Sommer og sol

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hei, dere. Nå er jeg hjemme ( en kjapp tur )  fordi jeg skal gjøre meg klar til i kveld. Igår var jeg på en konsert i Kristiansand, og det er den gøyeste kvelden jeg har hatt på lenge ( bilder kommer. ) Idag skal jeg også på en konsert, og stresser veldig med alt jeg må rekke – men jeg kommer innom ” bloggen ” imorgen ( og viser dere noen bilder da. ) Her er noen fine sommerbilder som vi tok i begynnelsen av uken. Stor klem til dere!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Slik går dagene

Holmetur – bading – båttur – strandliv – fine sommerdager – deilig mat – shopping – VM – fotballkamp – filmkveld og vinkveld! Slik går dagene, og jeg koser meg så utrolig mye! 

Se hvem som har kommet tilbake til meg 🙂 

– Jeg håper dere har det bra – 

Sminketips : Store lepper

– Ny sminke – 

Det har alltid vært mye fokus på lepper ( spesielt blant de som er unge ) og derfor vil jeg gi dere noen tips til hvordan man kan sminke leppene sine litt større! Det første jeg vil anbefale er at man kjøper seg en leppeskrubb ( for det vil sette igang blodsirkulasjonen og ” pumpe leppene opp “. ) Det jeg ofte gjør er at jeg legger lipliner litt utenfor kanten ( enkelte steder der jeg ønsker fokus og fylde ) og det samme gjør jeg også under leppene. Noen ganger ” overdriver jeg skikkelig ” fordi jeg syntes fyldige lepper / trutmunn er drit fint. 

Legger man lipliner over hele leppen kan man miste en del av den forstørrende effekten – mens leppestiften vil sitte bedre, derfor bør man bruke lipliner der man ønsker fokus. Før kunne jeg ofte bruke veldig matte produkter ( på leppene ) men det har jeg ” gradvis kuttet ned på ” fordi det gjør at leppene faktisk ser mindre ut. Jeg vil anbefale at man påfører en lipliner oppover mot amorbuen, i tillegg under ( altså på de stedene man ønsker fokus / ønsker å konture. ) Jeg har blitt utrolig glad i bruke lipgloss, for da får man den ekstra effekten av større lepper. 

På dette bilde har jeg ikke brukt highlight over amorbuen, men jeg anbefaler virkelig at man gjør det ( for å kunne få den ekstra effekten. ) Man kan også bruke litt highlighter på leppene sine ( det gjør jeg ofte ) og jeg elsker resultatet av fyldige lepper, i tillegg slipper man å bruke penger på å ” kjøpe seg nye lepper “. 

Det finnes ett svar på alt

– Bildene er fra St. Hans – 

Væren har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt.

Jeg har nok bedre selvtillit enn de aller fleste, og det er dere helt sikkert klar over. Veien til god selvtillit er nok at du må kunne like ting ved deg selv, og da vil også andre tiltrekkes ( av deg ) fordi de fleste liker mennesker som har god selvtillit. Dette med at jeg viser lite følelser for andre, er noe jeg mener ikke stemmer, men kanskje til å begynne med. Jeg viser følelser for de jeg er glad i, enten det er for venner, familie, blogglesere eller kjæreste ( selvom jeg ikke har kjæreste nå. ) Det kan nok ta tid før jeg viser følelser, og det er fordi jeg må bli trygg på folk. 

Til tider kan jeg få noen utbrudd, men det varer sjeldent mer enn 2 minutter ( det kommer litt an på hva det gjelder. ) I forrige uke fikk jeg ett utbrudd ( fordi en av mine nærmeste knakk sammen, pga en melding ) og da reagerer jeg med engang. Jeg reagerer veldig hvis folk blir behandlet urettferdig, og det er ikke sånn at jeg klikker med mindre jeg har en sinnsykt god grunn for det. 

De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige.

Jeg tenker sjeldent før jeg snakker! Enkelte ganger har innleggene på bloggen min blitt fjernet, og det handler om at jeg ikke altid tenker over hva jeg skriver.

Jeg tror alle mennesker liker å gjøre andre mennesker lykkelige, men på ulike måter. Jeg har mine måter å gjøre folk lykkelig på – du har dine måter, og her er vi alle forskjellige, men jeg tror : En person som er lykkelig er det fordi de får nok kjærlighet ( av enten venner, familie, kjæreste eller flere. ) 

Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. 

Her vil jeg nok si begge deler. Heder og ære betyr veldig mye for meg, men penger betyr faktisk mye mer. 

De er meget spontane og føler at de trenger anerkjennelse.

Jeg er veldig spontan som person ( men jeg var mye verre før, da jeg aldri klarte å slå meg til ro med noe. ) Det er veldig hyggelig med anerkjennelse, og det er alltid koselig å vite at folk setter pris på det man gjør. 

( Resten av svarene kommer senere i kveld. ) 

Shopping

Hei, dere. Har dere det bra? Nå har jeg nettopp spist frokost, og skal gjøre meg klar for å gå på stranden sammen med en venn. Idag er det skikkelig sommertemperatur, og da er det jo ingenting som er bedre enn å gå på stranden. Før jeg avrunder vil jeg vise dere ett skjørt ( som jeg nettopp har kjøpt ) og dere har helt sikkert sett det i en annen farge ( med blomster. ) Når man har på seg ett kort skjørt kan det ofte være fint å være litt ” tildekket ” oventil, slik at det ikke blir ” for mye “. 

