10 Kjappe om uken som gikk

Akkurat nå : Ble jeg nettopp ferdig med å sminke meg! Jeg skal snart på butikken for å kjøpe havregryn.

Ukens tv / serie : Jeg har ikke hatt så mye tid til å se på tv, men jeg har fulgt med på : Skal vi danse, Farmen og på Torpet. Sistnevnte har jeg reagert ganske kraftig på, spesielt da Jasdeep var med på Torpet. Jeg synes ikke det er greit når folk blir mobbet ( slik Frank mobbet Jasdeep. ) TV2 burde uten tvil ha gjort noe, for det er ingen mennesker som skal måtte oppleve ett slik personangrep!

Ukens innkjøp / samarbeid : Hvis jeg skal nevne en ting som jeg er skikkelig fornøyd, så er det de nye skoene mine. Jeg har også fått en kjempe fin genser ( som du kan se på det øverste bilde. ) Bortsett fra det har jeg også fått en kjempe fin lampe, og den skal jeg ta bilde av i løpet av dagen.

Ukens opptur : Er at livet mitt går skikkelig på skinner! Jeg har fått flere oppdrag i forhold til sminke, interiør, styling og lignende  så det er veldig gøy.

Ukens nedtur : Er at skapet mitt dessverre er forsinket. Jeg bestilte nettopp to nye skap, og det ene har vi heldigvis fått på plass ( bilder kommer ) mens det andre må jeg vente på i noen dager. I min ” verden ” må ting helst skje ” øyeblikkelig “.

Ukens tanke : Er når vi får fine tilbakemeldinger fra Austrud ( fotografen. ) Han er skikkelig imponert over både stylinger og bilder, og det er jo kjempe gøy. Han har hjulpet meg litt i forhold til kjøp ( av både kamera, linse og lignende. ) Han har også hjulpet meg litt med redigering, og det setter jeg utrolig mye pris på.

Ukens mest leste blogginnlegg er : Innlegget finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg