To shopping gale jenter

God kveld, og tusen takk til dere som har meldt dere på konkurransen min – så langt, det betyr veldig mye for meg. Igår var jeg på shopping, og cafe sammen med Cecilie, og det var så koselig. Cecilie skal snart bli mamma til en liten baby – gutt, og igår kjøpte jeg noen gaver til babyen, og noe til meg selv. Jeg kjøpte en bukse, en topp, og helt sikkert noe mer, som jeg ikke kan huske akkurat nå. Anyways : Som dere kan se har jeg på meg en kosedress, som jeg skal gi til en av dere i en bloggkonkurranse. Atle tok bilder av meg rett før vi gikk på senteret, så det er derfor jeg går kledd sånn her, men herregud så sinnsykt behagelig 😉 Nå skal jeg snart hjem og legge meg. God natt alle sammen. 

( Bildene er godkjent av Cecilie – sånn i tilfelle noen lurer. )

Konkurranse : Vinn en genser

Hei alle sammen. Idag vil jeg gi vekk en herlig genser til en av dere som leser bloggen min. 

Dette må du gjøre for å delta:

Lik facebooksiden til bloggen min HER.  og skriv JA i kommentarfeltet på konkurranse innlegget, og del innlegget. 

Dere som ikke har Facebook kan kommentere på bloggen – kommentarene åpnes under konkurranse innlegg. 

Vinneren kan velge størrelse og hvilken farge de vil ha på genseren, den finnes i rød, grå og grønn 

Genseren jeg har på meg kan du få se HER.  

( Blogginnlegg i samarbeid med LUDOSTORE ) 

En god nyhet til dere

Jeg har en god nyhet til dere, og det er at jeg kommer til å kjøre noen konkurranser på bloggen – der dere kan vinne MASSE fint. Noe av det som gjør meg skikkelig glad – er når jeg kan gi bort en gave til de jeg er glad i, og nå har jeg endelig muligheten til å kunne gi noe fint til noen av dere ( selvom gavene er sponset. ) Hvis du vil delta i konkurransene, må du først like facebooksiden til bloggen min HER. 

Nå skal vi snart se på Skal vi danse, og det håper jeg du også skal 😉

Slik unngår du strømpebukse tabbene

Hudfargede strømpebukser med mye shine vil få deg til å se større ut, derfor er det best at man kjøper seg noen strømpebukser som er matte. Det samme gjelder også sorte strømpebukser ( som har mye glans. ) Jeg anbefaler at man unngår strømpebukser ( når der er fint vær ) og heller viser frem de fine bena, men om vinteren kan sorte, matte strømpebukser ha en slankende, og forlengende effekt.

Jeg har brukt Calvin Klein sine strømpebukser i mange år, og kunne ikke vært mere fornøyd. De holder seg sinnsykt lenge, de er behagelige og ha på seg, og kvaliteten er fantastisk. Disse strømpebuksene går høyt opp i livet, men de finnes i flere ulike varianter. Når det går mot kaldere tider bruker jeg strømpebuksene som er litt tykkere, og de vil dere garantert få se på bloggen min snart. Noen syntes sikkert det er mye å betale 299 – for noen strømpebukser, men jeg må ærlig fortelle dere at det er bedre å kjøpe seg ett par til 299 – som er fine, behagelige, og som holder seg gjerne i flere år – fremfor strømpebukser som er billige og som fort blir ødelagt. Jeg anbefaler også at man går opp en størrelse, uavhengig hva de anbefaler i butikken – for de er litt små i størrelsen – men bortsett fra det er jeg utrolig fornøyd med disse, og jeg anbefaler dem på det sterkeste. 

– Nye strømpebukser – 

Unisex :)

– UNISEX – 

Jeg har ” nettopp ” kjøpt meg en ny caps ( Les Deux. ) Les Deux er ett dansk merke, som jeg virkelig elsker. Jeg skal prøve å legge ut ett bilde ( litt senere ) slik at dere kan få se hvor fin den er på meg 🙂 

Stylingtips : Den lille sorte

Noe av det beste med en sort kjole er at den kan varieres på mange ulike måter – den kan tones opp og ned – med smykker, vesker og sko, eller så kan man gå for en røffere stil – som boots, skinnjakke, og lignende – Alt etter hva man ønsker, og hvilken anledning. Som dere kan se har jeg håret mitt oppsatt i en hestehale, og det er noe jeg synes gir en fin og elegant look. Jeg elsker knallfarget tilbehør – som den røde vesken ( dere kan se ved siden av meg. ) Solbriller, og farge på leppene er også med på å gi det lille ekstra. 

Kjolen kan du kjøpe på KOUTURE – som holder til på Arkaden i Oslo, eller så kan du bestille den HER  

( Sponset kjole. ) 

Hot blond babe

– Den beste jenta – 

Idag har jeg bleket håret på Cecilie, også har jeg satt på henne extensions. Hun kom her da klokken var 11, og da tok jeg av henne tape extensions ( som hun hadde i håret fra før ) også bleket jeg etterveksten hennes, og til slutt satt jeg på henne nye extensions – se så fin! Som dere sikkert vet er lilla motfargen til gult, og derfor er lilla shampo tingen – fordi det vil dempe gult skjær / justere ned de gule tonene i håret. Jeg har tatt masse bilder underveis, som jeg vil vise dere på bloggen etterhvert. Stor klem fra meg 🙂 

Det som betyr mest

Julian, Mille, Matcho, og bamsen. Omsorg, trygghet, kjærlighet, og masse oppmerksomhet tror jeg ingen barn kan få nok av. Disse tingene betyr så mye mer enn klær, leker og materielle ting. Jeg koser meg alltid når tantebarna mine er på besøk 🙂 

Skjekk denne baben

– HÅRBÅND MED WIRE I ULL – 

Jeg får rett og slett ikke nok av de fine hårbåndene fra Noma, og det gjør ikke Siv heller 😉 Dette hårbåndet er laget av ull, og det passer helt perfekt, nå som det går mot kaldere tider. 

Hårbåndet kan du kjøpe HER. 

( Spons. )