at sånt bare preller av men det fikk meg til å tenke …
Vi har alle en historie som ikke andre vet. Noe av min historie er at jeg er tynnere enn jeg selv ønsker men jeg klarer ikke gå opp i vekt. Hadde det vært et vondt tema for meg hadde en sånn kommentar vært sårende og et slag i mellomgulvet. 
Men hvorfor er det helt greit å si at «Nå har du blitt tynn» eller «Du er jo bare skinn og bein»? uten å tenke på personens historie? 
Hadde jeg sagt til noen «Nei nå synes jeg du har blitt tjukk gitt» eller «Her var det mye valker» hadde jeg blitt tatt for å mobbe. Det hadde vært krise. Nei dét må man for Guds skyld ikke si for det kan jo såre følelsene til den det gjelder. 
Hello!?!?!? Hva er det for noe? 
Er det greit å kommentere og ikke ta hensyn til tynne menneskers følelser fordi samfunnet forherliger tynnismen? Fordi alle liksom streber etter å være tynne så er du tynn bør du bare være glade og holde munn? For noe vrøvl. 
La folk få ha kroppen sin i fred uten at den trenger å kommenteres. Det er ikke din business 👊
Spre hvis du er enig!

Nye partyklær

. . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har kjøpt meg noen nye party – klær, for i helgen skal jeg på fest. Jeg er litt på farten, fordi jeg skal på ett moteshow nå i kveld. Jeg kommer innom senere, og viser dere noen pakker, og oppdaterer dere litt fra kvelden. 

– NYE INNKJØP – 

New in : Sminke, Øredobber og Smykke

God kveld. Idag vil jeg vise dere ett smykke, og noen øredobber som jeg nettopp har kjøpt. Jeg elsker ” store ” perleøredobber, de passer liksom til alt, ellers har jeg kjøpt meg ett kjempe fint smykke – som har ett anheng ” med en fjær “. 

Ellers har jeg kjøpt meg ett pudder, og en mascara – som jeg er helt avhengig av. Huden min liker ikke foundation, og derfor må jeg holde meg til mineralpudder. 

Den største trenden

Sølv er hot denne sesongen! Man kan gjerne kjøre på med glitter, sølv og glam – også dra den helt ut, og man kan også tone det ned litt i hverdagen – ved å style med noen enkle plagg, og ikke minst litt enkle farger. Ett plagg i sølv – blir ikke ” for mye ” hvis man bruker det sammen med noe enkelt, som en helt enkel t – skjorte eller en topp. Det er gøy å pynte seg litt ekstra i hverdagen, men også når man skal på fest. 

Jeg har nettopp kjøpt meg en ny veske, og ett kjempe fint belte i ” sølv “. Da vi var ute å tok bilder hadde jeg på meg en sort blazer, noen sorte slengbukser, og det nye belte, og vesken – resultatet ble så fint, og elegant. Vi tok også noen bilder når jeg byttet ut slengbuksen med ett sort kort skjørt. Jeg skal vise dere bildene, så fort jeg får anledning. 

Så, hva syntes dere om denne trenden? 

Photoshoot, video og bilder

God morgen. Igår var jeg på photoshoot i nesten 3 timer, og det var så gøy. Fotografen var kjempe flink, og jeg er utrolig fornøyd med bildene, som skal brukes på en nettside. Fotografen skal redigere bildene mine, også skal han ta noen flere bilder av meg. Han skal ta noen bilder utendørs – av noen andre type klær ( med engang det det blir vær til det. ) Han skal også lage en video av meg ” Behind the Scenes ” som skal brukes i en butikk i Oslo. 

( Photoshooten er betalt av de som skal bruke videoen, og bildene av meg – og dette kommer jeg tilbake til etterhvert. )