Sølv til bunaden min

Blogginnlegg i samarbeid med Ektebunad – 

Idag vil jeg vise dere litt bunadsølv – både til vest agder bunad, og fana bunad. Brødrene mine skal ha sølvet som tilhører Vest Agder bunaden, mens jeg selv skal ha sølvet som tilhører Fana bunaden. Fana bunaden fikk jeg til konfirmasjonen min, fordi mamma kommer fra Fana, som nå tilhører Bergen. Litt nærmere 17 mai – skal jeg vise dere fana bunaden min og sølvet, men før det skal dere få se en annen bunad som jeg syntes er utrolig fin. I helgen har jeg hatt besøk av en tremenning fra USA, og derfor har blitt litt lite bilder, og kanskje litt mye bunadsnakk.

– Noe til Vest Agderbunad, og noe til Fanabunad – 

Sølvbelte til fana bunad kan du finne HER. 

Beltespennen kan du finne HER. 

Halssølje ( til Bård og Sindre ) kan du finne HER. 

Vest / knespenne ( Sindre og Bård ) kan du finne HER. 

Brystsølje stor finner du HER. 

Halsknapp finner du HER.

Mansjettknapp finner du HER. 

Er du klar for 17 mai?

Nå nærmer 17 mai seg – sakte men sikkert – og derfor vil jeg vise dere noen bunadstrømper – som jeg har fått tilsendt i posten – til mine kjære brødre. Disse bunadstrømpene er kjempe deilige og ha på seg, fordi at de ikke klør. Det er 90 % ull, og derfor er de perfekte for dem som har sensitiv hud.

Bunadstrømpene er sponset, og dem kan man få kjøpt HER 

Slik setter du sammen ett antrekk

– Jeg har ingenting å ha på meg –

Er det noen som kjenner seg igjen? Jeg tror ikke noen av oss har mangel på klær – det handler nok litt om at man ikke klarer å finne det riktige antrekket. Det perfekte antrekket har man mest sannsynlig i skapet sitt allerede – man har bare ikke klart å sette det sammen. Når man skal sette sammen ett antrekk – trenger man ikke å gå for den samme stilen – det kan faktisk være kult å mikse litt ( stil, stoffer og materiale ) for da vil man kunne få ett spennende antrekk.  

Dette antrekket kjøpte jeg i forrige uke – og som flere sikkert vet har jeg ofte unngått horisontale striper ( fordi det gjør at man ser breiere ut ) – Dette antrekket kan styles på flere måter – personlig ville jeg tatt på meg noen kule solbriller, og en blå caps, og dere som kjenner meg vet jo at jeg elsker solbriller og ikke minst hodeplagg! 

Horisontale striper er forresten kjempe fint til dem som har litt smalere skuldre, bare ett lite tips 😉 

Ett dyrt klesplagg

– Sponset innlegg – 

God kveld. For ca en time siden begynte jeg litt smått å gjøre meg klar til å legge meg – men forandret fort mening da jeg hadde glemt å legge på nytt sengetøy, og her sitter jeg – å blogger ( fremfor å legge på sengetøy. ) Idag har mye av dagen min gått til å ta bilder, for nå er det ikke så lenge til det er 17 mai – Er det noen av dere som gleder dere? 

Da jeg flyttet – lot jeg A beholde mesteparten av tingene – derfor har jeg vært på Ikea, for å kjøpe meg noen ting – ellers har jeg kjøpt meg noen nye klær. Jeg og mine to brødre skal snart vise frem hver vår bunad ( på bloggen ) samt litt bunadsølv, sko og ligende. ( Jeg kommer tilbake til dette i løpet av få dager, og da må dere gjerne følge med. ) 

– GOD NATT – SOV GODT.  

Jeg er heldig

Idag har jeg hentet en bunad på postkontoret, samt bunadsølv til meg selv, og mine to brødre. Nå ligger jeg faktisk å ser på en av norges fineste bunader – og den skal jeg ta bilder med imorgen – og gjett om jeg gleder meg til å vise dere. 

