Litt av det gode

– NEW IN –

Denne uken har jeg shoppet litt, og derfor vil jeg vise dere ett av de nye kjøpene mine. Idag kjøpte jeg en kjempe fin topp, som har den typiske ” undertøysstilen ” som jeg virkelig elsker. Slike topper får jeg rett og slett ikke nok av, og de passer til absolutt alt. Den er romantisk, enkel, elegant, og sexy – på den måten at den ikke blir for ” oversexy “, men det kommer jo selvfølgelig helt an på styling. Jeg går gjerne opp en str ( når det er snakk om lyse plagg ) og det anbefaler jeg virkelig at man gjør, slik at det ikke blir sittende for tett inntil kroppen. Husk at lyse farger fremhever, og mørke farger trekker tilbake 😉 

På dette bilde har jeg på meg en lignende topp i sort, og den har jeg brukt så utrolig mye, og den passer virkelig til alt! 

En kjempe fin dag

Hei alle sammen. Jeg har dessverre ikke hatt muligheten til å blogge før nå, for dagen min har vært utrolig hektisk. Jeg har vært i Mandal, Kristiansand og Lyngdal, og kost meg så mye sammen med verdens fineste person. Nå skal jeg snart legge meg, og det skal bli så utrolig deilig. God natt – sov godt alle sammen. 

( Bildene er tatt i sommer. )

Kan du gi meg noen råd?

I forrige uke skrev jeg litt om bosituasjonen min, der jeg hadde ” tre ulike hjem ” og utifra det danner folk seg fort ett inntrykk – om at jeg har fått meg ny kjæreste, og det har jeg absolutt ikke. Jeg bor og sover mesteparten av tiden hos foreldrene mine ( noe jeg mener ikke er sunt for hverken meg eller for dem. ) Jeg er tross alt voksen, og trenger mitt eget sted å bo, men jeg har dessverre ikke funnet noe leilighet ( enda ) og det er egentlig ganske tungt for meg. Jeg savner å kunne ha litt alenetid, uten at det er folk rundt meg konstant, og sånn som situasjonen min er nå, så får jeg nesten aldri noe tid alene. Ofte føler jeg mange skal ha en mening i forhold til hva jeg skriver om på bloggen min, og jeg kan nesten ikke forvente noe annet heller, siden jeg velger å dele livet mitt. 

Hva hadde du gjort hvis du var i samme situasjon som meg? 

Shopping og rosa

Idag har jeg selvsagt shoppet, og denne gangen kjøpte jeg med meg en rosa topp + mye mer, og derfor tok vi ett antrekksbilde. Rosa er en farge som jeg syntes er kjempe fint til hvitt, blått ( pastellblå ) denim og til skinn. Man kan velge om man vil gå ton – i – ton med ulike nyanser av rosa, eller så kan man gjere mikse med litt andre farger. Når man tenker på fargen rosa, vil man ofte forbinde det med å være litt sukkersøtt. Kombinasjonen av rosa og kremhvitt vil gi ett elegant uttrykk, og er kjempe fint til både hverdags og fest. En rosa genser kan være utrolig fint sammen med et par boyfriend jeans, eller typisk en skinnjakke – man må egentlig bare prøve seg litt frem, sånn at man finner det man liker. 

Litt høy på seg selv

– Den sensuelle typen – 

Det finnes flere stiltyper, og man kan ofte være en kombinasjon av flere. Den sensuelle typen elsker å eksponere seg. Hun liker gjennomsiktige materialer, og kan bruke vågale utringninger, og tettsittende plagg som viser mye hud. Hun spiller ofte på sex, og elsker oppmerksomhet rundt utseende og kroppen sin. Hun har gjerne noen tatoveringer, eller piercinge. Hun elsker å fremheve det hun liker  ved seg selv –  som f. eks midje. Hun er ofte opptatt av å holde kroppen sin i form, og liker gjerne litt mye sminke. 

 Denne stilen er absolutt ” elsket ” av flere jenter – tulla 🙂 

( Bildene er tatt for ca 2 uker siden. ) 

Jeg har klippet meg

– NY KLIPP – 

Her forleden dag ble jeg klippet av Ida, som er frisøren min, og hun har nettopp flyttet like i nærheten av Atle, så det tok meg 1 min å gå! Vi diskuterte dette med hår – om jeg burde være blond eller naturlig, og hun syntes jeg er fin med den naturlige fargen, og det er jeg faktisk enig i, så da er det bare å fortsette å la det gro. Det er helt sykt å tenke på at jeg ikke har farget håret mitt på snart 9 mnd – det er faktisk helt utrolig! Jeg og Ida skal snart begynne på kurs sammen ( om ca en mnd, og det gleder jeg meg sinnsykt mye til. ) Fremover kommer jeg til å være litt hjemme ( selvom det innebærer at jeg blir sinnsykt rastløs ) men sånn får det bare være, for jeg må virkelig få hunden og katten til å komme overens. Jeg kommer til å legge ut noen bilder som jeg har tatt i sommer / de siste mnd, for nå må jeg fokusere på huden og katten.

Jeg trodde det var lørdag!

Denne stilen er uten tvil hot, uten at det blir ” over the top “. Jeg har gått å trodd, det har vært lørdag i hele dag – og hadde jeg visst det var søndag, så hadde jeg helt sikkert ikke pyntet meg ” så mye ” ( da jeg var på besøk hos en i kveld. ) Jeg kan faktisk ikke annet enn å le, men dere vet jo at jeg elsker å pynte meg – og nå har det jo faktisk blitt mandag 😉 Leopard er som jeg har nevnt før ” litt mye ” for noen – men mikser man dyreprint og babyrosa, vil man kunne få en mer nedtonet look ( slik som du kan se på bildene av meg. ) 

LOVE ISLAND

Nå er jeg kjempe klar for å se den nye serien som heter LOVE ISLAND, der Tone Damli er programleder. Er det noen som er flinke til å kle seg i Norge, så er det faktisk henne. Vi jenter må bli flinkere til å gi hverandre skryt, og det mener jeg virkelig. Nå er jeg på besøk hos en venn, og vil ikke være usosial ( selvom jeg har vært effektiv å brukt 10 minutter på å blogge. ) Det er definitivt tidenes kjappeste blogginnlegg – spør du meg!