1 skjørt 3 antrekk

1 skjørt – 3 forskjellige antrekk!

Høst look : Her kan dere få se en typisk høst look.

Tips : Lag på lag er ikke bare fint, men også utrolig praktisk – slik at man gjerne kan gå fra jobben rett til fest ( uten at man må skifte hele antrekket. )

Tips : Sett enten sammen nyanser av samme tone eller så er det kjempe fint hvis man lærer å benytte seg av kontrastene. Kontraster kommer man langt med når man skal sette sammen ett fint antrekk.

Bryt opp : Som dere kan se på har jeg på meg en enkel genser, og en enkel jakke ( på bilde over ) og derfor kan det være fint å bryte opp med å ta på seg f.eks ett leopard skjørt.

Sommer – looken : Skjørt er en viktig del av sommer – garderoben. Dette skjørtet er helt nydelig til de lange sommerkveldene, og det er ikke så mye som skal til. Noen ganger skal det faktisk ikke mer til en noen røde lepper, men hvis jeg skulle ha valgt ville jeg absolutt ha gått for noen nøytrale farger på leppene i forhold til dette antrekket.

Tips : Har man på seg ett skjørt med dyreprint kan det være lurt å holde resten av antrekket nøytralt – Legg gjerne merke til den nøytrale fargen som jeg har på toppen.

Tips : Ett skjørt som er høyt i livet er med på å kunne skape ett inntrykk av en smalere midje – og det gjør også at bena ser lengre ut. Dette skjørtet passer kjempe fint både til en lekker sommertopp, men det er også kult å ha på seg en enkel t – skjorte.

Slik bryter du opp stilen : Jeg synes pudder – toner kan være veldig fint ( spesielt hvis man er litt brun. ) Ønsker man å bryte opp stilen ( noe jeg anbefaler at alle gjør ) så kan man gjerne kombinere antrekket med ett mere fargerikt tilbehør – på f.eks en veske. Man kan også ta på seg f.eks dyreprint ( slik jeg viser på dette skjørtet. )

Hatten er det beste tilbehøret som finnes!

Jeg håper du likte tipsene! 

0 kommentarer

Siste innlegg