New in : Klær

Her om dagen kjøpte jeg meg 4 nye bukser ( REPLAY ) og to kjempe fine ringer ( LILY AND ROSE. ) Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg kjøper så mange bukser, for det er sjeldent dere ser meg med bukser, men jeg tenker de er fine til høsten og ikke minst til vinteren. Ringene er så typisk meg, og er perfekte til hvite, lyserosa og pastellfargede negler. 

Spørsmålsrunde

Nå er det en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, og derfor kan dere som vil stille meg noen spørsmål, hvis det er noe dere lurer på. Nå skal jeg en kjapp tur til Kr – S, men jeg kommer innom litt senere, og svarer dere på det dere eventuelt lurer på. 

Ha en fin dag! 

( Uredigert bilde. ) 

Han var uhygienisk

Når dette bilde ble tatt sto det en mann å tisset i skogen. Hvor uhygienisk er ikke det? På stranden har jeg med meg: Solkrem, håndkle, bikini, magasiner og vann. Ellers har jeg tlf, kort, leppestift og nøkler i den lille clutchen ( de viktigste tingene som jeg bruker mye. ) Clutchen har jeg alltid oppi vesken ( bortsett fra på dette bilde. )

– Nye shorts ( Levis. ) 

Dette slår aldri feil

En sort bikini slår aldri feil, og det passer til absolutt alt. Den sporty bikinien har blitt utrolig trendy, og selvom jeg ikke trener kan jeg late som 😉 De aller fleste bryr seg om hvordan de ser ut i bikini, selvom de kanskje ikke vil vise at de bryr seg. Kombinasjonen av forskjellig overdel og underdel er nøye planlagt – på den måten at det skal se uplanlagt ut. Har man på seg en caps – vil jeg anbefale at man tar på seg en sporty bikini ( enten overdel eller underdel ) og ikke minst noen sporty solbriller. Dette er stilen hvis man ønsker å se litt sporty ut ( hvis man f.eks skal spille volleyball. )

Vinneren av konkurransen

Nå har jeg kåret vinneren av konkurransen, og vinneren er Tuva Caroline Møll, og hennes facebook kan du finne HER. 

Tuva har vunnet følgende : 1 gratis klipp – 1 gratis farge eller striping – 1 gratis oppsett / styling av hår, og 1 gratis Dag Makeup eller Kvelds Makeup. 

Dere må gjerne legge inn en kommentar hvis dere har noen ønsker i forhold til noen andre konkurranser. Jeg syntes det er kjekt når folk engasjerer seg, og derfor håper jeg dere kan komme med noen gode forslag. Tusen takk til alle som meldte seg på.

Når man tar bilder i naboen i sin hage

Jeg er veldig glad i å være våken når jeg egentlig burde sove.  Jeg tenkte bare jeg ville vise dere ett antrekk, som jeg syntes er veldig kult. 

Stylingtips : En oversized jeans kan sikkert for noen være vanskelig å style, men det er kult på de fleste ( så lenge man ikke er veldig stor eller for lav ) for da kan man fort se lavere, og bredere ut enn det man egentlig er. Til en slik jeans kan det vært fint og ha på seg noen høye hæler ( gjerne noen som er litt spisse ) hvis man f.eks skal på en fest. Smykker – sko – røde lepper kan gjøre det store, slik at stilen ikke skal bli for maskulin. 

Idag har jeg vært i Kr – S og shoppet – solt meg, og kost meg – og jeg har hatt den beste kvelden på lenge. Imorgen vil jeg publisere vinneren av konkurransen, så da får dere gjerne følge med – også er det ikke så altfor lenge til det vil komme en ny konkurranse. Stor klem fra meg! 

Sett barna foran ditt eget behov

De siste helgene har jeg vært mye sammen med søsknene mine, og barna deres – og jeg har kost meg veldig. Det er ikke så ofte jeg tar bilder når jeg er sammen med de små ( jeg gjorde det mye før men har kuttet veldig ned på det. ) Jeg ønsker ikke at de små skal bli påvirket av bilder, men jeg vet det kan fort skje – med tanke på at jeg blogger, og derfor må jeg gjøre det jeg kan for å være ett godt forbilde. 

– Tenk over dette med bilder , spesielt når du er omringet av de som ser mest opp til deg – 

( Bildene er godkjent av hver enkelt. ) 

Konkurranse : Dette kan du vinne

Hei igjen. Jeg prøver meg på en ny konkurranse, som jeg ” står ” for selv. Hvis du ønsker å delta i konkurransen kan du vinne : 1 gratis klipp – 1 gratis farge eller striping – 1 gratis oppsett / styling av hår, og 1 gratis Dag Makeup eller Kvelds Makeup. 

– Dette må du gjøre for å delta – 

1. Lik innlegget mitt på facebook ( den finner du HER.

2. Kommenter på bloggen min med ett ja, slik at jeg vet du er med i konkurransen.

3. Del innlegget på bloggen din, og til dere som ikke har blogg så deler du innlegget på facebooken din.

4. Du må gjerne tagge en venn, slik at flere får muligheten til å delta. 

Vinneren av konkurransen kommer jeg til å offentliggjøre på bloggen ( i løpet av kort tid ) og vil da ta kontakt i forhold til når og hvor vi møtes.