En koselig helg

Forrige helg holdt jeg en liten overraskelsesfest for en venn, og ” vimsete ” som jeg er har jeg dessverre glemt å legge ut bilder. Vi tok massevis av bilder på snapchat, og jeg kan gjerne dele noen ” partybilder ” og skrive litt mer senere. Stor klem til dere! 

Nye klær

– Innkjøp – 

– For noen uker siden kjøpte jeg en bukse og noen topper ( basisplagg ) som kan brukes til det meste – 

– Her har jeg på meg den gule t skjorten til høyre  – 

– Og her har jeg på meg den røde toppen – 

Hva syns dere? 

Små hverdagsgleder

– Små hverdagsgleder – 

Når solstrålene skinner inn igjennom rommet – Lukten og friskheten etter det har vært regn – Alenetid med en god bok eller ett blad – Følelsen etter man har vært på stranden, og har tatt seg en lang dusj – Frokost ute på verandaen – Nyvasket sengetøy – Fine blomster – Lange gåturer sammen med hunden – Ett rent hjem – Nyvasket hund – Besøk av familien – Roen. 

Jeg kom i avisen

Tenk at det har vært 3 uker med sol – gud så deilig! Jeg elsker sommer og sol, men jeg må ærlig innrømme at det var nesten litt godt da jeg så det regnet i morges. Denne dagen har vært utrolig effektiv. Jeg har vasket ekstremt mye klær – jeg har hjulpet mamma med å vaske huset – jeg har hatt min ” daglige ” tur til byen – jeg har shoppet – jeg har ryddet i klær – jeg har skrudd opp en kommode – jeg har vært på tur med Matcho, og i tillegg har Matcho fått seg en skikkelig dusj. Jeg sovnet her på sofaen for noen timer siden, og nå føler meg skikkelig uthvilt. 

Shorts – belte – bikintopp – stråhatt og noen solbriller hører med til strandantrekket. 

Her forleden dag lå vi på stranden – og plutselig kommer det ett helikopter mot oss : Tenk hvis det er noen terrorister, vi har ikke sjans hvis de bomber oss : Marte – kan du plis slutte å ta bilder – tenk hvis helikopteret faller ned. Jeg ” overser ” deler av samtalen, og håper at helikopteret skal komme enda nærmere, og i ettertid har det vist seg at helikopteret var rundt for å ta bilder ( og gøy var det når jeg så bilde av oss i avisen. )  

Jeg håper dere har det bra, og nyter dagene med sol, og heller er litt ekstra effektive de dagene der det regner. Stor klem fra meg! 

Dette trenger du

– En nydelig solskinnsdag – 

Enten du går med kjole, skjørt eller bikini er stråhatten en av sommerens hotteste tilbehør. En hatt er en god løsning hvis man skal på shopping, eller om man bare vil kose seg hjemme – fordi det pynter opp ett helt antrekk. Ønsker man å skille seg litt ekstra ut, kan man gjerne bruke noen enkle silkeskjerf, også knytte dem rundt hatten for å gi den en unik look. ( Jeg skal vise dere noen bilder – det ble altså så kult. ) 

Så, hva syntes dere om den nye hatten min? 

Hun er ofte billig

– Den sensuelle typen – 

– Jeg har flere ulike stiltyper, og nå skal dere få lov til å lese litt om en av dem – 

Den sensuelle typen er glad i å vise hud – Hun har en flørtete måte å være på – Hun bruker en god del sminke ( gjerne skimrende. ) Hun kan ha utfordrende klær –  Pels – Blonde – Silke, og mye dill er hun veldig glad i. Hun er ikke så veldig opptatt av farger, men bryr seg mer om former ( hun fremhever det hun liker best som f.eks midjen. Hun liker gjennomsiktige materiale – Hun kan bruke vågale utringninger og tettsittende plagg som viser mye hud. Hun kan også ha noen tatoveringer ( hvis ikke flere. ) Hun spiller ofte på sex, og elsker oppmerksomheten rundt utseende / kroppen sin – Hun liker å eksponere seg, og andre kan ofte tro hun er billig. 

For å nevne noen eksempler på den sensuelle typen må jeg jo nesten nevne : Kylie, Jennifer Lopez og Irina Shayk! 

New in : Sminke

ANGEL – CREEMSHEEN NIPPON – FAUX

I år har jeg forelsket meg helt i en leppestift fra MAC, og det er nemlig CREEMSHEEN NIPPON. Fersken farget lepper er perfekt nå om sommeren, for da er man gjerne litt brun i ansiktet. Angel og Faux er også to farger som jeg elsker . Angel er en veldig fin lyserosa, og den kan også være knallfin å blande med flere farger – mens Faux bruker jeg mye for seg selv. HARMONY bruker jeg ofte som contouring, og den anbefaler jeg virkelig til alle ( bortsett fra dem som er kjempe mørke i huden. ) Fargen er kald, og perfekt på alle ulike årstider, men det er også fint å kunne mikse med litt solpudder / rosa kinn nå om sommeren. 

Jeg var full av tjære

Tidligere skulle jeg bade, og uheldig som jeg er hoppet jeg ut i sjøen, og da jeg kom opp fra vannet var jeg full av tjære / olje. Dere kan tro det var mange som lo, og det er jo helt forståelig – med tanke på hvor sort og oljete jeg faktisk var.  Idag har jeg brukt timesvis på å skrubbe meg ( utendørs ) og godt var det da jeg endelig var ” ren ” nok til å kunne komme inn, og ta meg en lang dusj. Idag sovnet jeg ute på verandaen, og her sitter jeg lysvåken  – og lurer veldig på hva jeg skal finne på. 

– Ny t skjorte – 

På mandag var jeg på holmetur sammen med familien. Vi var ute hele dagen, og koste oss med grilling, bading og krabbefangst – og i enkelte tilfeller tang og tare fangst 😉 Som dere kan se fant Molly en flaskepost, og da hun åpnet flasken, sto det ett brev og tlf nr,  og nysgjerrig som jeg er var jeg jo nødt til å sende en melding! Etter kort tid fikk jeg svar, og de syntes det var så gøy med bilde, der Molly holdt flaskeposten!