10 kjappe om uken som gikk

Imorgen er det en ny uke, og derfor tenkte jeg å oppdatere dere litt om uken som var! 

Ukens favorittplagg : Jeg elsker den nye toppen min ( som jeg har på meg på dette bilde ) selvom den egentlig er beregnet for til å være uten bh.

Ukens opptur : Her må jeg nok svare chips, og jeg vet det høres litt vilt ut, men siden maten styrer så mye av hverdagen min så er det en sinnsykt seier for meg å spise chips 3 netter på rad.

Ukens nedtur : Jeg har fått ett munnsår på leppene mine ( tror jeg. ) Jeg pleier sjeldent å ha munnsår, og er litt usikker på hva det er, så det er spørs om jeg må ta meg en tur til legen imorgen – for sånn her kan jeg mildt sagt ikke gå rundt.

Ukens film : I sommer har vi sett utrolig lite på tv, men på tirsdag hadde vi filmkveld sammen med Ida og Magnus, og da så vi en  film som heter Long Shot, og den likte jeg veldig godt. Charlize Theron spiller hovedrollen, og hun er også en av mine favoritt skuespillere – litt pga utseende, men også fordi jeg synes hun er en utrolig flink skuespiller.

Ukens irritasjonsmoment : Hvorfor jeg ikke klarer å spise chips på dagen. Som sagt styrer maten mye av hverdagen, så dette er noe som absolutt irriterer meg.

Ukens tanke : Hvorfor står jeg opp om nettene å spiser chips? Jeg klarer ikke helt å forstå om dette er positivt eller negativt.

Ukens gladmelding : Ida og Magnus skal være her i flere uker, og det gjør meg skikkelig glad.

Ukens flaueste dag : Da jeg måtte bade med vest fordi det var en som nektet å ha på seg vest hvis ikke jeg hadde på meg.

Ukens ( Atle sin flaueste dag ) : Tørr du å gå inn på butikken i bare bikini? Da jeg kom inn møtte jeg vel ca 10 personer ( som jeg ikke kjente noe til ) bortsett fra han som satt bak kassen, og hvis dere lurer så er dette noe som jeg absolutt ikke gjør til vanlig – jeg gjorde det bare for å bevise at det ikke var noe stress.

Ukens forelskelse : Det er jo selvfølgelig Atle. Vi koser oss så mye, og jeg er evig taknemlig for at han er min.

Ukens styggeste melding : Hvordan går det med deg munnsår jenta mi? Er på vei hjem.

Dere må gjerne legge inn en kommentar hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om.

0 kommentarer

Siste innlegg