Ulike gaver

God kveld, dere. Jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen tlf bilder av noen ulike kjøp. Dere har helt sikkert sett noen av innkjøpene før, og det blir nok ofte sånn at jeg tar masse bilder – også glemmer jeg å legge dem ut – fordi jeg blir opptatt med noe annet. Denne mnd har det vært utrolig mange bursdager – og det er altså så gøy å kjøpe barneklær – spesielt når man finner fine designerklær på salg. Jeg har også kjøpt noen klær til meg selv, og det er mye jeg enda ikke har tatt bilde av, men det kommer etterhvert. Jeg regner med dere vil se resten av gavene som jeg fikk til bursdagen? Dere vet sikkert at jeg har flyttet, og bare det ” tar mye på ” i forhold til at det er så mange ting som må på plass – flytte ut, flytte inn, rydding, sortering, og lignende – Jeg har bodd i ett kaos i ca 2 uker, og det har gått overraskende bra. Jeg har ikke det samme behovet for at alt må være så ” perfekt rundt meg “, og det er utrolig deilig.

Enda en bursdagsgave

Jeg var så heldig at jeg fikk penger av Bård, Siv og Elias til bursdagen, og da kjøpte jeg meg en ny genser ( St Tropez. ) Genseren er lyseblå, men den ser nok litt annerledes ut ( pga filteret. ) Jeg har kjøpt meg noen bukser som er litt for store til meg, og derfor lurer jeg på om noen av dere er intr i å kjøpe dem? Buksene er i str 36, og jeg selger dem for 450 – nypris er 899 – så det er bare ta kontakt dersom du skulle vært intr! Buksene er sinnsykt fine ( jeg har kun hatt dem på meg 2 ganger ) men jeg har allerede bestilt dem i en mindre str 🙂 

 

Endelig påskeferie!

God kveld alle sammen, og tusen takk for alle de fine gratulasjonene. På søndag var jeg og mamma på en liten gåtur sammen med Matcho, og da tok vi noen bilder, slik at dere kan få se den nydelige jumpsuiten. På mandag feiret jeg bursdagen min – og det er alltid så koselig når man er samlet – spesielt når det er jeg som har bursdag, hehe! Senere på kvelden gikk jeg på besøk til en, og det var veldig koselig!

Jeg håper dere får en fin påskeferie 🙂 

En av gavene jeg fikk til bursdagen

– Bursdagsgave fra Line, Stian, Molly, Herman  og Sigurd – 

Idag vil jeg vise dere en av gavene som jeg var så heldig og fikk til bursdagen min. Av den ene søsteren min, og hennes familie fikk jeg ett nydelig smykke – Smykket kan festes på to forskjellige lengder, og da kan man avgjøre selv om man vil ha det langt eller kort. Ønsker man en kortere hals bør man gå for den korteste lengden på kjedet, og ønsker man en lengre hals bør man gå for den lengste. Dette smykket er fint, enkelt og matt – det har to forskjellige anheng – som kan tas av og på – og da kan man velge litt selv ettersom hva slags antrekk man vil ha på seg. 

Så, hva syntes dere? 

It `s my B – day !

God påske til alle mine fantastiske følgere – Alle skulle hatt ett like fint påsketre som det vi så da vi kjørte forbi i Vennesla – på vei til bursdagen til Mille. 

Idag har jeg bursdag, og det er altså så gøy!  Det er så ekstremt koselig å våkne opp på bursdagen sin – til så mange fine gratulasjoner på meldinger og ikke minst på facebook – jeg blir like glad hvert eneste år. Idag skal jeg tilbringe dagen min sammen med foreldre, søsken, tanter og onkler, og det gleder jeg meg veldig til. 

Halve gleden med å gi en gave er selvfølgelig innpakningen. 

I helgen har det vært fullt opp med feiringer, og igår var det Mille som ble feiret. Gjett om jeg ble glad da hun kom løpende til bilen for å ønske meg velkommen til bursdagen hennes! 

Gratulerer med dagen til dere andre som også fyller år idag 🙂 

New in : Jumpsuit

Åh – denne helgen har så fantastisk! Jeg har vært i selskap / bursdager hele helgen, og imorgen er det jeg som skal feires for da er det nemlig min bursdag. Som dere kan se har jeg kjøpt meg en ny jumpsuit – og dette er den samme jumpsuiten som jeg også har kjøpt i blå – og jeg elsker den! Denne jumpsuiten kan styles på så mange ulike måter – personlig liker jeg best å style den sammen med en caps, og noen kule solbriller – men det finnes utallige muligheter! 

Jeg håper dere får en fin påske 🙂 

Nybakte boller

God morgen alle sammen. Igår bakte jeg noen boller, også overrasket jeg Siv siden hun hadde bursdag. Kameraet lot jeg ligge igjen hjemme, fordi jeg syntes det er viktig og være ” tilstede ” når man er i selskap. Det er utrolig sjeldent jeg lager mat – jeg spiser alltid maten ute, men det skal det bli en stopp på fra idag! Jeg blir nesten litt dårlig av å tenke på hvor mye penger jeg kunne ha brukt på andre ting. Jeg bruker vel ca 9000 – ( på mat ) i løpet av en mnd – noen syntes det er normalt – mens andre syntes det er altfor mye. Anyways : Her er noen bilder av bollene 🙂 

Nye klær

Idag har jeg fått litt orden i tingene mine, ellers har jeg shoppet, og i kveld har jeg vært i bursdagsselskap hos Siv. Jeg har egentlig ikke tid til å blogge, for nå blir jeg snart hentet, men jeg tenkte bare jeg ville vise dere noen bilder som vi tok igår. 

Striper, hettegenser, og silkebånd er noen av de hotteste vårtrendene! 

Nyter finværet

– Nyter finværet – 

Jeg er altså så heldig som bor så nærme sjøen, se den nydelige utsikten! De fleste tingene mine står fortsatt i esker, og jeg stortrives i mitt ” lille rot “. Kan dere tenke dere at jeg som alltid har vært så opptatt av å ha det ryddig og rent rundt meg – har blitt flinkere til å gi mer faen – det er altså så deilig! Idag har jeg og mamma gått en lang tur sammen med Matcho, ellers har vi vært i byen å shoppet litt. I kveld har jeg vært på besøk hos en kompis, og nå skal jeg straks legge meg. God natt alle sammen!