– Jeg håper dere får en fin sommerdag – 

Svarene mine

– Jeg har delt opp teksten, slik at det ikke blir for mye å lese i ett innlegg – 

Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. Det å være hyggelig og snill er noe de aller fleste mennesker er, og burde være – Det er egentlig noe man skal ta som en selvfølge. Er man snill mot andre vil de også være snille mot deg. Jeg har nok vært ” litt for snill ” ( tidligere ) og det har nok flere utnyttet i den form av at flere har ville hatt gratis klipp, striper og lignende. En gang spurte jeg ” en gammel venninne ” om hun kunne betale meg ( for å stripe håret hennes ) og da fikk jeg høre at jeg var så bortskjemt, og fikk nok penger av foreldrene mine. Nå er jeg flink til å si ifra, og mye mer obs på hvem jeg vil ha i livet mitt, og jeg rører jeg ikke ett eneste hår ( uten å ta betalt for det. ) Jeg er flink til det jeg gjør – jeg vet hva jeg driver med – så det er en selvfølge at jeg skal ha betalt for det jeg kan. 

Det å ha en sterk personlighet er noe jeg absolutt har! Noen mennesker elsker det, og noen hater det. Jeg kan helt sikkert bli oppfattet som kald og ufølsom, men det er ikke sånn jeg er – det er bare at jeg orker ikke å sløse ” vekk tid på uviktige ting “. Jeg vet ofte hva jeg vil, og hva jeg vil ha, og derfor kaster jeg ikke vekk tid på dem som heller ikke er verdt det. Jeg trenger ikke en kjæreste, bestevenn, sjef, eller familiemedlem som skal fortelle meg hvem jeg er, eller hva jeg skal, for det kan jeg fint finne ut av selv. ” Jeg vil ikke si ” jeg vet hvem jeg er ” men det er ikke alltid jeg er så flink til å lytte til mine nærmeste, fordi jeg fokuserer mer på hva jeg vil, og hva jeg kan gjøre bedre. Jeg tror de som har sterke personligheter ofte kan virke veldig selvsikre og selvopptatte å kjøre sitt eget løp, men hovedsakelig syntes jeg det er positivt, og det kan til og med hjelpe andre mennesker til å få en sterkere personlighet selv. 

De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. Jeg bryr meg utrolig mye om meg selv, og det anbefaler jeg alle å gjøre – sett deg selv først! Ser jeg noen som blir behandlet urettferdig tar jeg alltid tak, og det har jeg gjort flere ganger ( spesielt hvis jeg har sett noen som har blitt mobbet. ) I begynnelsen av uken fikk en av mine nærmeste en sinnsykt ufortjent melding, og da skal jeg love dere at det var jeg som tok tak. Er det noe jeg er flink til så er det å passe på de menneskene jeg elsker! 

De når ofte målene sine, og er arbeidsomme perfeksjonister. Jeg vil nok ikke si jeg har nådd målene mine ( helt enda ) men ingenting er for sent. Jeg gjør noe hele tiden, og elsker å få ting gjort, og da skal det gjøres ordentlig. 

Resten av svarene kommer imorgen. 

Vil du bli bedre kjent med meg?

LITT OM MEG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En av mine favoritt lesere nevnte noe om stjernetegn ( for en stund tilbake siden ) og derfor tenkte jeg å dele ” litt av meg selv ” slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg! 

Værer er hyggelige, snille og har en sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. De når ofte målene i livet sitt og er meget arbeidsomme perfeksjonister. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter mer på heder og ære enn på penger. De er også meget spontane og føler at de trenger anerkjennelse.

Kvinnelig vær: Den kvinnelige væren har lett for å være tøff og dominerende. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun er sårbar selv om hun ikke ønsker å vise det utad. I kjærlighetslivet er hun den som ofte tar initiativet. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun forventer frihet selv om hun ikke lar deg få frihet. Det lønner seg ikke å prøve å holde noe hemmelig for henne. Hun liker å få komplimenter. Når det gjelder penger er hun ikke den som har mest orden i økonomien, og det er ikke særlig lurt å la henne disponere ditt kredittkort. Hun er ofte en streng mor.

Vil dere vite mer av hva som faktisk stemmer? Jeg kommer tilbake igjen med svarene til dere i kveld 🙂 

St. Hans

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

God kveld. Nå sitter jeg å spiser pizza og blogger hos en kompis ( fordi han ser på fotball. ) Idag har vi ligget rett ut på verandaen å solt oss, og det er altså så deilig at solen endelig har kommet frem! Om ikke lenge til skal vi treffe to andre ( venner av han, som jeg ikke vet hvem er ) men de skal være med oss å se på ” St. Hans tradisjonen min som er ett bål “. Jeg må se ett bål når det er St. Hans, hvis ikke føler jeg at jeg går ” glipp av noe ” og jeg vet ikke helt hvorfor. ( Dette bilde er tatt for noen uker siden, bare sånn at dere ikke tror det er fra idag. ) 

Jeg håper dere får en kjempe fin St. Hans feiring. 

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Dette gjør meg lykkelig

– Jeg har alltid ønsket meg en tvilling – 

Denne uken har vært helt crazy, men sinnsykt gøy! Handelens dag – ER og forblir de beste dagene i året. Jeg har vært i Søgne – Kristiansand ( Vågsbygd ) og Sørlandssenteret – jeg har kjøpt så mye fint, som jeg gleder meg til å vise dere. Idag er jeg bare hjemme, og slapper av ( siden jeg har vært på farten hele uken. ) Jeg har sovet mesteparten av dagen ( fordi jeg har vært så sliten ) og kvelden har jeg brukt på å vaske klær, sminkekoster, også har jeg sett litt på tv. 

– Jeg håper dere får en fin helg –