– God natt, sov godt – 

Livet smiler

Igår ( morges ) reiste jeg til byen sammen med Matcho – for han er nemlig med meg hvor enn jeg går. Vi gikk først til byen for å shoppe litt – også tok vi turen bort til senteret – deretter fikk jeg en tlf, og bestemte meg for å reise til Kristiansand. Jeg er altså så glad for tiden, og jeg vet nok ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg – men en ting er helt sikkert, og det er at jeg virkelig nyter livet – 

– Stor klem til dere – 

En kjempe fin helg

Idag har vi hatt skikkelig deilig sommertemperatur her i Mandal – og da er det ingenting som er bedre enn å være ute. Gårsdagen tilbragte jeg sammen med mamma, pappa, Line, Stian, Molly, Hermann, Sigurd, Bård, Siv og Elias! Vi grillet hamburgere og pølser, og vi koste oss skikkelig. Igår kveld var jeg hjemme – sammen med Molly – for hun var nemlig på overnatting – og vi koste oss virkelig – Jentekveld med film, brus, godteri, fletter og frisyrer, kan det bli bedre? Til morgenen var vi på bakeriet for å kjøpe oss frokost, og utover dagen har vi lekt og kost oss. 

Nå skal jeg snart på besøk til noen, men jeg håper jeg at jeg får tid til ett innlegg litt senere. Kos dere masse! 

Kveldskos

Igår var jeg hjemme, og koste meg med taco sammen med foreldrene mine. Utover kvelden gikk jeg på besøk til en, og det var veldig kos. Idag har jeg ikke så veldig mange planer. Jeg må en kjapp tur til byen ( for å gjøre noen ærend ) ellers skal jeg bare være hjemme. Jeg har fortsatt ikke kommet helt i orden, men det kommer seg – sakte men sikkert 😉

Jeg hadde blitt kjempe glad hvis du kunne lagt inn en kommentar, der du skriver hva du ønsker at jeg skal blogge om! 

Disse er ment for meg

– THESE ARE MEANT FOR ME – 

Jeg har dessverre ikke hatt mulighet til å blogge ( på noen dager ) og det er fordi jeg har vært opptatt med så mye annet. I helgen var jeg på moteshow i Kristiansand – og det var så gøy. Flere av trendene har jeg skrevet om på bloggen – og har vel innsett at gult kan være litt kult 😉 

Som dere kan se ( på dette bilde ) har jeg på meg noen briller, som jeg var så heldig og fikk låne av Ida. Jeg syntes briller er skikkelig kult, og nå står noen briller fra CHRISTIAN DIOR høyt på ønskelisten hos meg! Jeg kommer innom litt senere, og deler noen bilder fra kvelden. Kos dere masse! 

Nye solbriller

God morgen. Denne uken har jeg såvidt orket å blogge – og det skyldes at jeg har vært syk – og ligget rett ut med feber og forkjølelse. Jeg har vært varm og kald om hverandre –  men nå føler jeg meg heldigvis litt bedre – selvom jeg ikke er helt frisk enda  ( jeg verker litt i kroppen, ellers har jeg det helt strålende. )Noe av det beste jeg vet etter man har vært syk er, og kunne ta seg en lang dusj. – Nyvasket hår – nybarberte legger – nyvasket sengetøy – nyvasket sminkekoster – og sist men ikke minst ER det så fantastisk, og endelig kunne sminke seg, det gjør noe med hele selvtilliten. 

Det ryktes at det er meldt skikkelig fint vær nå i helgen – og da er det bare og komme seg ut – Vel, så lenge formen er fin. Jeg har forresten kjøpt meg noen nye solbriller, og jeg syntes de er så fine!

Jeg ønsker dere en fin solskinnsdag 🙂